Şimdi Ara

Far Cry New Dawn Türkçe Yama v 3.00 [OyunÇeviri] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
7.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hevesle yamayı indirdim ekranın tam ortasında görev ile ilgili uyarı bir türlü gitmiyor. Ne denediysem olmadı. Ekran kartı sürücüsü vs her şey güncel. FPS programı ile ilgili bir şey de kullanmıyorum.
  • Bende de aynı sorun olduğu için bıraktım oynamayı. Muhtemelen yama steam sürümü için yapılmış ve uplay sürümlerinde bu problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 2 Şubat 2020; 13:29:58 >
  • Aynı sorun steam sürümünde de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal73

Aynı sorun steam sürümünde de var.
    Bilgi için teşekkürler. O zaman başka bir sebebi var demektir. Keşke yamayı yapanlar bir el atsa da oynamak isteyenler de oynayabilse.
    Gerçi kendi sitelerinde ve facebook hesaplarında tekrar tekrar konuyla ilgili şikayetler yazılmış, sorular sorulmuş ama cevap veren ya da soranları adam yerine koyan yok. Anlamsız bir durum bu. İnsanlar oynasın diye emek verip çeviri yapıyorsunuz fakat bir sorundan dolayı oynanamıyor. Bunu da çözmek için birşeyler yapmıyorsunuz. Doğal olarak verdiğiniz onca emek boşa gitmiş oluyor. Oyunçeviri duy sesimizi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 2 Şubat 2020; 14:51:56 >
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var ve oyun Steam sürümü Türkçe yamada sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozsoyahmet43 -- 2 Şubat 2020; 21:30:54 >
  • Ben her seferinde uyarı yazısı kaybolsun diye kayıtlı oyunu tekrar yükleyerek bitirmek zorunda kalmıştım ne çile çektimiştim :D ilgilenen yok maalesef oyunceviri'nin sadece adı kaldı nerdeee o eski kadrolar başında yasaklı nickli her yerde milliyetçi geçinen adımın olması her şeyi özetliyor nokta
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Yav adamın nicki milliyetçiliği vs bunlarla ne ilgisi var. Yani adamlar parayla satmadılar yamayı sonuçta. İstedikleri gibi takılabilirler. Bence bizim burada diyebileceğimiz tek şey. Emeklerinin boşa gitmemesi için yamayı güncellemelerini rica etmek. Yoksa adam isterse yamayı yayından bile kaldırabilir vs. Onca yıldır bu isme ve bizlere emek vermişler ufacık bir düzeltmeyi çok görmemeliler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameingo

Yav adamın nicki milliyetçiliği vs bunlarla ne ilgisi var. Yani adamlar parayla satmadılar yamayı sonuçta. İstedikleri gibi takılabilirler. Bence bizim burada diyebileceğimiz tek şey. Emeklerinin boşa gitmemesi için yamayı güncellemelerini rica etmek. Yoksa adam isterse yamayı yayından bile kaldırabilir vs. Onca yıldır bu isme ve bizlere emek vermişler ufacık bir düzeltmeyi çok görmemeliler..
    Tamam, tamam. Doğruyu söylemem gerekirse adama tav oluyorum. Ama görsen konuşmalarını sen de tav olursun kesin diyorum. Alakası yok dediğin gibi konuyla :D
  • oyunun ortasında kalan görev başlıkları yüzünden oynanamıyor. versiyon da v2 değil v1 olarak görülüyor.
  • Oyunun steam ve uplay orijinal son sürümlerine sahip olan arkadaşlar,

data_final\pc\patch.dat ve patch.fat dosyalarına sağ tıklayıp özellikler diyerek birer ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
    Steam sürüm
    https://store.donanimhaber.com/17/da/a2/17daa225d30be5c84c8ad2799a3aaeeb.png

Far Cry New Dawn Türkçe Yama v 3.00 [OyunÇeviri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Mart 2020; 20:43:30 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Bu dosyaları upload etmen mümkün mü kardeşim. Değişmiş dosyalar.
    Buyurun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Bu dosyaları upload etmen mümkün mü kardeşim. Değişmiş dosyalar.
    bir çözüm mü buldun acaba ?
  • OyunCeviri.net
    Far Cry New Dawn Türkçe Yama v 3.00
    https://oyunceviri.net/far-cry-new-dawn-turkce-yama-v-3-00

Türkçe yamadaki sorunlar giderilip, son sürüme adapte edilmiştir. İyi oyunlar :)

• quote:

https://oyunceviri.net/far-cry-new-dawn-turkce-yama-v-3-00

Türkçe yamadaki sorunlar giderilip, son sürüme adapte edilmiştir. İyi oyunlar :)
    denedim harika olmuş hatalar giderilmiş logo kalmıyor ekran ortasında
  • Sadece steam sürümü için mi kullanabiliyoruz?
  • Uplay de sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uplay de sorunsuz.
    uplay'den kullandım sorunsuz bitirdim sonunda
  • Ben bu oyunu gözden kaçırmışım :) Yeni fark edip satın aldım. Yamayı da indirdim. Bakalım nasıl bir oyun ve yama olmuş. Şimdiden herkesin ellerine sağlık.
    Senin de Ömer Abi :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.