Şimdi Ara

Far Yanmıyor Diye Ceza Yedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
23.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: ihsan1987

Benim polislere birşey dediğim yok.Yasaya tepkim var.Bu cezayı yazınca benim farım düzelmiş mi oldu?

Cezai işlem olmasa siz o farı belki 6 ay sonra yaptırcaktınız.
    Amaç, cezadan korkutup hemen eksikliği gidertmek.

Polisin veya yasaların amacı halkı korkutup maduriyet durumunda da ceplerinden para almak değildir. Arkadaş belliki uzun yola çıktı ve yolda farı patlamış, herkezin başına gelebilecek bir olay ve kimse yanında yedek ampülle gezmedigi veya gezsede kolay kolay onu değiştiremiycegi için (sanırım golf te yada megane da farı değiştirmek için bir ustanın 30 dakka uğraşip ön tamponu vs sökmesi gerekiyordu, böyle saçma tasarım yapan markalarda var ) mecburen yoluna devam ediyor. Polisin burda yapması gereken aa yakaladık bi farı yanmıyani hemen cezayı yapiştiralım yerine enazından bi konuşup arkadaşta gerçekten madur sa yardımcı olması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

Herkes adamı günah keçisi ilan edip habire küfür edercesine vurmuş. Kimin arabasında sürekli yedek ampül var diye sorsan kimsede yoktur ya da bende var sana ne kardeşim diye yalanda söylerlerde önemli olan biraz empati yapmak. Uzun yolda giderken farınız patlasa onu bir aracın arkasına yanaşıncaya kadar ya da bir yerde mola verene kadar anlamanız mümkün değil. Aydınlatma gücü mutlaka düşer ama acaba kirlendimi der sürmeye devam edersiniz. Bu zamana kadar 2 kere başıma geldi hatta şu anda yine patlak servise gidip değiştireceğim , far değiştirmek için bir sürü bişey sökmek gerekiyor kendim yapmak istemiyorum servise yaptıracağım o da şehir dışında. Şİmdi ben giderken ceza yesem oh mu diyecek millet ?

Herkesin başına gelebilir 72 lira çok fazla bir rakam. Ceza kesmiş olmak için kesmiş polis normalde çokta takmıyorlar. Parklar yanıyorsa motor gibi algınlanma söz konusu değil, zaten park ampülünün amacıda farlarda problem olursa tamamen ışıksız kalmamak içindir.

Hem ben şehirler arası yollarda ne araçlar , ne kamyonlar , ne motorlar görüyorum... Ne farı düzgün yanar, ne stop lambaları vardır hiç ceza yemeden dolaşır bu külüstürler ama kabak gider masum vatandaşın başına patlar. Hatta hep görürürüm bitane öküz otobüs sürücüsü ön farlarını kırmızıya boyamış. Karşıdan bişey geliyor ama anlam veremiyorsun. Şikayet ettim ilgileneceğiz dediler hiç bişey çıkmadı...

Böyle bi ton araç varken size yazılan ceza hakkaten yersiz yani....

Özellikle bir çift ampul aldım. Gece patlarsa ne yaparım diye gündüz ampulu kendim değiştim, pratiğini yaptım, çıkan ampulleri de torpidoya koydum. Bir tane uzun tornavida yetiyor, değişmesi de 10 dakika. Herkes sizin gibi değilmiş demekki.

Büyük lokma ye ama büyük konuşma diye bir Atasözümüz vardır hocam... Yolda giderken hiç haberiniz olmaz ampülünüz patlar ve 1km ilerde polis kontrolü vardır ceza yersiniz. Sonra yedek ampül taşımanız falan hiç bir işe yaramaz. Yedek ampülün var mı diye sormamış arkadaşa ampülü patlak diye ceza kesmiş. Yani kesmiş olmak için.

Eski 99 model corolla aracımda birtane kapak çıkarıp ampülü değiştirebiliyordum yedekte dururdu ampül. Ama şu anda bagajımda yedek ampül var ama ben değiştiremem mecbur servise götüreceğim.

Tek ampülle seyahet etmek elbette kötü bişey ben gidip hiç değiştirmeyin demedim zaten.

Sorun şu: yukarıda koyu olan kısımda sormuşsunuz, kimin arabasında var diye. cevap verdim. alttaki koyu kısma gelince büyük konuşmuyorum, ceza da yemem demiyorum. Ama zaten olaya ceza olarak bakınca iş farklı oluyor. Ben kendi güvenliğim ve benimle aynı yolda gidenler için gidip ampul aldım ve onu nasıl değiştiririm diye deneme yaptım. Benim bunu yaparken amacım ceza yememek değil. Akşamları eve kuzey çevre yolundan dönüyorum ve yaklaşık 20-22 km sadece 3 kavşakta aydınlatma olan yoldan gidiyorum. Hergün ezilmiş kedi köpek görüyorum. Onlara çarpmamak ya da başka bir tehlikeye atılmamak için yapıyorum. Aynı zamanda babamlar kasabada oturur, kışın şehre gelirler. yine onların yanına gidip gelirken patlak farla gece yarısı zor durumda kalmayım diye bunları yaptım. Sizin nasıl biri olduğunuzu yazılarınızdan az çok biliyorum. Siz de aynı fikirdesinizdir ama belki bu sefer olaya başka açıdan bakmışsınızdır.
    Olayın bir başka boyutu da araçların aydınlatma sistemleri ile çok oynanmaya başladı. Özellikle son zamanlarda çıkan performansı artırılmış ama ömrü azalmış ampuller ile yollarda tek farla gezen o kadar çok insan var ki. Bu cezalar olmazsa günlerce belki haftalarca böyle gezecekler.
    Aracına ömrü düşük aydınlatması iyi ampul takan arkadaşlar, mutlaka aracınızda ampul değişimi nasıl yapılır öğrenin. Çünkü bu ampuller standart ampullerden daha kısa ömürlü oluyor. Eğer ampul değişimi için tampon falan sökülmesi gereken araçlar varsa, ki olduğu yazılmış, ben bilmiyordum, öğrendim, ömrü kısa ampul almasınlar. Mutlaka daha uzun ömürlü ampul alsınlar.

• 72 tl ye dua edin polis aslinda hem ceza kesmeli hem de aracin farlari duzgun calismadigi icin yola devam etmenize izin vermemeliydi... Dogrusu bu... Ama her ne kadar sewmesekde bizim polisler insafli...
    Ben yillar once susurlukta ayni durumdan ceza yedim gecenin 1 inde... Polis keati cezayi ve aynen soyle dedi yedek ampulunuz varsa degistirmenize yardimci olalim yoksa biraz ileride elektrikci var ampulu degistirip gelin bu siradada ruhsat ve ehliyet bizde kalsin... Yok diyorsa iz buyrun sizi bu aksamhemen arkanizdaki subemizde cay vs esliginde misafir edelim hava aydinlaninca devam edersiniz....:)
    Ben elektrikcide yaptirdim tabi sonra arastirdim bunlar benimle kafami bukuyo diye, yok gercekten hakki ile duzgun bir uygulama yapmislar...
  • Ben de hiç tereddüt etmeden ihbar ediyorum. Bu şekilde belki de farkina varmadan yol alan kişinin hayatını kurtarmış oluyorsunuz.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bilenleriniz vardır ordudan istanbubula geldim.Gelmeden önce aracıma bakım yaptırmıştım.Biraz önce mahmutbey gişelerini gecince polis durdurdu sağ kısa farınız yanmıyor diye 72 tl yazdı.Bu arada 6 senedir ilk defa ceza yemiş oldum.

iyi olmuş,haketmişsiniz...Diğer sürücüleri tehlikeye atmassınız bundan sonra.Keşke her farı bozuk olanı çecirip ceza kesseler...
  • quote:

quote:

Benim polislere birşey dediğim yok.Yasaya tepkim var.Bu cezayı yazınca benim farım düzelmiş mi oldu?

Alıntıları Göster
    Yaptırmak istemesem yaptırmazdım zaten orduya gündüz çıkacağım.Ordudada kesinlikle fardan ceza yemezdim.Neden yemezdim beni tanıyanlar hemen yaptırcağımı biliyor çünkü.Ama ben kendi güvenliğim için gidip yaptırdım.

Bazı arkadaşlar yedek ampul bulundurun fln demiş.Ben bu işten anlamıyorum.Servisteki usta 10 dakika uğraştı.Taktı olmadı değiştirdi söktü bidaha taktı vs...Hiç bilmeyenin halini düşünün.

Ben gündüz yola çıktım ve aracımı son gün bakıma soktum.Uzun yola gideceğim diye herşeyi sağlamdı.Ben gündüz bile farlarımı açık bırakıyorum.

Bazı arkadaşlar beni tanımadan çok emin konuşuyorlar.Bu konuşan arkadaşlar aynı durumdan kendileri ceza yeseler o zaman anlayacaklar.

6 senedir aktif araç kullanırım.Bu ilk cezam siz anlayın ne kadar dikkatli kullandığımı.Bu ceza da benim hatam değil.Yolda gelirken patlamış bende otobanda anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 26 Ocak 2012; 1:44:59 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    polis haklı belkide hayatını kurtardı far yok diye karşıdan birisi sollamaya çıkacak nasılsa motor kaçar kenara diye basacakta gelecek bir bakacakki karşısında tek farı yanmayan tek dişli bir canavar ve kaçınılmaz son.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Plakaya bakmış, sevmiyordur oralıları, yazmıştır.. Bellki uzun yoldan gelinmiş, büyük ihtimal yolda olmuş sorun, uyarıp bırakması gerekirdi. İstanbulda İstanbul plakalı araçta olsa doğru yazsın ceza ama burda durum farklı.

Xenonlar yerine bütün araçların normal farları ayarsız olsa, yada yanmasa bozuk olsa daha iyi. Standart orjinal lüks araçların xenonları bile çok göz alıyor. Resmen aracı kullanan önünü görsün de başkaları önemli değil şeklinde yapılmış. Ayarsız normal far bu kadar göz almıyor. Amaç sadece sürücünün önünü iyi görmesi ise bende 10 tane sis farı takayım aracıma, ışıl ışıl olsun yol.. Merceksiz sonradan takılan xenonlar daha beter ama dediğim gibi orjinal olanlarıda farketmiyor yine çok göz alıyor.

ayarlı ve mercekli xenonlar kesinlikle göz almaz. önceki aracımda vardı ve ayarlıydı. Yalnız lüx araçlarda derken genelde jeep tarzı yüksek araçlarda araç yüksek olupta birde far standart olsada ayarını en üste çıkarınca işte o zaman xenondan daha fazla göz alıyor. zaten buda ayarsız far oluyor... Birde double yollarda arada banket var diye uzun yakan arkadaşlar, tırlar ve yüksek araçların şöförlerinin konumu banket seviyesinden üstte olduğundan onların gözünü alıyorsunuz haberiniz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 26 Ocak 2012; 14:57:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

Plakaya bakmış, sevmiyordur oralıları, yazmıştır.. Bellki uzun yoldan gelinmiş, büyük ihtimal yolda olmuş sorun, uyarıp bırakması gerekirdi. İstanbulda İstanbul plakalı araçta olsa doğru yazsın ceza ama burda durum farklı.

Xenonlar yerine bütün araçların normal farları ayarsız olsa, yada yanmasa bozuk olsa daha iyi. Standart orjinal lüks araçların xenonları bile çok göz alıyor. Resmen aracı kullanan önünü görsün de başkaları önemli değil şeklinde yapılmış. Ayarsız normal far bu kadar göz almıyor. Amaç sadece sürücünün önünü iyi görmesi ise bende 10 tane sis farı takayım aracıma, ışıl ışıl olsun yol.. Merceksiz sonradan takılan xenonlar daha beter ama dediğim gibi orjinal olanlarıda farketmiyor yine çok göz alıyor.

ayarlı ve mercekli xenonlar kesinlikle göz almaz. önceki aracımda vardı ve ayarlıydı. Yalnız lüx araçlarda derken genelde jeep tarzı yüksek araçlarda araç yüksek olupta birde far standart olsada ayarını en üste çıkarınca işte o zaman xenondan daha fazla göz alıyor. zaten buda ayarsız far oluyor... Birde double yollarda arada banket var diye uzun yakan arkadaşlar, tırlar ve yüksek araçların şöförlerinin konumu banket seviyesinden üstte olduğundan onların gözünü alıyorsunuz haberiniz olsun...

