Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pek takip edemedim kusura bakmayın sorum için, bu walkthrough olanı ne oluyor?
  • Tv otomatikman HDR geçiyor oyunu açınca ben bir ayar yapmıyorum ama oyun menüsünde pro ayarları ile ilgili seçenekte göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Story modunda oynanıyordu ama sanırım görev yapılamıyordu, yalnızca outpost vs. yapılıyordu.

• Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sadece outpost

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyun standard ile Ps4 pro da ayni frame degerlerine sahip. Yalniz Proda bir eksiklik var performans veya grafik modu su anlik sectirtmiyor. Update ile gelecektir cunku pre release surumde vardi bu secenek.

Bence oyunun en onemli eksikligi frame degeri 30 olmasina ragmen motion blur tam olarak bu akiciligi saglayamiyor. Ikincisi ise fov cok dar olmus. Ama grafikler agzi acik birakiyor.

Update ile ilk istegim performans modu gelmesi. Aslinda istemiyorum 30 boyle sinematik oyunlarda muthis yakisiyor. Performanstan once keske donuslerde motion blur daha intense kullanilsa buna bir ayar gelse asil muthis olur. Bir de sag analog destegi cok kutuk geldi bana. Deadzone yok neredeyse ama baslangic hareketindeki hassasiyet ile daha ileriye ittiginizdeki hassasiyet degisimi farklilasiyor. Ayarlardan bunu degistiremiyorsunuz zaten ya hep ya hic kafasi var. Soyle elimizde yag gibi kaysa donusler aslinda 30 fpsnin getirdigi kutukluk hissini bu da azaltirdi.

Hocam performans modu diyerek 60 fps versiyonun geleceğine emin misiniz ? Benim bildiğim birinde 1080p yüksek grafik,diğerinde 4K Çözünürlük fakat daha düşük grafik seviyesi şeklinde oluyor.

• Far Cry 5'te yer alan Hz. Muhammed göndermesi gözlerden kaçmadı

Far Cry 5, farklı konulara da el atıyor.
    Ubisoft'un, Far Cry Primal'dan sonra güzel bir geri dönüş yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Far Cry 5, geride bıraktığımı gün oyuncuların karşısına çıktı. Hikaye anlamında başarılı bir senaryo çizgisi olan Far Cry 5'te, tarikatın lideri olan Joseph Seed ve kardeşlerine karşı savaşıyoruz. Amerika'nın Montana bölgesinde Hope County isimli bir bölgeyi kontrol eden tarikata bağlı bir karakter, oyunun bir bölümünde ilgi çekici bir replik söylüyor. Genellikle Amerikalılar ve Avrupalılar arasında ünlü olan "If the mountain won't come to Mohammed, then bring to Mohammed." sözü Far Cry 5'te de geçiyor.

Dikkat Video Spoiler içerir !!!

Dakika 21.08

Tarihte ilk olarak İngiliz Filozof Sir Francis Bacon'ın söylediği bu söz, Hz. Muhammed'in inzivaya çekildiği Nur Dağı ve Hira Mağarası'ndan gelmekte. Günümüzde ise Sex and the City ve Suits gibi milyonlarca hayranı olan yapımlarda kullanılan bu sözün Far Cry 5'te de kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Bu sözün tam Türkçe karşılığı ise şu şekilde, "Eğer Muhammed dağa gidemiyorsa, dağ Muhammed'e gelir."

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/far-cry-5te-yer-alan-hz-muhammed-gondermesi-gozlerden-kacmadi-haber-100326

• Arkadaşlar oyunun story görevlerini coop oynayabiliyor muyuz?

• G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    60 fps olmaz ama performans modu gelse 1080p de en azından 40-45 gibi bi seviyeye çıksa fps cok daha süper olur ama suan da da cok iyi bence

Nefret ederim fps lerde 30 fps ama bunda o kadar cok yorulmadı gözlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

60 fps olmaz ama performans modu gelse 1080p de en azından 40-45 gibi bi seviyeye çıksa fps cok daha süper olur ama suan da da cok iyi bence

Nefret ederim fps lerde 30 fps ama bunda o kadar cok yorulmadı gözlerim

Hocam aslında sabit 30 fps dalgalı 30-45 arası fps den çok daha akıcı bir deneyim bence.Eğer Motion Blur biraz daha arttırılıp Pc deki mouse smoothing olayı gibi bir düzenleme gelirse analoga akıcılık artacaktır.Hoş ki oyun böyle de alıp götürüyor,60 fps cod bf gibi fpslerden çıkıp far cry açmadıgım sürece rahatsız etmedi beni

• Oyunun dil desteğine bir bakayım dedim Türkçe harici tüm diller var maşallah

• Oyun normalde çok kolay geldi bana. Hard yapınca da 2 kurşunda ölüyorum.

• Source kullanıcısına yanıt
    forumda bir inaniş var tr psn oyun alin satişlar artdikca tr dil destegi gelir diye. bende hep demisimdir alakasi yok diye. paylaştigin resim en guzel kaniti. çekyanin nufusu 10milyon hollandanin nufusu 17 milyon. bu ülkeler icin altyazi var. ülkenin tamami oyun alsa neyazar. bizim sadece istanbulun nufusu 15milyon. malesef türkçe desteğin gelmemesi tamamen kasıtli

