Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağ gibi akıyor. Grafikler şahane. Ubisoft Harika iş çıkarmış ortaya.

Oyunun girişi muhteşem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun ilk bir saatine baktım.gayet güzel.AC Origins gibi başarılı.fakat ucuzlayınca alınır.
    ne kadar güzel olursa olsun Türkçe olmadığı sürece bu firmanın oyunlarına bu paraları vermeyeceğim.
    Türkçe olsaydı alınıp God of War ın çıkışına kadar zevkle oynanırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 27 Mart 2018; 12:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Farcry 1 i ilk oynarken vay be grafiğe bak diyenlerimiz elbet olmuştu. O hissi hatirlarsaniz ayni hissi Far cry 5 içinde yaşayacaksiniz.Bir defa farcry serisine canlılık getirmiş grafik olarak.Gözüme hayli güzel geldi.Yanlış anlaşılmasın bir Horizon bir Uncharted 4 ya da Last of us ,Order değil.Fakat bir açık dünya oyunu için bir hayli iyi grafikleri var.Silah tutuşdan tutun da Ateş edip adam öldürme anına kadar herşey çok canlı çok doygun.Severek devam ediyorum simdilik..Bakalim ilerde sıkacak mı?

İlk Farcry'ı oynadığımda ağzım açık kalmıştı o dönemde en iyi açık dünya grafiğine sahip oyundu, Farcry 5'de açık dünya oyunlar arasında en iyilerden biri şuan bunu rahatlıkla söyleyebiliriz

Aynen katılıyorum. ..Zevkle alip oynanabilecek bir oyun hic düşünmeyin. ...

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Farcry 1 i ilk oynarken vay be grafiğe bak diyenlerimiz elbet olmuştu. O hissi hatirlarsaniz ayni hissi Far cry 5 içinde yaşayacaksiniz.Bir defa farcry serisine canlılık getirmiş grafik olarak.Gözüme hayli güzel geldi.Yanlış anlaşılmasın bir Horizon bir Uncharted 4 ya da Last of us ,Order değil.Fakat bir açık dünya oyunu için bir hayli iyi grafikleri var.Silah tutuşdan tutun da Ateş edip adam öldürme anına kadar herşey çok canlı çok doygun.Severek devam ediyorum simdilik..Bakalim ilerde sıkacak mı?

normal ps4 mü hocam yok pro damı oynyuorsunuz ? pro da akıcı olduğu söylenmiş oyunun ama normal ps4 ile ilgili yorum göremedim. fps düşüşleri var mı acaba düz ps4 te ?

Bende normal ps4 var hocam ama müthiş görüntü var oyunun grafikleri ile baya uğraşılmış ..Emek verilmiş belli ..ilk dakikasindan itibaren bunu hissedeceksinz..Herhangi bir takilma vs olmadi oyun su gibi muazzam su an icin 2 saat gecti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 27 Mart 2018; 12:36:38 >

• Asassin Creed ile 130'a değiştireceğim Deluxe versiyonu ile? Uygun olir mu?

• Far Cry 5 | Çıkış Fragmanı | PS4

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

normal ps4 mü hocam yok pro damı oynyuorsunuz ? pro da akıcı olduğu söylenmiş oyunun ama normal ps4 ile ilgili yorum göremedim. fps düşüşleri var mı acaba düz ps4 te ?

Bende normal ps4 var hocam ama müthiş görüntü var oyunun grafikleri ile baya uğraşılmış ..Emek verilmiş belli ..ilk dakikasindan itibaren bunu hissedeceksinz..Herhangi bir takilma vs olmadi oyun su gibi muazzam su an icin 2 saat gecti

teşekkürler cevap için bende başladım indirmeye akşama inerse oynarım yoksa yarın deneyimlerim oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Asassin Creed ile 130'a değiştireceğim Deluxe versiyonu ile? Uygun olir mu?

banada 130 tl fiyat çektiler assasins creed origins le ama deluxe versiyonumu bilmiyorum siz nereden fiyat aldınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Asassin Creed ile 130'a değiştireceğim Deluxe versiyonu ile? Uygun olir mu?

banada 130 tl fiyat çektiler assasins creed origins le ama deluxe versiyonumu bilmiyorum siz nereden fiyat aldınız hocam

Ankara ırmak toysland veya Japon çok net hatırlamıyorum.

