Şimdi Ara

LED FARLARDAN SELLEKTÖR YİYORUM {FAR SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR AMPÜLLERİ SATTIM ÇOK KÜFÜR YEMEYE GEREK YOK BİRİNİN AHI FALAN TUTAR YOK YERE İŞ ALMAYALIM..

H4 AMPÜL NE MARKA ÖNERİRSİNİZ ? OSRAM NİGHT BREAKER TAVSİYE EDİLİYOR VARMI BİR FİKRİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 15 Mart 2018; 14:14:7 >

• Orjinalliği bozduğun için göz alıyor. Bizim amele sanayiciler nasıl ayarlasın farı. Aslında kolay. Ama tabii ki far çizgisi varsa. Merceksiz olduğu için bildiğiniz florasan gibi yanıyor ve her yere ışığı dağıtıyor. o da işte karşının gözünü alıyor.
    Git sanayiye, (aşağılamak için söylemiyorum) "90 derece açıyı göster bakam" de. Yüzde kaçı gösterecek. Müdür bunların tüm işi ezbere.
    Geliştiren adam nadirdir kendini.
    Karşıdan ziyade sana da zarar. Olmadık fosforlu tabelalar parlar. Önünü doğru dürüst göremezsin, ışık dağıldığı için.
    Tutar tek şeritli yolda, kamyoncunun birinin gözünü alır viraj içinde, tepene çıkar. O zaman ne far kalır ne sen.
    Sanıyorum ki sende pek bilmiyorsun. Ayar bir de diyorsun. arabayı bir duvara doğru sür. 4,5 metrelik kısımdan. Fotoğrafını çekte buraya koy bakalım. Görelim. O zamanlar anlarsın.

Foto da ki gibi bir keskinlik yoksa, hiç boşuna uğraşma, eski farları tak.
    LED FARLARDAN SELLEKTÖR YİYORUM  {FAR SATILDI]

Video'dan da bi nane anlaşılmıyor.

Neyse, konulara bir bak.
    donanımhaber forum
    Farlar Farlar Farlar » Sayfa 1 - 3
    https://forum.donanimhaber.com/farlar-farlar-farlar--131678581

donanımhaber forum
    Gözleri alan rahatsız eden farlar » Sayfa 1 - 3
    https://forum.donanimhaber.com/gozleri-alan-rahatsiz-eden-farlar--131415043
    Dagi tasi aydinlatiyor. Led ampuller sonrada bana sellektor yapiyor diyorsunuz.Nereden biliyorsunuz xenonlarin sizden daha guclu oldugunu.Cifti 12000lm olanlar bile var ledde.En mutevazi olani cifti 8000lm ve hemen hepsi daha fazla isik uretiyor insanlari kor ediyor sonra ben ne yaptim edasindasiniz.

Bilirmisiniz en az farin ayna grometrisi kadar halojen ampulun flamaninin geometrisinin bile ne kadar onemli oldugunu.Far testlerinde noname urunler icin yapilan yorumlarda 0.5mm kacik oldugunda bile karsidaki surucunun gozunu nasil aldigi testlerde ayan beyan belli.

O nedenle sakin demeyin neden diye.

Bu sekilde tup patlama efekti iceren araclari elimden geldiginde, ekip gorursem direkt plakasinida vererek ekiplere bildiriyorum.

Lutfen biraz empati kurun.

Iyi forumalar.
  • sende selektör at

far ayarı 1'de olsun.
  • Farınız aynaları halojen ampule göre tasarlanmış olduğu için led ve xenon ampül kullanımında karşı tarafı rahatsız eder. Doğru olanı mercek kullanmak.
  • bende aracıma mercek yaptırmak istiyorum acaba ne kadara yapılır
  • Mercek olmayınca karşıdakinin canına okuyor. Ben selektör yapmıyorum ama bir kaç saniyeliğine görme yetimi yitiriyorum.
  • Lütfen merceksiz farlara böyle ampüller takmayın, geceleri gerçekten karşıdan çok rahatsız ediyor.
  • Misafir Çocuğu

Gece arabanın farlarını yak. 50 metre veya 100 metre karşısından bir gözlemle. Karşıdan gelen sürücülerin ne hissettiğini o zaman anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Mercek olmayınca karşıdakinin canına okuyor. Ben selektör yapmıyorum ama bir kaç saniyeliğine görme yetimi yitiriyorum.

Birde sislere beyaz takan var onları unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Misafir Çocuğu

Gece arabanın farlarını yak. 50 metre veya 100 metre karşısından bir gözlemle. Karşıdan gelen sürücülerin ne hissettiğini o zaman anlarsın.

deneyeceğim fakat uzun yolda trafik fazla olunca kimin farı kimin gözüne giriyor belli olmuyor özellikle Bursa-İzmir arasında giren girene
  • Dagi tasi aydinlatiyor. Led ampuller sonrada bana sellektor yapiyor diyorsunuz.Nereden biliyorsunuz xenonlarin sizden daha guclu oldugunu.Cifti 12000lm olanlar bile var ledde.En mutevazi olani cifti 8000lm ve hemen hepsi daha fazla isik uretiyor insanlari kor ediyor sonra ben ne yaptim edasindasiniz.

