Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş iki dakika araba süremiyorsun hayvan gibi saldırıyorlar,b.kunu çıkartmışlar ama ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece araclari disardan gosterme olsaydi bari. Cok iyi araclar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

Ps4 ile ps4 pro arasinda ki grafik kalitesinde fark neler? Ben normal ps4 te oynuyorum fakat bazi yerler de grafik yani kaplama kalitesi çamur gibi. Ama genelin de grafik gercekten normal ps4 te dahi cok iyi. Daha once ki mesajlarim da oyunun grafigini videolardan bakip övmemin nedeni pro da oynanmasiymis.

Normal PS4'de oynamadığım için bilmiyorum ama grafikler gerçekten çok iyi, çamur olarak görünen yerlerler kaplaması daha yüklenememiş alanlar olabilir sonuçta dev bir harita ve çok detaylı, PS4'de kaplamaları oluşturmakta zorlanıyordur haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: xraxion61

Sadece ana görev mi yaptınız

Evet hikaye bitirmek için uğraştım ve bitirdim şimdi yapılması gereken onlarca yan görev var
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Arkadaş iki dakika araba süremiyorsun hayvan gibi saldırıyorlar,b.kunu çıkartmışlar ama ya.

Özellikle araç saldırıları yanında birde hava saldırısı eklenince sinir bozucu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Ps4 ile ps4 pro arasinda ki grafik kalitesinde fark neler? Ben normal ps4 te oynuyorum fakat bazi yerler de grafik yani kaplama kalitesi çamur gibi. Ama genelin de grafik gercekten normal ps4 te dahi cok iyi. Daha once ki mesajlarim da oyunun grafigini videolardan bakip övmemin nedeni pro da oynanmasiymis.

Normal PS4'de oynamadığım için bilmiyorum ama grafikler gerçekten çok iyi, çamur olarak görünen yerlerler kaplaması daha yüklenememiş alanlar olabilir sonuçta dev bir harita ve çok detaylı, PS4'de kaplamaları oluşturmakta zorlanıyordur haliyle.

Yok hocam ben fazla detayciyim araclar ters cevrilince alt kismi detaysiz o tür seylerden bahsediyorum. Yoksa cok iyi grafikler. Bu ara da oyunun gorevleri cok zevkli vallahi hic sıkılmadım. Pro da fan sesi fazla demistin normal ps4 te de fazla ses var. Olsun artik o kadar.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam ben fazla detayciyim araclar ters cevrilince alt kismi detaysiz o tür seylerden bahsediyorum. Yoksa cok iyi grafikler. Bu ara da oyunun gorevleri cok zevkli vallahi hic sıkılmadım. Pro da fan sesi fazla demistin normal ps4 te de fazla ses var. Olsun artik o kadar.

frame perf. nasıl hocam düz ps4te droplar vs oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

quote:

quote:

quote:

frame perf. nasıl hocam düz ps4te droplar vs oluyor mu

Dostum fps 30 a kitli resmen bir gram düsme yok. Yag gibi akiyor. ilk defa cikisin da sorunsuz nadir olan oyunlardan biri.

• Çok rahatsız edici bug var. Mesela bir kampı ele geçirmeye çalışırken fark edilip ölünce baştan başlamanıza rağmen hemen tekrar denemede fark ediyorlar.

Bir de bu zırhlı elemanlar ölümsüz resmen :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Çok rahatsız edici bug var. Mesela bir kampı ele geçirmeye çalışırken fark edilip ölünce baştan başlamanıza rağmen hemen tekrar denemede fark ediyorlar.

Bir de bu zırhlı elemanlar ölümsüz resmen :(

Evet oyunda performans sorunu olmasada çok fazla bug var mesela arabanın teker içine giren NPC'den araçların anlamsız bir şekilde nesnelere takılması gibi sayısız hata ile karşılaştım umarım en kısa zamanda bu hatalar giderilir
  • quote:

quote:

quote:

Xbox One X'de durum nasıl acaba?

• Source kullanıcısına yanıt
    İki konsolda da test ettim One X de de fan sesi var ama konsol PS Pro gibi ısınmadığı için çok rahatsız etmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankhamun66

İki konsolda da test ettim One X de de fan sesi var ama konsol PS Pro gibi ısınmadığı için çok rahatsız etmiyor.

PS4 Pro kadar sesli çalışıyor mu Xbox One X? Ben Xbox için istiyordum ama PS4 sürümü hediye geldi
    Onun kadar çalışması mümkün değil one x in soğutması çok iyi. Ama Wolfenstein 2 den sonra en cok fan sesi çıkartan oyun Far Cry 5 kesinlikle. Allahtan kullaklık kullanıyorum duymuyorum.

• quote:

Onun kadar çalışması mümkün değil one x in soğutması çok iyi. Ama Wolfenstein 2 den sonra en cok fan sesi çıkartan oyun Far Cry 5 kesinlikle. Allahtan kullaklık kullanıyorum duymuyorum.

PS4 Pro kadar sesli çalışmaması güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

Cok mu zor fov ayari getirmek su oyuna ? Daracik kamera acisiyla oynuyoruz, fc3 fc4 te bu sekildeydi.

Evet cok zor. Yuksek fov'da cizilecek alan da daha fazla olur, cunku daha cok alan goreceksiniz tek karede. Asiri performans yiyecektir.

Bu kadar gelismis gorsel kalitede konsola boyle bir kisitlama gelmesi dogal aslinda. Ama umarim en azindan Pro'da bir guncelleme yaparlar ama sanmiyorum. Ubi konsollari cok fazla seven bir firma olmadi hicbir zaman.

Bf1 de var, tamam gorsel olarak tartisilir eyvallah da bf1 de mp 64 kiside gayet akici oyun fov’un dibinede vurabilirsiniz istetseniz.

Fov’un sistemi zorlar, zorlamaz o kadar bilgim yok. Heralde ubi’nin tembelligi soz konusu

Apayri motorlar simdi bir ilgisi yok Bf1 ile Dunia motorunun. Dunia teknik grafik detaylarinda Bf1 i imha ediyor. Dinamik gun degisimi, cizilen suruyle daha cok obje, yikilabilir yanabilir cok daha fazla ortam var. Isiklandirma apayri boyutta. Kaplamalar uzak mesafe kaplamalari yine oyle. Hepsinden ote apayri motorlar bunlar. Bf1 motorunun amaci zaten 60 fps olmasi. Dunia'nin amaci bu degil olabilecek en iyi gorsel kaliteyi vermek.

Fov sistemi zorlar bilginiz olsun. Ayni karede daha cok cizilen alan tabii ki sistemi zorlar bunun icin teknik bilgiye gerek yok, mantik. Ha ornegin 85 ile 90 arasi fov 5 fps dusurmese bile 4 dusuruyorsa stabiliteyi bozmamak icin ubisoft prensip olarak koymamistir. Adamlarin onceligi eksiksiz 30 fps. Performans incelemelerine baktigimizda da goruluyor. Oyunda neredeyse hic bir frame dusmesi olmuyor. Bunu bozmak istemiyorlardir.

Ilgisi olmadigini biliyorum frosbite motoru’nun ben sadece. Bu ubi tembelllikmi ediyor acaba isinemi gelmiyor diyorum, bunu dememin sebebi de. Tamam eyvallah fc5 te stabil tutmuslar fps yi eyvallah.

Fc3 ve fc4 te bu kadar stabil degildi fps degerleri, simdi baktigimiz da fc5 daha iyi grafik ve isiklandirma ve sabit 30 fps ! Isteyince oluyormus demekki.

Bir cok kisi konsol da farcry oynarken midesi bulaniyor, bunun sebebi de (benim acimdan, bana oldugu icin soyluyorum) kamera acisinin cok dar ve yakin omasindan’dir ne bileyim sanki o yakinliktan dolayi sag sol yaptigimizda bi bunalti geliyor. ( fps gecmisin uzun yillara dayanir konsol da, bi’ kac oyunda bu bana oluyor)

Her neyse oyun cok guzel onun haricin de helal olsun adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 30 Mart 2018; 9:28:04 >

hocam John Seed bölgesindeyim,bölge %99 bitti ana hikaye görevi çıkmıyor anlamadım burda ne yapmam lazım bide 14 tane kırmızı patlayıcı yerleri var 12sini buldum son 2taneyi bulamıyorum
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Başka bölgeye geçeceksin story görevleri için. O bölgede işin bitmiş %100 yapmana gerek yok.

• quote:

Başka bölgeye geçeceksin story görevleri için. O bölgede işin bitmiş %100 yapmana gerek yok.

john seedi öldürmedim daha bitmedi yani işim
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Boss öldürme bölümleri seni otomatik sorunlu ışınlıyor göreve bir şey yapmıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.