Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 48 dolara çaktım bir farcry 5 ,kota da bitik akşama iner umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 27 Mart 2018; 7:44:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu yapmışlar cidden tavsiye ediyorum. Özellikle arkadaşınız varsa co op baya zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bu oyunu yapmışlar cidden tavsiye ediyorum. Özellikle arkadaşınız varsa co op baya zevkli

Hayatımda gördüğüm en kötü co-op yapmışlar. Çünkü eğer host kimse o kişinin oyununda ilerleme oluyor. 2. oyuncu kendi solo oyununa geçince co-op daki yaptığı görevler ve ilerleyiş hiçbir şekilde sayılmıyor. Ayrıca story görevleei co-op oynarsanızda trophy vermiyor. Hiç koymasalarmış daha iyi olurmuş arkadaşla büyük hayal kırıklığına uğradık.
  • Far cry 2 den beri hastası olduğum, primal de yıkıldığım, 5 i sabırsızlıkla beklediğim bir seri far cry...

En yakın zamanda alacağım maddiyati ayarladıktan sonra

Grafikler mükemmel görünüyor ekran görüntüleriinde renklerde çok iyi.

Herkese keyifli oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda onlar kadar iyi karakter modellemeleri animasyonlar çok başarılı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Ps4'te frame düşmeleri var mı geniş alanlarda ya da patlamalı sahnelerde falan? Pro'da pek olmaz ama standart ps4'e almaktan çekiniyorum şu anda.
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Pro'da gayet stabil oyun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar multisi nasil oynayaniniz varmi team dead mach vs gibi modlar nasil.

• Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Dediğin şeylerin gameplay ile alakası yok yalnız. Zaten co op oynıcaksan baştan sona oynamak mantıklı. Kendin oynamak istediğin zaman kenarda bi solo oyunun bulunur illa ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz1806

Far cry 3 4 ikisini de alıp oynadim

3 ü uzun sure oynadim 4 ü onun çeyreği kadar oynadım

Senesi dolduğunda iyi bir indirimde 5 ide alırım muhtemelen

Mesele çıktığı ilk gün bu kadar para vermenin doğru olmadığını düşündüğüm bir oyun

Sallamalı mallamalı konuşma benimle kardeş

20 TL olsa belki alırım bende tr gelse idi ön sipariş dahi vermezdim yinede 80.90 a kadar düşmesini beklerdim.

• Oyunda 2 farklı save slotu açılmıyor gördüğüm kadarıyla.

Bu arada güzel bir başlangıç rehberi için;

http://oyungezer.com.tr/haber/52800-far-cry-5-baslangic-rehberi

• indirimi paylaşan arkadaşlara teşekkürler. 48 dolara aldım bende. enpara ile offgamerstan kod aldım 50 dolarlık. 199 çekti karttan. alacak olanlar varsa haberleri olsun.

daha önceden hiçbir farcry ı 1 saatten fazla oynayamadım fps oyunlarda bulantı sorunu yaşadığımdan. şansımı birde bunda deneyeceğim. umarım sıkıntı yaşamadan oynayabilirim
  • Farcry 1 i ilk oynarken vay be grafiğe bak diyenlerimiz elbet olmuştu. O hissi hatirlarsaniz ayni hissi Far cry 5 içinde yaşayacaksiniz.Bir defa farcry serisine canlılık getirmiş grafik olarak.Gözüme hayli güzel geldi.Yanlış anlaşılmasın bir Horizon bir Uncharted 4 ya da Last of us ,Order değil.Fakat bir açık dünya oyunu için bir hayli iyi grafikleri var.Silah tutuşdan tutun da Ateş edip adam öldürme anına kadar herşey çok canlı çok doygun.Severek devam ediyorum simdilik..Bakalim ilerde sıkacak mı?

• Akşam işten gelince bakacaz merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Farcry 1 i ilk oynarken vay be grafiğe bak diyenlerimiz elbet olmuştu. O hissi hatirlarsaniz ayni hissi Far cry 5 içinde yaşayacaksiniz.Bir defa farcry serisine canlılık getirmiş grafik olarak.Gözüme hayli güzel geldi.Yanlış anlaşılmasın bir Horizon bir Uncharted 4 ya da Last of us ,Order değil.Fakat bir açık dünya oyunu için bir hayli iyi grafikleri var.Silah tutuşdan tutun da Ateş edip adam öldürme anına kadar herşey çok canlı çok doygun.Severek devam ediyorum simdilik..Bakalim ilerde sıkacak mı?

normal ps4 mü hocam yok pro damı oynyuorsunuz ? pro da akıcı olduğu söylenmiş oyunun ama normal ps4 ile ilgili yorum göremedim. fps düşüşleri var mı acaba düz ps4 te ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 27 Mart 2018; 10:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoneyEffect

Akşam işten gelince bakacaz merakla bekliyorum

çalışmak böyle birşey hocam :d kaçta çıkıyorsun işten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Farcry 1 i ilk oynarken vay be grafiğe bak diyenlerimiz elbet olmuştu. O hissi hatirlarsaniz ayni hissi Far cry 5 içinde yaşayacaksiniz.Bir defa farcry serisine canlılık getirmiş grafik olarak.Gözüme hayli güzel geldi.Yanlış anlaşılmasın bir Horizon bir Uncharted 4 ya da Last of us ,Order değil.Fakat bir açık dünya oyunu için bir hayli iyi grafikleri var.Silah tutuşdan tutun da Ateş edip adam öldürme anına kadar herşey çok canlı çok doygun.Severek devam ediyorum simdilik..Bakalim ilerde sıkacak mı?

İlk Farcry'ı oynadığımda ağzım açık kalmıştı o dönemde en iyi açık dünya grafiğine sahip oyundu, Farcry 5'de açık dünya oyunlar arasında en iyilerden biri şuan bunu rahatlıkla söyleyebiliriz

• Ubisoft kendini aştı artık, şu an AC:Origins oynuyorum grafikler muhteşem. Farcry 5 de çok iyidir eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ubisoft kendini aştı artık, şu an AC:Origins oynuyorum grafikler muhteşem. Farcry 5 de çok iyidir eminim.

Ubisoft downgrade olayları sonrası aklını başına almışa benziyor grafikler haricinde içerik olarakta başarılı oyunlar.
  • Normal Ps4 de akıcılık nasıl? Bilgi verebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.