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

forumda bir inaniş var tr psn oyun alin satişlar artdikca tr dil destegi gelir diye. bende hep demisimdir alakasi yok diye. paylaştigin resim en guzel kaniti. çekyanin nufusu 10milyon hollandanin nufusu 17 milyon. bu ülkeler icin altyazi var. ülkenin tamami oyun alsa neyazar. bizim sadece istanbulun nufusu 15milyon. malesef türkçe desteğin gelmemesi tamamen kasıtli

aslında hocam şu da var. bizim nüfus 80 milyon ama oyun çıkar çıkmaz alanların sayısı 100.000 ya var ya yok. çeklerde ise 10 milyon nüfusa rağmen min 100.000 satış vardır oyun çıkar çıkmaz. bu alım gücü ve insanların kafa yapısı ile ilgili birazda. firma diyorki ben çeklere destek veriyorum adamlar karşılığını veriyor ilk haftadan. türklere versem zaten bunlar hemen almıyor oyunu. 6-7 ay sonra indirim olunca alıyorlar.çeklere 60 eurodan satarken türklere 30 eurodan satmış gibi oluyorum oyunu parasal geri dönüş açısından.. mali açıdan düşününce mantıklı firmaların yaptığı. en hızlı ve tam fiyattan nerde satabiliyorsa oraya destek veriyor. mesela ea neden fifa da birkaç yıldır tr desteği veriyor ? işte tamda bu yüzden türk dostu olduklarından değil. fifa deli gibi satıyor tr de çıkar çıkmaz. aynı şekilde bf de öyle. bakın ikisinde de tr dil geldi son yıllarda. ubisoft a türk düşmanı deniyor ama bence öyle değil. adamlar eğer para gelecekse çocuğunu bile keser. öyle millet ülke ayırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 29 Mart 2018; 9:41:53 >

• Su nufusa gore karsilastirma kafaniza hayranim gercekten. Tr'de su an kac kisi aldi bu oyunu? Kac kisi Trden aldi bizzat? Ben usden aldim. Turkce gelmesiyle ilgilenmiyorum hadi beni gec de. Kac kisi gidip TR store'dan aldi? D&rdan aldi? Herkes spot pesinde kosturur kutuluda.

Su an o Lehce dediginiz Polonyada cilgin satmistir bu oyun simdiden. Resmi olarak. Spot falan degil. Yapimci buna bakar.

Nufus kimsenin umrunda degil. 150 milyon kisi yasiyormus dur sunlarin dilini koyayim. Boyle kafa yok yani.

Her oyunda dil konusundan biktik artik ayrica ya. Oyun konusamiyoruz oyun ciktiginda. Dil varmi yok mu gelir mi ne zaman gelir dur geliyor yok gelmiyor sunda dil var bizde niye yok ya lutfen gelsin uf :(( e gelmiyor daha anla iste. Her oyun konusunu isgal ediyorsunuz burada bize soylemeyin artik cok istiyorsaniz mail atin Turkiye dagiticilarina iletsinler. Burada neden dil yok diye bu sayfalari isyan mesajlariyla doldurunca cozum mu oluyor anlamiyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Mart 2018; 10:0:44 >

• oyuna hangi bölgeden başladınız? Ben John Seed bölümünden başladım baya ilerleme katettim çok eğleniyorum oynarken. 3 kardeşin bölgesini temizledikten sonra asıl düşmana geliyor sıra (Joseph Seed)
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Nüfusun elbet bir önemi yok ama satış verilerine bakıldığı zamanda bir Polonya, Hollanda ve Çek Cumhuriyetinden oyunlara daha fazla para harcadığımız gibi bir gerçekte var. Buna rağmen Türkçe olmaması insanı düşündürüyor, Ubisoft'un bir iki mobil oyunu haricinde Türkçe oyun çıkarttığını görmedim, varsada ben bilmiyorum geçenlerde Uplay uygulaması Türkçe oldu ama Steam yıllardır Türkçe mesela.

Bu arada spot piyasasıda artık bandrollü satıyor birçok oyunu mesela tüm Playstayion Exc. Oyunları artık tamamen badrollü diğer oyunlarda Aral tarafından veriliyor artık mesela Farcry 5 spot piyasasında tamamı bandrollü, hatta Aral'ın piyasaya oyun dağıtırken bile denk geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 29 Mart 2018; 13:24:47 >

• Kingdom come deliverance endonezyada 30 kuruş olunca hemen alan tipler niye Türkçe yok diye konuşup duruyor ya çok gülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Nüfusun elbet bir önemi yok ama satış verilerine bakıldığı zamanda bir Polonya, Hollanda ve Çek Cumhuriyetinden oyunlara daha fazla para harcadığımız gibi bir gerçekte var. Buna rağmen Türkçe olmaması insanı düşündürüyor, Ubisoft'un bir iki mobil oyunu haricinde Türkçe oyun çıkarttığını görmedim, varsada ben bilmiyorum geçenlerde Uplay uygulaması Türkçe oldu ama Steam yıllardır Türkçe mesela.

Bu arada spot piyasasıda artık bandrollü satıyor birçok oyunu mesela tüm Playstayion Exc. Oyunları artık tamamen badrollü diğer oyunlarda Aral tarafından veriliyor artık mesela Farcry 5 spot piyasasında tamamı bandrollü, hatta Aral'ın piyasaya oyun dağıtırken bile denk geldim.

kesinlikle benim aldığım yerde spotçu(kadıköy) bandrol ve korsana hayır etiketi ve ARAL hologram logosu bile vardı artık daha ne olsun

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Dediğine hiç katılmıyorum. Her şey oyun satışlarıyla alakalı. FIFA’ya niye Türkçe geldi? Çünkü Türkiye’de deli gibi satıyor. İkinci bir etken de firmalara bu şekilde taleplerde bulunup bilgilendirmek, baskı yapmak.

Örneğin GTA 5 de FIFA gibi deliler gibi satıyor. GTA 6’nın artık Türkçe çıkması lazım. Bunun için de firma ile ciddi etkileşime girmek gerekiyor.

• Beyler en uyguna nerede var. Monster hunter artı 50 tl şeklinde almak istiyorumda. Kocaeli istanbul

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.