< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 15 Mart 2018; 14:14:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 15 Mart 2018; 14:14:7 > |
Orjinalliği bozduğun için göz alıyor. Bizim amele sanayiciler nasıl ayarlasın farı. Aslında kolay. Ama tabii ki far çizgisi varsa. Merceksiz olduğu için bildiğiniz florasan gibi yanıyor ve her yere ışığı dağıtıyor. o da işte karşının gözünü alıyor.
Git sanayiye, (aşağılamak için söylemiyorum) "90 derece açıyı göster bakam" de. Yüzde kaçı gösterecek. Müdür bunların tüm işi ezbere. Geliştiren adam nadirdir kendini. Karşıdan ziyade sana da zarar. Olmadık fosforlu tabelalar parlar. Önünü doğru dürüst göremezsin, ışık dağıldığı için. Tutar tek şeritli yolda, kamyoncunun birinin gözünü alır viraj içinde, tepene çıkar. O zaman ne far kalır ne sen. Sanıyorum ki sende pek bilmiyorsun. Ayar bir de diyorsun. arabayı bir duvara doğru sür. 4,5 metrelik kısımdan. Fotoğrafını çekte buraya koy bakalım. Görelim. O zamanlar anlarsın. Foto da ki gibi bir keskinlik yoksa, hiç boşuna uğraşma, eski farları tak. Video'dan da bi nane anlaşılmıyor. Neyse, konulara bir bak. donanımhaber forum Farlar Farlar Farlar » Sayfa 1 - 3 https://forum.donanimhaber.com/farlar-farlar-farlar--131678581donanımhaber forum Gözleri alan rahatsız eden farlar » Sayfa 1 - 3 https://forum.donanimhaber.com/gozleri-alan-rahatsiz-eden-farlar--131415043 |
Dagi tasi aydinlatiyor. Led ampuller sonrada bana sellektor yapiyor diyorsunuz.Nereden biliyorsunuz xenonlarin sizden daha guclu oldugunu.Cifti 12000lm olanlar bile var ledde.En mutevazi olani cifti 8000lm ve hemen hepsi daha fazla isik uretiyor insanlari kor ediyor sonra ben ne yaptim edasindasiniz.
Bilirmisiniz en az farin ayna grometrisi kadar halojen ampulun flamaninin geometrisinin bile ne kadar onemli oldugunu.Far testlerinde noname urunler icin yapilan yorumlarda 0.5mm kacik oldugunda bile karsidaki surucunun gozunu nasil aldigi testlerde ayan beyan belli. O nedenle sakin demeyin neden diye. Bu sekilde tup patlama efekti iceren araclari elimden geldiginde, ekip gorursem direkt plakasinida vererek ekiplere bildiriyorum. Lutfen biraz empati kurun. Iyi forumalar. |
Kuvvetli halojen far takabilecekken neden led ampul takmak istiyorsunuz ki? Siz hic bir firmanin aynali fara led ampul taktigini gordunuz mu? Led de xenon da kendi far tertibatini ve yansiticilari gerektirir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 13 Mart 2018; 20:4:58 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasua85 -- 13 Mart 2018; 17:10:11 > |