Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine aynı şeyin lacivertini koymuşlar, berbat gözüküyor.
  • Atmosferini çok beğendim. Karanlık ortamı çok iyi yansıtmışlar. Gece iyi oynanır. İyi olur umarım, modern dünyadan biraz uzaklaşmak iyi olacaktır.
  • Daha önce hiç far cry oynamadım fakat bu çok hoşuma gitti
  • Ben bunu far cry 4.5 sanmıştım ama dünkü videodan sonra fikrim tamamen değişti, çok beğendim ben hayvanları baya baya silah niyetine kullanacağız artık
  • Son video gerçekten can alıcı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Yine aynı şeyin lacivertini koymuşlar, berbat gözüküyor.

Daha ne yenilik yapsınlar be hacı vallahi pes.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri oyunlarda nasıl bir degisim bekleniyor anlamıyorum. Ornegin; Uncharted 1-2-3; God of War serisi hepsi çok guzel oyunlar ama dinamikler ayni sonuçta bu sekilde sevilmiş, bu sekilde uzerine birkaç yenilik konularak yeni bir senaryo ve tema ile sunuluyor. Last of Us 2, 1. oyundan çok mu farklı olacak? Yeni bi oyun inşa etmek çok mu kolay arkadaslar? Yılda bir oyun çıkartmak yapımcının zenginliğini gosterir. Para tatlı geliyordur, doğrudur. Ama seviliyor, satılıyor ki adamlar alıp yürüyor.

Ben bu oyunun videolarını izlerken keyif aldım şahsen. Vahşi doğaya hükmetme fikri, özellikle hayvanları silah olarak kullanabilme (atıl kurt:)) fikri cok marjinal olmasa da yeni bir fikir sonuçta. Ayrıca reaksiyonlarda da belirgin iyilestirmeler mevcut. Ok saplanan düşmanın vücudunun saplanma yerine gore farklı sekillerde can vermesi, hayvanların birbiriyle dövüsmeleri, kivraklik (fallouttaki köpekten sonra) oldukca gerçekçi geldi, bilmiyorum benim fikrim bu sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: wrisy

Seri oyunlarda nasıl bir degisim bekleniyor anlamıyorum. Ornegin; Uncharted 1-2-3; God of War serisi hepsi çok guzel oyunlar ama dinamikler ayni sonuçta bu sekilde sevilmiş, bu sekilde uzerine birkaç yenilik konularak yeni bir senaryo ve tema ile sunuluyor. Last of Us 2, 1. oyundan çok mu farklı olacak? Yeni bi oyun inşa etmek çok mu kolay arkadaslar? Yılda bir oyun çıkartmak yapımcının zenginliğini gosterir. Para tatlı geliyordur, doğrudur. Ama seviliyor, satılıyor ki adamlar alıp yürüyor.

Ben bu oyunun videolarını izlerken keyif aldım şahsen. Vahşi doğaya hükmetme fikri, özellikle hayvanları silah olarak kullanabilme (atıl kurt:)) fikri cok marjinal olmasa da yeni bir fikir sonuçta. Ayrıca reaksiyonlarda da belirgin iyilestirmeler mevcut. Ok saplanan düşmanın vücudunun saplanma yerine gore farklı sekillerde can vermesi, hayvanların birbiriyle dövüsmeleri, kivraklik (fallouttaki köpekten sonra) oldukca gerçekçi geldi, bilmiyorum benim fikrim bu sekilde.

Far Cry manyağı veya uzmanı biri değilim hatta FC4'ü daha yeni satın aldım, ilerleyen zamanlarda oynayacağım ama dediklerinin hepsine katılıyorum. Yani oyunun modu bu, daha ne yapılabilir ki?
    Ki bence tüm oyunların birbirinden farkı çok fazla. Evet çiçek topla, craft yap, radyo kulesi kap vs aynı ama FC4 ile Primal'in aynı oyun olmadığı çok açık. Çok farklı bi oyun gibi geldi bu Primal bana.

İzlediğim videolarda hoşuma gitmeyen şey;
    1. Kuş ile bomba atmak fikri. Hoş gelmedi.
    2. Bi ıslık ile tak leoparımızın yanımızda bitmesi. O kadar büyük bi haritada, her nerede olursak olalım, bi ıslık ile yanımızda bitecekse eğer, biraz negatif nokta bence.

Ki bu iki madde bile, oyunun farklılığını yok etmez bence.

