Şimdi Ara

Far Cry ilk oyunları oynamalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Far Cry oynamayı planlıyorum. Herkes zaten 3.oyunun çok iyi olduğunu söylüyor. İlk 2 oyunu oynasam grafikler, oynanış vs zorluk çeker miyim çok mu eski? Yoksa direk 3 ten dalsam mı napsam bi taktik verin

• alakasiz oyunlar zaten oynamani gerektirecek bi durum yok ama iyidir yani 2 oyun da oynicaksan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ben 3 ten başlayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

O zaman ben 3 ten başlayayım

basla basla

vaas'a selamlar

• 2 den başla afrika atmosferini gör. Atmosfer dersi verir kendileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk farcry bana sorarsan en güzeli. Ciktigi zaman oynayip bitirmistim. O oyunun atmosferine bayirim. Tabi şuan oynasan o tadı vermeyebilir. Oyunlar birbirinden bağimsiz ayrica.

• hocam ben 3 ten çok memnun kalmıştım.Bence 3 ten başla.2 deki grafikler seni üzer.3 ve sonraki serileri oyna.Gayet güzel oyun yapmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1le 2yi oynama, 3ten başla, 1 çok eski 2 sıkıcı
  • Çok sağolun. 3 ü indirdim bakalım başlıyorum.

• #rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    indir indir pişman olmazsın ben çok memnun kalmıştım 3 ten
  • İkinci oyunu yarıda bırakmıştım Sen direk üçüncü oyundan başla

• 3. oyunu 1 veya 2 günde kesintisiz bitirdim. Hikaye güzel ama beni sıktı. Yani hep ayakişi görevleri gibiydi. Git şunu yap git bunu yap git şunu öldür. Aynı duyguyu
    Crysis 1 de de yaşadım. Sanırım değişik olan benim üstteki yorumlara bakılırsa :D
  • frostsword kullanıcısına yanıt
    Hocam neredeyse bitirdim oldum. Ama size bu konuda katılıyorum. Gorevler hep ayak isi gibi. Ve de nedense karakterlere pek baglanamadim. Pek hissederek oynayamadim oyunu. Bitsin artik der gibiydim. Ya da Witcher 3 ten sonra bana oyle geldi ki. Kendileri bir basyapit agladim,güldüm yaşanabilecek her şeyi yasadim onda. Ve +250 saat ile bitirdim oyunu ki simdi de 0 dan basladim. Belki de ona benzer bir oyun aradigim icin ve oyle bir basyapit bulmak cok kolay degil yani

Aynen ya. Ben de witcher2 oynuyorum şu ara :D Far cry 3 te İstediğim kararları veremiyorum. Yani bir olay oluyor. Bunun üzerine
    ara sahne giriyor. İzlerken oyun bana olayın nasıl olacağını dayatıyor resmen. Sal beni kardeşim ya olayları ben seçeyim di mi :D
    Oh ne guzel 3 e geliyorsunuz bak su an sizin adiniza heyecanlandim

3 ü 1-1.5 yıl kadar süre oynayamayacağım galiba . Sistemim yetersiz. Very lowda oynayabiliyorum da o muazzam grafikleri pixel pixel yapmak istemiyorum. Haksız mıyım sen söyle hocam

Cok haklisiniz ve mukemmel bir sey yapiyorsunuz bence de. Benim de sistemim asiri iyi degil gtx 850 m falan var ekran karti. Medium-high ayarlarinda oynadim. Ama internetten falan bakiyorum 4k vidyolara. Ulan ben bir de oyunu boyle oynasaymisim neler olurmus sanirim heyecandan kalp krizi falan gecirirdim dedim

• Yukarıda biri yazmış, 2, oyunun grafikleri 3, oyuna göre kötü diye. Şaka mı bu? 2. oyunun grafikleri hala çok iyi, atmosfer aşmış. Oyunun sıkıntısı yukarıda yazıldığı üzere tekdüzelik hakim.Ele geçirdiğin düşman kapmları geri düşmanın eline geçiyor. seyahat kısayolu 3. ve 4. oyunu kadar pratik değil.

1. oyuna gelince hiç oynamadım.

En efsanesi ve görev çeşitliliği 3. oyun. 4. oyunda piyasa da çok iyi bir oyun. Karlı bölümleri çok orjinal ve zevkli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.