Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
76.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byflash

Bendeki dil dosyası bu. 9Gb değil :)
    Yok hocam Far Cry 5'in patch.dat dosyası 9 GB.
  • Emin misin? Bendeki 419 Mb :)
  • quote:

Emin misin? Bendeki 419 Mb :)
    Orijinal sürümde 9 GB abi patch.dat dosyası. Sizdeki illegal sürüm mü ? CP*'nin Cracklediği ? 1.2.0 sürümü
  • Bendeki ilk çıkan sürümdü sanırım cpy. Dil dosyasını açmak için uğraşmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El gider mersine ubi gider tersine. Eskiden patch dosyası orjinalde 150-200 mb, korsanda 5-6 gb olurdu. Ulan ubi gene yaptın yapacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 17 Eylül 2019; 18:2:51 >
  • quote:

Bendeki ilk çıkan sürümdü sanırım cpy. Dil dosyasını açmak için uğraşmıştım.
    Evet abi o ilk sürümde dosya boyutu 400 MB. Uplay orijinal sürümde 1.013 son sürümde 9 GB oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar. v1.011 sürümünü kullanıyorum. Yaklaşık 20 dakika oyundaydaydım ve sadece ilk açılış sahnelerindeki (helikopter ve kilisedeki) konuşmalar altyazılı değildi. Bu %100 tamamlanınca düzelecek bir şey mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbab1

İyi akşamlar. v1.011 sürümünü kullanıyorum. Yaklaşık 20 dakika oyundaydaydım ve sadece ilk açılış sahnelerindeki (helikopter ve kilisedeki) konuşmalar altyazılı değildi. Bu %100 tamamlanınca düzelecek bir şey mi acaba?
    Türkçe olması lazım. Kurulumu yanlış yapıyor olabilirsiniz. Yaklaşık 10 kişide test ettik sorun yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Türkçe olması lazım. Kurulumu yanlış yapıyor olabilirsiniz. Yaklaşık 10 kişide test ettik sorun yok çünkü.

Alıntıları Göster
    Anlatılanları direkt uyguladım, nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Teamviewer ile destek alma şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbab1

Anlatılanları direkt uyguladım, nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Teamviewer ile destek alma şansım var mı?

Alıntıları Göster
    Tabi özelden atın bakayım
  • bazı altyazılar hala gözükmüyor.
    ama harika bir çalışma elinize sağlık teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyc

bazı altyazılar hala gözükmüyor.
    Arkadaşlar altyazı gözükmeme dediğiniz, altyazı İngilizce mi gözüküyor, yoksa hiçbir şekilde altyazı gözükmüyor mu? İngilizce gözüküyorsa normal, henüz tam sürüm değil çünkü %3'lük bir kısım kaldı onu da çeviriyoruz yavaş yavaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyc

bazı altyazılar hala gözükmüyor.
    Sorun çözüldü. Yeni sürümde böyle bir hata yok. Kurulumda hata yapmış olabilirsiniz. Zira kendi kurduğum kişilerden aldığım geri dönüşlerde sorun olmadığını söylediler.

Yamayı kurarken oyunun klasörünün Salt okunur tikini kaldırın. Setup dosyasını da Yönetici olarak çalıştırıp tekrar kurar mısınız ?
  • Emeğinize elinize sağlık.Türkçe yama kurulu iken arkadaşımla co-op giremiyoruz easy anticheat hatası alıyoruz ikimizde.Bunu da düzeltirseniz harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmbtr15

Emeğinize elinize sağlık.Türkçe yama kurulu iken arkadaşımla co-op giremiyoruz easy anticheat hatası alıyoruz ikimizde.Bunu da düzeltirseniz harika olur.
    Oyun ile alakalı bir durum. Dosyalarda modlama olduğu için Online'da ban yeme riskide oluyor. Bu yüzden Anti Chatte uyarmış sizi. Biz düzeltemeyiz bunu :)
  • Oyunu çeviriyle bitirdim elinize sağlık. Altyazı gözükmeme denilen olayı ben de yaşadım. Karakter konuşuyor mesela iki cümle fakat altyazı gelmiyor. Ondan sonra altyazı gelmeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Oyunu çeviriyle bitirdim elinize sağlık. Altyazı gözükmeme denilen olayı ben de yaşadım. Karakter konuşuyor mesela iki cümle fakat altyazı gelmiyor. Ondan sonra altyazı gelmeye devam ediyor.
    Hocam videoya kaydettiyseniz oyunu bir örnek verebilir misiniz video olarak ? Nerede gözükmemiş altyazı bir bakalım. Yeni sürümde giderilmiş olması lazımda çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Hocam videoya kaydettiyseniz oyunu bir örnek verebilir misiniz video olarak ? Nerede gözükmemiş altyazı bir bakalım. Yeni sürümde giderilmiş olması lazımda çünkü :)

Alıntıları Göster
    Streamable
    Far Cry 5 2019.09.18 - 13.28.06.13 - Streamable
    https://streamable.com/bdaxu

1:26'dan itibaren görülüyor olması lazım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

https://streamable.com/bdaxu

1:26'dan itibaren görülüyor olması lazım. :)

Alıntıları Göster
    Gördüm hocam. Hemen ileteyim sorunu :)

Peki hangi yamayı yüklemiştiniz hocam ? Yeni 2019 Klasöründeki yamayı mı yüklemiştiniz ?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.