Şimdi Ara

Yama Çalışması Fikri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben sma hastası biri olarak hayatım evde geçiyor ve türkçe yama yapmak istiyorum çeviri için neler yapmalı yada şöyle deyim "Surviving the Aftermath" oyununu çeviri yapmanın nasıl olacağı hani hangi dosya nasıl açılır tam bir fikir yol gösterecek birileri varsa fikir verirse çok sevinirim..

• Zenhax ve xentax forumlarından tool buluyorsun ve çeviriyorsun bu kadar :)
  • Kardeşim geçmiş olsun öncelikle sana başka bir oyununun dil dosyasını verebilirim eğer istersen benimle iletişime geçebilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
  • Sağlık ve Başarılar dilerim..

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Oncelikle teşekkürlerr hangi oyun yapmaya çalışırım ve dediğim gibi bu oyunu da yapmak istiyorum dil dosyası felan bulup

• Her oyunun yama dosyasının açılabilmesi ve düzenlenme işlemi farklıdır. Salt basit metin dosyası olanı da var, karmaşık işlemlerle açılması gereken dil dosyaları da var. Her oyun piyasaya çıktığında o oyunun dil dosyası ile ilgili teknik bilgilere, o dil dosyası ile ilgili yapılan açıklamalara bakmak lazım. Genelde uluslararası ilgili forumlar, yazılım portallarına, şifreleme ve şifre çözme ile ilgili uygulamaların olduğu platformları takip etmek gerekir.
  • asau kullanıcısına yanıt

teşekkürler böyle birşeye ilk defa kalkışmaya çalışıyorum belki yapabilirim dedim bakıyorum araştırıyorum ne yapabileceğime

• Pm attım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.