Oyunun hikayesini çok kısa bir şekilde özetlemek gerekirse. Jack eski bir askerdir. Daha sonra adalara gezi düzenlemeye başlar. Bir gün Valerie Constantine adlı bir kadını adaya bıraktıkdan sonra teknesi askerler tarafından batırılır. daha sonra adaya yüzer. Ve daha sonra bir telefon irtibatı ile Doyle adlı bir adam ile tanışır. Ve onun verdiği görevleri yapmaya başlar. hikaye bu şekilde başlıyor. Daha sonra işin derinliklerine girmeye başlayınca olay çözülmeye başlıyor. Buradaki üsde gizli bir deney yapılmakdadır ve deney çığrından çıkar. Bütün yaratıklar askerlere saldırmaya başlar. Aynı zamanda Constantine'de Doyle adına çalışmaktadır. Oyunun sonunda bu deneylerden ve radyoaktif olaylardan Constatine ve Jack nasibini alır. Ve yaratıklaşmaya başar. Ancak panzeğiri Jack tam zamanında kendine ve Constantine'e yetiştirir. Ve hikaye havada kalır. Buda Far Cry'ın 2.'sinin geleceğinin en büyük habercisi olur. Çok kısa öz oldu.
vay bee hikayeden sonra oyun aliim bide benim sistem 256 333mhz amd 2.4 fx5200 grafikleri fln düşürürsem oynanırmı boşuna para vermiim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thebaran</i> <br />vay bee hikayeden sonra oyun aliim bide benim sistem 256 333mhz amd 2.4 fx5200 grafikleri fln düşürürsem oynanırmı boşuna para vermiim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ramin 512 olursa ayarları kısarak guselce oynarsın.
Sağolun beyler
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana[bgdnc2]
Oyunun sonunu nasıl söylersin mükemmel ilerliyordum merakla!! [rntg]
Kardeşim kusura bakma. Ama bana baştan sona anlat dediler. Belkide anlattıklarım seni daha fazla gaza getirir.
iyide madem oyle bu sekilde acılan bir topic e girmen hata bir defa...
:))))
cel.2.0,256 ddr ram,5200 nasıl oynarım
O bilgisayarla oynaman zor. 256 mb ram yersiz kalabilir. Ama low ile belki oynayabilirsin.
yaw arkadaşlar ada gta vice city deki kadar büyükmü
agaga ne vays sitisi yaw, burda git git bitmio :) ve kaybolma ihtimalin bile var :) ama gta daki gibi öle hede hödö diip istediin yere gidemion :) amcalar helikopterle patlatıveriolar :D
gta vice city nin adası baya büyük bence eğer ondan büyük ve orman ortamıysa baya zor demektir
ben bir kere kayboldum bölüme yenien başladım
Arkadaşlar şu gemiyi(BOOT) hava uçurduktan sonra gelen helikopteri nasıl hallediyoruz yav.Roket atıyorum gene de nafile hiç bi silah helikopterdeki makinalıya kullanan nişancıya etki etmiyor.3 saatdir orda çakılı kaldım.Help hellp ahhhhhhhhhhhhh..
bende de twinmos 256 DDR 333 var P4 1.8 Fx5600 sizce kuriyim mi oyunu>
Alabar senin olayını ben şu şekilde geçtim. Gemi patlar patlamaz hemen suya atlasım ve karaya çıktım. Sonra bir ağacın arkasına geçtim. Ve Bazuka ile durmadan saydırdım. İşe yaradı. Ve çok rahat geçtim. Aynı bölümü geminin burun kısmına gelerek denedim. Alında normalde bu şekilde geçilmesi lazım. Ama ben bir türlü beceremedim. en iyisi işi karadan hallet sen.
wrXsTİ seninde ramin az. Mutlaka 512'ye terfi ettirmen her açıdan iyi olacaktır. Bu oyun için benim kanımca en az 512 mb ram ile oynamalısın'ki hiç olmazsa biraz tadını alabilesin. Tabii ekran kartıda çok önemli unutmayalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme