Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dark dragon

Tahtalar ağaçlar kırılsa ne olacak, bir kaç kez bakıp güzelmiş deyip sonra kimse umursamayacak. Hikayeyi, oynanış, grafikleri güzel yapsınlar.

Agac bir ornek zaten agacin kirilmasi fizik var demek ve bu baska seylere de yansir. Ben de oynanis ve grafikte kaliteli olsun demisimdir her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Tahtalar ağaçlar kırılsa ne olacak, bir kaç kez bakıp güzelmiş deyip sonra kimse umursamayacak. Hikayeyi, oynanış, grafikleri güzel yapsınlar.

Ağaç yanınca, duvarlara ateş edip parçalanınca güzel oluyor :) Bence gerekli.

Ulen sen su oyunlarin yeni cikmis videolarini her oyun basligin da atan kisisin o yuzden seni severim. Sana karsi kirici oldum kusura bakma. Mesaji degistirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

quote:

quote:

Ulen sen su oyunlarin yeni cikmis videolarini her oyun basligin da atan kisisin o yuzden seni severim. Sana karsi kirici oldum kusura bakma. Mesaji degistirdim.

Ne olduğunu anlamadım ki. Yıkılabilirlik konusunda sana katılıyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

quote:

quote:

quote:

Ne olduğunu anlamadım ki. Yıkılabilirlik konusunda sana katılıyorum zaten

Alıntıları Göster
    Arkadaslarla Bir kac video paylastik tesaduf odur ki bsc de de haberi paylasilmis. Bizi takip ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 5 Nisan 2018; 14:15:49 >

• Bu skinleri kolayca alabilecegimiz bir yer var mi market falan ? Bu ne abi tam 1 bucuk saattir pronghorn ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kardeşi de halledip kız ın haritaya geçiş yaptım şimdilik çok iyi gidiyor oyun maşallahı var. sadece tek bir durum rahatsız etti ama o da bir şekilde hikayeye bağlanır diye bekliyorum
    bizim elemanın her haritada 3 kez düşmanlar tarafından yakalanması ve buna hiçbirşey yapamamamız sinir bozucu
    . onun dışında 3 ü çok seven 4 ü seven primali pek sevmeyen biri olarak 5 beklediğimi fazlasıyla karşıladı. oynamak için zaman yaratmaya çalışıyorum sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahy

Seride favorim far cry 2 benim, yapımcılar bu oyun için afrikada bir süre kalmıştı atmosferi yaşatmak için ve yangın efektleriylede ön plana çıkan bir oyundu çıktığı zamanlar.

bundan 10 yıl önce üni 1. sınıftayken çıkmıştı efsaneydi benim için çok fazla oynamıştım deli gibi :)) bence de serinin güzel oyunlarından biriydi özellikle silahların kullandıkça eskimesi dediğiniz gibi yangın efektleri çok iyiydi
    hatta burada karşılaştırmasınıda yapmışlar :)

burada da fc5 ile ağaçlık alanda el bombası :)

aracın şoförünü vurunca ai tepkisi

videonun geri kalanını inceleyin gerçekten ayrıntılarca ciddi farklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 5 Nisan 2018; 9:10:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: ahy

Seride favorim far cry 2 benim, yapımcılar bu oyun için afrikada bir süre kalmıştı atmosferi yaşatmak için ve yangın efektleriylede ön plana çıkan bir oyundu çıktığı zamanlar.

bundan 10 yıl önce üni 1. sınıftayken çıkmıştı efsaneydi benim için çok fazla oynamıştım deli gibi :)) bence de serinin güzel oyunlarından biriydi özellikle silahların kullandıkça eskimesi dediğiniz gibi yangın efektleri çok iyiydi
    hatta burada karşılaştırmasınıda yapmışlar :)
    https://youtu.be/FCeEvQ68jY8?t=1m10s

burada da fc5 ile ağaçlık alanda el bombası :)https://youtu.be/FCeEvQ68jY8?t=7m46s

aracın şoförünü vurunca ai tepkisihttps://youtu.be/FCeEvQ68jY8?t=8m38s

videonun geri kalanını inceleyin gerçekten ayrıntılarca ciddi farklar var

müthiş videolardaki ayrıntılar
    bu oyun cidden çevresel tepkiler konusunda efsane olacak
    inşallah diğer firmalar da oyun yaparken es geçmez bı kırılma yıkılma parçalanma olaylarını

• quote:

Arkadaslarla Bir kac video paylastik tesaduf odur ki bsc de de haberi paylasilmis. Bizi takip ediyorlar.

Video yeni dün yayınlanmış. Reddit'te falan gündem olmuş. Bu yüzden oyun haberlerine konu olmuştur.
  • Oyunu bitirenler bakabilir mi...

Oyunun hiçbir sonunda Joseph Seed'i öldüremiyoruz sanırım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler ben kızın ana senaryosunda ilerliyorum fakat görevler bitti ve %100 olmadı story missionları açmak için yan görevleri mi yapmak lazım yoksa diğer adamların ana görevlerini yaparsam kızınkilerde açılır mı?
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    şu oyunun nasıl remastered'i çıkmaz anlamıyorum
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İyice oyuncularla dalga geçmeye başladılar yahu. Aynı örnek Mafia 2-3’de de görmek mümkün.

İlk aldığımda baya övdüm burada ama grafik ve hikaye dışında biraz özensiz yapılmış bence. Yapay zeka kabul edilemeyecek kadar kötü. Diğer konularda da anlatmaya gerek yok Far Cry 2 gerekli cevabı vermiş. Yahu insan utanır ya 10 yılda gelinen nokta geriye gitmek mi şimdi? İ

Evet grafikleri güzel de başka bir numarası yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malesef hocam öldüremiyoruz iki seçeneğimiz var ikisinde de ölmüyor. ilk defa kötü adamın ölmediği bir oyujn görüyorum sonunu ben hiç sevemedim.
  • Merhabalar oyunu kutulu Deluxe Edition alanlar acaba içinde kod çıkıyor mu?
    digital deluxe de belirtiliyor ama bunda emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

Merhabalar oyunu kutulu Deluxe Edition alanlar acaba içinde kod çıkıyor mu?
    digital deluxe de belirtiliyor ama bunda emin olamadım

evet bir kod kağıtçığı var içinde
  • Nick-TR N kullanıcısına yanıt
    selam, ben de deluxe aldım ama redeeem etmedim kodu, kayda değer bir şey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

selam, ben de deluxe aldım ama redeeem etmedim kodu, kayda değer bir şey var mı ?
    ben de daha açmadım kodu ve oyunu
    pilot paketi,elbise ve silah paketi vs olması lazım içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick-TR

ben de daha açmadım kodu ve oyunu
    pilot paketi,elbise ve silah paketi vs olması lazım içinde

Alıntıları Göster
    Saolun

burada deluxe edition pack içeriğini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becks1907 -- 6 Nisan 2018; 14:21:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.