Şimdi Ara

Far İhlali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resmen ülkeyi bu saçma ihlal yüzünden ben geçindiriyorum o kadar 150 eurom gitti ki yeni çekici alırdım bunu kaldırmanın yolu var mı arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

ETS 2 Far Kuralı İhlalleri

Far Kuralı İhlali Nedir?

Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) oyununda "far kuralı ihlali", diğer oyuncuların görüşünü engelleyerek veya rahatsız ederek sürüş güvenliğini tehlikeye atmaya neden olan uygunsuz far kullanımını ifade eder.

ETS 2 Far Kuralı İhlallerinin Türleri

ETS 2'de yaygın görülen far kuralı ihlalleri şunlardır:

• Aşırı Parlak Farlar: Diğer oyuncuları kör edebilecek şekilde aşırı parlak farların kullanımı.
    • Yanlış Far Konumu: Farların yanlış konumlandırılması, diğer oyuncuların görüşünü engellemesine neden olabilir.
    • Sürekli Uzun Far Kullanımı: Karşıdan gelen araçlara yaklaşırken uzun farların kullanılması, diğer oyuncuların görünürlüğünü azaltabilir.
    • Flaşörlerin Yanlış Kullanımı: Başkalarını kör etme veya dikkatlerini dağıtma amacıyla flaşörlerin uygunsuz kullanımı.

ETS 2 Far Kuralı İhlallerinin Sonuçları

ETS 2'de far kuralı ihlalleri ciddi sonuçlar doğurabilir, bunlar şunları içerir:

• Oyun İçi Cezalar: Oyun yöneticileri, far kuralı ihlalleri yapan oyunculara ceza puanları verebilir veya hatta onları oyundan çıkarabilir.
    • Diğer Oyuncularla Çatışmalar: Far kuralı ihlalleri, diğer oyuncularla sürtüşmelere ve anlaşmazlıklara yol açabilir.
    • Azaltılmış Sürüş Güvenliği: Uygunsuz far kullanımı, sürüş güvenliğini azaltarak hem sizin hem de diğer oyuncular için risk yaratabilir.

Far Kuralı İhlallerinden Kaçınma İpuçları

ETS 2'de far kuralı ihlallerinden kaçınmak için şu ipuçlarını izleyin:

• Yalnızca Gerekli Olduğunda Uzun Far Kullanın: Gece sürüşü veya görüş mesafesinin sınırlı olduğu durumlarda uzun far kullanın.
    • Farlarınızı Doğru Konumlandırın: Farlarınızı diğer oyuncuları kör etmeyecek şekilde ayarlayın.
    • Flaşörleri Sadece Acil Durumlarda Kullanın: Flaşörleri yalnızca diğer oyuncuları uyarmak veya bir tehlike konusunda uyarmak için kullanın.
    • Uygun Parlaklık Ayarlarını Kullanın: Farlarınızın diğer oyuncuları kör etmeyecek şekilde parlaklığını ayarlayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • farları L ile açıyorsun mübarek sorun ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorita

farları L ile açıyorsun mübarek sorun ne

hocam onu biliyorum da yağmur yağıyor l ye basmıyorum karanlık olmadığı için ama yinede 150 euro gidiyor ben bunu anlamıyorum bunu kaldıran mod falan yok mu ekleyelim oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zornocu3169

quote:

hocam onu biliyorum da yağmur yağıyor l ye basmıyorum karanlık olmadığı için ama yinede 150 euro gidiyor ben bunu anlamıyorum bunu kaldıran mod falan yok mu ekleyelim oyuna

Cok abartma 150 euro kestiği an L bas işte bisi olmaz yağmur olmasın diosan ayarlardan yagmur sikligini 0 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Cok abartma 150 euro kestiği an L bas işte bisi olmaz yağmur olmasın diosan ayarlardan yagmur sikligini 0 yap

hocam valla oyunda yağmurluyken hem içimde böyle anlatamayacağım his olduğu için yağmuru en yükseğe çekiyorum ama artık dikkat edeceğim de yinede şunu kaldıran bir mod yok mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam valla oyunda yağmurluyken hem içimde böyle anlatamayacağım his olduğu için yağmuru en yükseğe çekiyorum ama artık dikkat edeceğim de yinede şunu kaldıran bir mod yok mu

bilmiyorum hocam

• Polisi kapatmanız lazım o zaman da tüm cezalar gider. Bir def dosyasında vardır ayarı da sadece onu kapatmaya mod yapmamıştır hiç kimse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    5 yıl önce açıldı
    Egea far değişimi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cezaların ücretlerini ayarlayabiliyoduk

hazır mod dosyası bulup, editlersin

ben de yok gerçi

haftalık 2 milyon gelir olunca sorun etmiyorum
  • Sadece gündüz farı konumuna al. 3 kademeli ya; gündüz farı-kısa-uzun. FPS düşüşü çok olmuyor öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler beyler yardımcı oldunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.