Şimdi Ara

FAR VE GÖSTERGE IŞIKLARINDA TİTREME ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
33.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anlaşılan kesin çözümü usta söyleyecek. yarın belli olur.
  • biraz önce ustayı aradım. rölanti programından olabilir dedi. ben en son aracı servise götürdüğümde rölanti programı yüklemişlerdi,bu durum, program yüklenmeden önce sadece far ışığında hafif titreme olarak farketmiştim ama programdan sonra gösterlerde de olmaya başladı. ihtimal vermiyordum ama usta ya rölanti programı ya da alternatördür diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

biraz önce ustayı aradım. rölanti programından olabilir dedi. ben en son aracı servise götürdüğümde rölanti programı yüklemişlerdi,bu durum, program yüklenmeden önce sadece far ışığında hafif titreme olarak farketmiştim ama programdan sonra gösterlerde de olmaya başladı. ihtimal vermiyordum ama usta ya rölanti programı ya da alternatördür diyor.

sen önce elektrikçide birkaç basit ölçüm yaptır da usta keyfi hareket etmesin. sorunu tahmin ederek gidersin.
  • arkadaşlar bugun ustaya gittim. kendisi elektrikçiydi. usta oturur oturmaz bu focuslarda normaldir dedi. önce gauge menüden şarj dinamosu ne kadar şarj ediyor diye baktı normal dedi. sonra aküyü ölçtü o da normal çıktı. bi sürü kişi bu sorunu gidermek için şarj dinamosunu aküsü değiştiriyo ama bu hep var dedi. rölanti programı ile de istersen rölanti ayarını biraz yükselt daha iyi olur dedi. yani tamir edilecek bişey yok dedi. buarada bendeki akü aracın orjinal aküsüymüş. araç 2004 model 66,000 km'de. bana ilginç geldi. şarj dinamosu masraf çıkartmadığına göre artık trigeri rahatça değiştirebilirim. tüm kayışlar bilyar falan toplam 250 TL'ye yapacak usta.
  • " bu xxxxx araçta normal " diyen ustadan kaçacaksın!
  • usta 25 yıldır sanayide son 10 yıldır da özellikle focus tamiri yapıyor. önceki ford araçlarımızda ki başka sorunları da hatasız yapan biri olduğu için kendisine güveniyorum.
  • buarada şarj dinamosu değişimi için usta 400 TL dedi. internette 800 ile 1700 TL arası rakamlar gördüm.
  • Aynı durum benim 2005 Fiesta'da da başladı. Araç rölantideyken bütün ışıklar titriyor gaza hafif dokununca düzeliyor çekince geri başlıyor. Bir kaç tane ustaya gösterdim araba tamamen elektriği kesmeden bulamayız diyorlar. Ama o zaman da belki motor yiyecek araba. Sorunu yaşayanlar ve çözümü bulanlar buraya yazabilirler mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.