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

quote:

Orijinalden alıntı: YoneyEffect

Akşam işten gelince bakacaz merakla bekliyorum

çalışmak böyle birşey hocam :d kaçta çıkıyorsun işten?

17 18 gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart ps4 ex oyunlar haric 3. Parti firmalarin grafikleri dahada iyi olmaya basladi standart ps4 de assains creed orgins oynadim muazam grafikleri vardi farcry 5 i 2 saat kadar oynama fisati buldum standar ps4 de herifler standart ps4 de bile ne grafik yapmislar helal olsun normal ps4 u olanlar dusunmeden alabilir takilma fps duşüsüne raslamadim bu grafikleri verbiliyorsalar konsol mimarisinin nimetindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 27 Mart 2018; 13:54:11 >
  • lehçe dil desteği bile varken en az 100 milyon kişinin konuştuğu türkçe yok oyunda ?
  • kardeslik yapmak isteyen varsa mesaj atabilir arkadaslar ben oyunu alcam us psn den sec hakki sahibide season pass alcak eski veya refereansli arkadaslar mesaj atabilir
  • 2-3 saat falan oynadim, Farcry 3 ve 4 den farklı hiç bir şey yok. ayrıca mantık ghost racon wildlands ile birebir ayni. Ben hiç beğenmedim oyunu. Yillarca ayni oyunu çıkarmaktan bıkmadı Ubisoft. Grafikler, mekan tasarımlarına lafım yok yıllardır ayni seyleri yapmak bana cok klise geliyor.

Ac gibi ters kose yaparlar dedim, olmadı. Ayrıca yapay zeka da cok kotu. Arac kullanirken devamli dusman ve taciz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

US PSN kampanyasina MLB the show disinda bir de Far Cry'a ozel avatarlar da eklendi. 5 avatar ve ikinci %20 indirim kodunu asagidaki linkteki Far Cry 5 bolumunden alabilirsiniz.
    https://live.playstation.com/

US PSNde herhangi bir oyunu %20 indirimle alabiliyorsunuz ay sonuna kadar. Sadece onsiparis veremiyorsunuz. Su siteye us psn hesabinizla girip mlb the show 18 ve far cry 5 hakkinda en son quest olan videolari izlerseniz hediye gelen iki tane %20 indirim kodunu Far Cry 5in onsiparisi bittikten sonra 27 Martta kullanabilirsiniz. Far Cry 5den gelen %20 indirim kuponu ise nisan sonuna kadar gecerli oldugu icin onu nisan ayinda cikacak olan oyunlara da kullanabilirsiniz. US PSN icin olan gift cardlar amazondan Turk kredi kartlariyla alinabiliyor Playstation Network Card by Sony PlayStation Network Link:http://a.co/2f9f4g3

Standard $60dan $48e 190 TL
    Deluxe $70den $56a 222 TL
    gold $90dan $72a 286 TLye dusuyor

alinan kodlar calismiyor

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)

burda hem bosluk birakarak denedim olmadi hemde boyle denedim kabul etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 27 Mart 2018; 15:2:33 >

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    US PSN Cumartesi günü %20 indirip kodu gönderdi mail ile. (30 Mart'a kadar geçerli) US hesabının mailini kontrol et.
    ''PSN Adın", see what's new this week. başlıklı gelen maillerde oluyor.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    O kodlar olmadi valla denedim kabul etmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynu ps4 pro da oynadım ilk 1 saat kadar giriş sahnesi çok güzeldi oyun yağ gibi akıyor ve grafikler muhteşem olmuş HDR nin dibine vurmuş ubisoft ışıklar resmen göz alıyor far cry 4 ü platinlrmişyim nasipse bunu da platinlerim

• Türkçe altyazilimi geliyor oyun ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.