Bilirmisiniz en az farin ayna grometrisi kadar halojen ampulun flamaninin geometrisinin bile ne kadar onemli oldugunu.Far testlerinde noname urunler icin yapilan yorumlarda 0.5mm kacik oldugunda bile karsidaki surucunun gozunu nasil aldigi testlerde ayan beyan belli.

Bu sekilde tup patlama efekti iceren araclari elimden geldiginde, ekip gorursem direkt plakasinida vererek ekiplere bildiriyorum.

Iyi forumalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 13 Mart 2018; 20:4:58 >
  • Kuvvetli halojen far takabilecekken neden led ampul takmak istiyorsunuz ki? Siz hic bir firmanin aynali fara led ampul taktigini gordunuz mu? Led de xenon da kendi far tertibatini ve yansiticilari gerektirir.
  • Uyduruk Çin malı led vakası
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Dagi tasi aydinlatiyor. Led ampukler sonrada bana sellektor yapiyor diyorsunuz.Nereden biliyorsunuz xenonlarin sizden daha guclu oldugunu.Cifti 12000lm olanlar bile var ledde.En mutevazi olani cifti 8000lm ve hemen hepsi daha fazla isik uretiyor insanlari kor ediyor sonra ben ne yaptim edasindasiniz.

Bu sekilde tup patlama efekti iceren araclari elimden deirse ekip gorursem direkt plakasinida vererek ekiplere bildiriyorum.

Iyi forumalar.

1km geriden mercedes,bmw nin sol şeridi boşaltmam için sellektör yaptığı zaman aniden durmak geliyor içimden TÜP konusunda haklısınız özellikle mavi tüpler

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Uyduruk Çin malı led vakası

Türk malı ne var önerebileceğiniz? Şuan kullandığınız telefon bile çin de üretiliyor kendimizi kandırmayalım..
  • Orjinalliği bozduğun için göz alıyor. Bizim amele sanayiciler nasıl ayarlasın farı. Aslında kolay. Ama tabii ki far çizgisi varsa. Merceksiz olduğu için bildiğiniz florasan gibi yanıyor ve her yere ışığı dağıtıyor. o da işte karşının gözünü alıyor.
    Git sanayiye, (aşağılamak için söylemiyorum) "90 derece açıyı göster bakam" de. Yüzde kaçı gösterecek. Müdür bunların tüm işi ezbere.
    Karşıdan ziyade sana da zarar. Olmadık fosforlu tabelalar parlar. Önünü doğru dürüst göremezsin, ışık dağıldığı için.
    Tutar tek şeritli yolda, kamyoncunun birinin gözünü alır viraj içinde, tepene çıkar. O zaman ne far kalır ne sen.
    Sanıyorum ki sende pek bilmiyorsun. Ayar bir de diyorsun. arabayı bir duvara doğru sür. 4,5 metrelik kısımdan. Fotoğrafını çekte buraya koy bakalım. Görelim. O zamanlar anlarsın.

Neyse, konulara bir bak.
    donanımhaber forum
    Farlar Farlar Farlar » Sayfa 1 - 3

donanımhaber forum
    Gözleri alan rahatsız eden farlar » Sayfa 1 - 3

• iyi çin malı da var, uyduruk da var. parasını verirsen en kalitesini de bulursun.
  • bölünmemiş yolda farların seni kazaya bile sürükleyebilir - en kısa sürede çöz sorun varsa
  • Onca mühendis salak, üretilen arabaya mercek takmadan halojen far koyuyor zaten ya da mercekli led ya da xenon neyse onu takıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Orjinalliği bozduğun için göz alıyor. Bizim amele sanayiciler nasıl ayarlasın farı. Aslında kolay. Ama tabii ki far çizgisi varsa. Merceksiz olduğu için bildiğiniz florasan gibi yanıyor ve her yere ışığı dağıtıyor. o da işte karşının gözünü alıyor.

Neyse, konulara bir bak.

Far ayari gercekten zor, insan eline birakilmamali.
    Araclar otomatik ayarlamali, ki zaten yeni araclar bindikten sonra yuk vs durumuna gore kendisi bir kalibrasyon yapip seviyesini ayarliyor.

• halojenden bozma beyaz ampüller gözü çok yoruyor çakma xenon hemen kendini belli ediyor. Doğrudur xenon ledden daha güçlüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasua85 -- 13 Mart 2018; 17:10:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.