Çevirmen var mıııı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 11 Ekim 2021; 4:57:29 > |
FAR CRY 6 - TÜRKÇE YAMAYI ÜSTLENECEK KİŞİ KİM? (ÜCRETSİZ TABİİ Kİ) (3. sayfa)
-
-
Bir kucak para ver oyun al, kendi dilinde oynayama. Hiç etik değil, ticari ahlaka sığmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Makine çeviri olarak %80 şuan kamuoyunun bilgisine.
-
umarın oğlu timar
-
Helal reis elinize sağlık.
-
@lazenes sağolsun tool için çok uğraştı emeğine sağlık kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepinizin eline sağlık kardeşim, bizler için uğraşıyorsunuz. Sayenizde Türkçe oynuyoruz oyunları Allah razı olsun sizden.
-
Oyun Yamayı bu gece yayınlayacaz @Team NINJA Makine çevirisini üstlendi Kendisine Teşekkürlerimi sunuyorum yama %100 bitti fakat Ufak tefek Kodlama hataları var Text ile alakalı onları çözümleyerek yayınlayacağız bugece Takip te kalın https://sinnerclownceviri.com/threads/far-cry-6-tuerkce-yama-calismasi-basladi.574/
-
çok iyi haber kısa sürede Türkçe olarak oynayacağız oyunu.
-
Oyunun grafikleri Far Cry 4 ten daha mı kötü , hani oynamasam neyse diyeceğimde onuda oynamıştım. Bu oyunun grafikleri çok çok iyi, kötü görünüyorsa ya eski bir kartla oynanıyordur yada başka bir sorun vardır , aşağıdaki görseller oyun içinden ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 11 Ekim 2021; 23:27:0 >
-
Anonymus Çevirinin el atmasına sevindim, gerçekten çok ufak bir ücretle 1-2 ayda bir büyük denebilecek projeleri bitirip çat diye uzatmadan yayınlıyorlar.
Sadece o büyük çeviri için üye olsan bile yanında bir çok irili ufaklı oyunununda yamasına erişim sağlayabiliyorsun. (Reklam gibi oldu ama ekipten kimseyle alakam yok)
-
en iyi çeviri hangisi şu an hazır epicde indirimdeyken alayım diyorum
-
şuraya ücretsiz bir link koyacak kimse yokmu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X