Xigmatek EN40124 Glare
Selamlar benim böyle bir kasam var üstü açık sayılır buraya işlemci için sıvı soğutmalı fan takılırmı hani yoksa bu kasaya vedamı etmem gerekecek düşünüyorum napayım diye bilemedim...
Strix z270f gaming MSI 3060 ekran kartı
Selamlar ben ekran kartı alacağım "Strix z270f gamin" anakart ile "MSI 3060" ekran kartları uyumlumu yada bir sorun çıkar mı
Bu arada İşlemcimde İ7 7700K onu demeyi unutmulum
Anno 1404 Venic Tr yama
Anno 1404 oyununu tütkçeye çevirmek istiyorum oyunun dil dosyası nerede bilen varsa söyler misiniz ?*
OBS İLE İLGİLİ DESTEK
Selamlar obs de sesleri ayırma yöntemi internette bulduklarım olmuyor bilmediğim özel bir yolu varmı destek olursanız sevinirim...
XboxGamepass sorunu
Selamlar benim son güncelleme aldıktan sonra "Kod: 0x80073D05" bu hatayı alıyorum napsam düzelmiyor yeniden yükleme internette neler buldumsa hepsini yaptım ama bir türlü olmuyor yükleyemiyorum kesin bir çözüm bilen varmı
denediğim şeyler
Kod: 0x80073D05 ile sorunlar neler varsa "powerShell" gibi çok şeyi denedim hani storiyi sıfırlama vs ne aklınıza gelirse yaptım yok yüklemiyor hatta store de güncellemeye baktıgımda "bizden dolayı hata var" diyor
Yama Çalışması Fikri
Selamlar ben sma hastası biri olarak hayatım evde geçiyor ve türkçe yama yapmak istiyorum çeviri için neler yapmalı yada şöyle deyim "Surviving the Aftermath" oyununu çeviri yapmanın nasıl olacağı hani hangi dosya nasıl açılır tam bir fikir yol gösterecek birileri varsa fikir verirse çok sevinirim..
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.335 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun