Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KenanK89

2-3 saat falan oynadim, Farcry 3 ve 4 den farklı hiç bir şey yok. ayrıca mantık ghost racon wildlands ile birebir ayni. Ben hiç beğenmedim oyunu. Yillarca ayni oyunu çıkarmaktan bıkmadı Ubisoft. Grafikler, mekan tasarımlarına lafım yok yıllardır ayni seyleri yapmak bana cok klise geliyor.

Ac gibi ters kose yaparlar dedim, olmadı. Ayrıca yapay zeka da cok kotu. Arac kullanirken devamli dusman ve taciz var.

Wildlands ile benzer bir yapıda oyun

Araç kullanırken düşman tacizi sıkıcı olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jybe

Türkçe altyazilimi geliyor oyun ?

Türkçe altyazı maalesef yok

• jybe kullanıcısına yanıt
    Türkçe altyazı ve dublajlı geliyor hocam birde oyunun bir kısmı türkiyede gececekmiş ubisolf bu zamana kadar türk oyuncuları önemsemediğinden çok üzgünmüş bizi mutlu etmek için oyunun fiyatındada düzenleme bile yapacakmış 60 tlden satacakmış oyunu :)

• Ubi den türkçe beklemeyin arkadaşlar. Çivi yazısı gelir türkçe gelmez.

• Sanki altyazi gelecek diye bir yerde okumustum yanlismis demekki teşekkürler arkadaslar

• Sende saol bu bilgileri paylastigin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: KrallŞaplakçı

Türkçe altyazı ve dublajlı geliyor hocam birde oyunun bir kısmı türkiyede gececekmiş ubisolf bu zamana kadar türk oyuncuları önemsemediğinden çok üzgünmüş bizi mutlu etmek için oyunun fiyatındada düzenleme bile yapacakmış 60 tlden satacakmış oyunu :)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-484D838C4 -- 13 Haziran 2018; 22:41:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Taciz çok abartılmış. Araç sürmek istetmiyor. Nereye gitsen adam. Tır ı üstüme sürmeler. Falan acayip acayip.

• indirim kodunu hallettim arkadaslar tesekkurler ben yalnis yapmisim mlb ile ilgili videoyu izlemisi sadece farcry videodusa izlencekmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazark

Ubi den türkçe beklemeyin arkadaşlar. Çivi yazısı gelir türkçe gelmez.

• Yaklaşık 5 saat oynadım. Standart PS4'te performans çok iyi deyim yerindeyse yağ gibi akıyor oyun. Grafikler harika. Hikaye güzel başladı diyaloglar güzel. Yan görevler 4-5 tane yaptım hepsi GTA vari eğlenceli. Silahlar inanılmaz sekiyor. Yolda giderken taciz belli bir süre sonra "Off yine mi ! " demene sebep oluyor ama onunda çözümü basit; Fast Travel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtaran_ali -- 27 Mart 2018; 20:58:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    hocam ben ac + division + 50 TL verdim deluxe edition için. sadece ac origins e karsılık ise 70 TL istiyor deluxe edition. istanbuldaysanız öneririm yarı yarıya neredeyse
  • Ps4 Pro ve standard farki her oyunda daha da aciliyor. Proda cozunurluk ve grafik gecisleri yapiyorum asiri guzel desteklemekte. Grafikler muthis. Simdilik sadece grafik ve Turkiyedeki comar benzeri o kesimin tipatip aynisini gormenin verdigi hazzi yasiyorum. Henuz bir sey goremedim. Ama cok kaliteli duruyor.

Ubisoftu bu nesilde cok cok begeniyorum. Ac Unity, Origins, The Division, Rayman, Trials, Wildlands (basta ergen oyunu gibi gelse de), Watch Dogs serisi.. hepsi kaliteliydi. Ea ne kadar dibe coktuyse Ubi kendini o dipten ceke ceke cikarmayi basariyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Mart 2018; 21:21:4 >
  • İlk defa farcry oynayan biri olarak ben oldukça beğendim. Oynanış, grafikler çok hoşuma gitti. İstediğinde ortama bodoslama girmek, yada etrafta gezinip sessizce içlerine sızmak çok zevkli Ayrıca perkler, satın alınabilir araç,silah ve kıyafetlerde oyundaki çeşitliliği çoğaltıyor. Coop olarak arkadaşla başlayacağız hikayeye sormak istediğim coop 3 kişi oynanıyormu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Çok iyi ya

• sumerce dili nedir nerenin
  • Abi siz nasıl alıyorsunuz nasıl para veriyorsunuz dijitale bakıyorum 260 tl kutulu alayım diyorum 300'ü geçiyor en indirimli 230 tl nasıl yapıyorsunuz nerden kazanıyorsunuz bu paraları
  • wattonx kullanıcısına yanıt
    aslında biz oyunu 10-15 tl ye almış oluyoruz. şöyle ki oyun bitince kardeşlik bölümünde aldığımız fiyatın 10-15 altına satıp paramızı geri alıyoruz. başka türlü mümkün değil para yetişmez oyunlara. kutulu alanlarda oyunu bitirip satıyor yada takas yapıyor başka oyunlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Çivi yazısına kadar gerçek sandım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.