Orijinal kullanıyorum. Kurulum ne yazdıysa onu yaptım sıkıntısız çalıştı. |
Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (80. sayfa)

-
-
Tamam, çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Arkadaşlar merhaba, oyunun orijinal ve korsan sürümüne (COD*X) sahip arkadaşlar benle özelden iletişime geçebilir mi rica etsem. Güncel bir kurulum programı için. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhabalar ben şuanda oyunun v1.011 COD*X sürümüne sahibim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
selamlar. yama oyunun dlc lerini de kapsıyor mu acaba?
-
-
Bu ne ciddiyetsizlik projeyi çevirirken harcadığınız emeğe de mi acımıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: MaltStoBu ne ciddiyetsizlik projeyi çevirirken harcadığınız emeğe de mi acımıyorsunuz?
Merhaba, gecikme için özür dilerim. Ben projede çevirmen değildim bunu belirteyim. Sadece bir şeyler için uğraştım. Ve o dönem nasıl uğraştığımı da herkes çok iyi bilir :)
Konuya mesaj yazdım fakat belirtmediğim bir şey vardı unutmuşum. Yaklaşık 10 gün sonra bakacaktım mesajlara, zira Final haftam geldi, projeler sunumlar derken çok sıkışık bir döneme girdim. Henüz daha bitmiş de değil.
-
-
Dosya her zerresi virüs olarak görünüyor, yapmayın arkadaşlar değmez temiz bir dosya falan bulup onu yükleyin yada alternatif bakın derim.
-
Merhabalar,
Far Cry 5`i yeni indirdim.
Bu türkçe yama %100 ve tamamlanmış, test edilmiş midir?
İndirebilir, güvenle oynayabilir miyim?
Test eden arkadaşlar ve konu sahibi cevap verirse çok sevinirim.
Emeğinize sağlık bu arada... Çok teşekkürler!
-
Selamlar öncelikle çeviri için emeğe sağlık da rar dosyası şifresi var o şifre nerde benmi göremedim eğer bilen varsa şifreyi verebilirmisiniz
-
şifre: rockerdem
İyi oyunlar
-
teşekkürler görmedi gözden kaçırdımsa kusura bakmayın
-
Estağfurullah ne kusuru :)
-
Maşşallah virüs yatağı yama. Tarama yapılamasın diye rar şifresi koymuş adam indirmeyin arkadaşlar bu yamayı virüslüdür. Yapacağınız yamayı....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 10 Şubat 2022; 21:18:53 > -
data_final altında patch.dat yok bende arkadaşlar ? Oyunmu değişti güncellendi ?
-
Nur topu gibi trojanların hayırlı olsun.
-
Trojana felan gerek yok şuan yamayı kurdum gayet iyi oynuyorum :) Sizin gibi paronayak olmaya gerek yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X