Ben beğendim, alacağım oyunlar listesine yazdım

• Aynen katiliyorum hocam o iki nokta biraz garip tabiki ama yılın oyununu birçoğumuz oynadık. Adaya yanımıza denizden koşup geliveren bir atımız vardı. Bunları malesef istemeden de olsa goz ardı ediyoruz. Gta da karakterimiz takım elbise ile ayaklı ordu gibi gezebiliyor ornegin, cebinde rpg taşıyabiliyor. Oyunu guzel kılan ögeler tum bunları gozardi etmemize olanak sağlıyor. Beklentiye de bağlı tabi. Ornegin Uncharted 4 un su saatten sonra kotu olma lüksü yok, çıta belli. E bunun da çıtası bu. Far Cry 3 ü ele alalım. Başrolde oynayan Vaas karakteri aynı zamanda dizilerde (en son hatırladığım Orphan Black) boy gösteren ünlü bir oyuncu. Bu oyuncuyla anlaşmak, o role burundurmek, o hissiyatı oyuncuya yaşatmak, bence bunlar takdir edilesi. Maalesef atip tutmak isin en kolay kısmı. Ubisoft her ne kadar oyuncunun kalbini kırmayı iş edindiyse de adamlar pazarlamayı guzel yapıyor. Ona gore ödülünü alıyor. CD Projekt kandırmadan iş yapıyor, ona gore ödülünü alıyor.

Horizon: Zero Dawn ve Primal farklı bir soluk getirecek diye dusunuyorum.

• wrisy kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sana. Gta o kadar şey sunuyor ki takım elbiseli mühimmat deposu olmasını göz ardı edebiliyoruz. Horizon hakkında fikrim yok. Bu oyun çıksa da alsak

• Ara oyun değilmiş ve far cry 4 kadar büyükmüş desene yandık. Far cry 4 ü 20 saat falan oldu oynayalı daha haritanın yarısını açabildim çok dolu bir oyun. Göreve gidene kadar zaten başına gelmeyen kalmıyor. Açık dünya oyunu nasıl olmalı sorusuna cevap niteliğinde bir oyun.

• Far Cry Primal – Beast Master [Türkçe Altyazılı]

• Harika.. 3 mükemmeldi 4 ise 3ün gölgesinde kaldı ama far cry primalde cok yenilik var...

• Far Cry Primal'da Cinsellik İçeren Sahneler Bulunacak

Far Cry serisini eski çağlara gönderecek olan yeni oyun Far Cry Primal önümüzdeki senenin Şubat ayında piyasaya çıkacak. Oyunları derecelendirme kurumu ESRB, Far Cry Primal'ı 16 yaş ve üzeri oyuncular için uygun bulurken, yapılan derecelendirmeyle beraber oyunda yer alacak olan içeriklerle ilgili bir yazı paylaşıldı.

Oyun içerisinde rahatsız edici içerikler olarak yanan insanların, iskeletlerin ve bolca kanlı sahnelerin bulunduğu belirtildi. Bunun haricinde bazı sahnelerde erkek cinsel organının göründüğü, kadınların ise üstsüz bir şekilde yer aldığı belirtiliyor. Son olarak Far Cry Primal içerisinde yer alan bir ara sahnede bazı karakterlerin cinsel aktiviteye girdikleri eklenmiş.

BSC
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Fc 3 yaptıkları en iyi işti zaten o yüzden hikaye ve karakter dışında fazla bozmak istemediler.

Seninle ayni fikirdeym. Ozellikle kotu karakter(was gibi bir adi vardi sanirim) cok basariliydi.

Bir sonraki oyunda eski caglara donuyor. Aslinda tutan oyunu ayni sekilde farkli ortamlarda yapsalar super olur. Ornek vermek gerekirse yuzuklerin efendisi gibi orta dunya, walking dead benzeri bir zombi evreni, half lifetaki gibi gravity gun tarzi silahlarla alternatf bir yakin zaman, dinazorlar falan gibi. Oyun ayni mekaniklerde ama evren farkli yani

Vaas gerçekten çok iyiydi insanity insanity insaaaa ac yi de revelations dan sonra harcadılar bence özellikle gemi olayları deniz savaşları değişik silahlar craft sistemi oyunu bozdu bence biraz unity falan oynamadım ama onu da sevmediklerini söylüyor genel bir kitle

• videoları izledim far cry oyuncusu olarak değerlendirdiğimde hayvanlarla bağ kurma güzel bir özellik olmuş. beni üzen taraf xbox 360'a çıkmaması oldu.
  • Yapımcılar canlı yayında;http://www.twitch.tv/ubisoft
  • http://www.twitch.tv/ubisoft/v/34089928

farcry primal yayinin tekrari ubisoft tarafindan yapildi yayin betatmis
  • Oyunda Multi olmayacakmış...Şahsen co op modunun olmasını tercih ederdim .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.