Arkadaşlar ricam şu yeni linki atın da oyunu oynayabilelim. Beklemedeyiz :/ |
Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (82. sayfa)
-
-
Selam arkadaşlar, ben yamanın dosyasını yedeklemeyi unutmuşum. Bu yüzden 2 gün aradım durdum ama bulamadım. Sanırsam Tool dosyasınnı içindeydi ve işim bitince Tool u sildiğimdem yama da silinmiş. Fakat daha önce @omerfarukballi arkadaşımız yamayı indirdiği için kendisinden rica ettim eğer yama hala duruyor ise upload etmesi için. Güzel haber, duruyormuş. Yoksa en baştan uğraşacaktım. Kendisi yamayı upload etti Google Drive'a. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Konuya da linki bırakıcam. Yamayı bende indirip, adını SİLME koyarak yedekleyeceğim. :))
@LacivertMıknatıs @kralmaxparis @Sweet Cinnamon @bissquit
Etiket sınırına ulaştığım için ilk kişileri etiketledim.
Yama Linki :
drive.google.comFarCry 5 TR Yama - 04.05.2023 - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1laC_a7QliyNbaJ_9VVnmTGrfPOVsTXHu
-
Çabaların için teşekkürler Allah razı olsun ^^
-
çpk teşekkürler :)
-
Yama boyutu 7.9GB Bu nasıl olabilir ?
-
Türkçe yama aslında oyunun kendi dosyası, setup değil.
-
Yama Steam ile uyumlu mu acaba? Ban yer miyiz, tereddüt ettim.
-
Selam, ben kullandım herhangi bir problem yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
-
Merhaba, ben denemedim ban konusunu. Online'a girilmediği sürece sorun olmaz ama. Oyunda online var mı onu bile bilmiyorum açıkçası :D Fakat deneyen arkadaş cevap vermiş :)
Sürüm olarak son sürüm Steam ile uyumlu.
-
Merhaba sanırım v3 yamada problem var steam versiyon far cry 5'e talimatlarda yazdığı gibi klasörün içinde yapıştır yaptım türkçe dil olmadı.Hata da vermedi oyun açıldı ama ingilizce halen.
-
7gb yuh
-
olm neden biri dh de tr yama paylaşınca drama çıkıyor siz ne yaşıyonuz aga bi salın la hep bi kaos var
-
drive.google.comFarCry 5 TR Yama - 04.05.2023 - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1laC_a7QliyNbaJ_9VVnmTGrfPOVsTXHu
şunu indir
Games\Far Cry 5\data_final\pc
klasörü içine at
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X