Alıntıları Göster
    Doğru karar.Sonuçta arabanızla ilgilenmek, sorunlarını-çözümlerini bulmak sizin göreviniz.Bu kuraldır.Kurallara uymayanlara da ceza yazmak polislerin görevidir.

• quote:

quote:

ayarlı ve mercekli xenonlar kesinlikle göz almaz. önceki aracımda vardı ve ayarlıydı. Yalnız lüx araçlarda derken genelde jeep tarzı yüksek araçlarda araç yüksek olupta birde far ayarını en üste çıkarınca işte o zaman göz alıyor. zaten buda bir nevi ayarsız far oluyor... Birde double yollarda arada banket var diye uzun yakan arkadaşlar, tırlar ve yüksek araçların şöförlerinin konumu banket seviyesinden üstte olduğundan onların gözünü alıyorsunuz haberiniz olsun...

Xenon farda otomobil üreticilerinin suçu çok... Xenon far yapısı gereği otomatik ayarlı olur. Yokuş çıkarken farı aşağı çeker, inerken biraz yukarı... Zıplamalara ufak ufak tepki gösterir. Bazıları virajın içini aydınlatır. Xenon farın yükseklik ayarına izin vermiyor, kendi otomatik yapıyor olması lazım gelir. Böylece ayar bozukluğu olmaz, kimsenin gözünü almaz. Sadece tümsek geçerken anlık olarak öndekine selektör atmışsınız gibi olur. O da kimseyi rahatsız etmez herhalde...

Far konusunda da: yolda giderken patlamış olabilir. Farkında olmayabilirsiniz, gene de ceza yiyeceksiniz tabii ki... Yolda giderken lastiğiniz indi, farketmediniz (nasıl olduysa!), bir durum oldu ani fren yapmanızla araba döndü birine vurdunuz. Suç da sizde sorumluluk da... Aynı şey far için de geçerli... Yolda patlamış olabilir, sorumluluğu size ait. Şanssızlık olmuk sizinki diyebilirim; ama yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

quote:

quote:

ayarlı ve mercekli xenonlar kesinlikle göz almaz. önceki aracımda vardı ve ayarlıydı. Yalnız lüx araçlarda derken genelde jeep tarzı yüksek araçlarda araç yüksek olupta birde far ayarını en üste çıkarınca işte o zaman göz alıyor. zaten buda bir nevi ayarsız far oluyor... Birde double yollarda arada banket var diye uzun yakan arkadaşlar, tırlar ve yüksek araçların şöförlerinin konumu banket seviyesinden üstte olduğundan onların gözünü alıyorsunuz haberiniz olsun...

Xenon farda otomobil üreticilerinin suçu çok... Xenon far yapısı gereği otomatik ayarlı olur. Yokuş çıkarken farı aşağı çeker, inerken biraz yukarı... Zıplamalara ufak ufak tepki gösterir. Bazıları virajın içini aydınlatır. Xenon farın yükseklik ayarına izin vermiyor, kendi otomatik yapıyor olması lazım gelir. Böylece ayar bozukluğu olmaz, kimsenin gözünü almaz. Sadece tümsek geçerken anlık olarak öndekine selektör atmışsınız gibi olur. O da kimseyi rahatsız etmez herhalde...

Far konusunda da: yolda giderken patlamış olabilir. Farkında olmayabilirsiniz, gene de ceza yiyeceksiniz tabii ki... Yolda giderken lastiğiniz indi, farketmediniz (nasıl olduysa!), bir durum oldu ani fren yapmanızla araba döndü birine vurdunuz. Suç da sizde sorumluluk da... Aynı şey far için de geçerli... Yolda patlamış olabilir, sorumluluğu size ait. Şanssızlık olmuk sizinki diyebilirim; ama yapacak birşey yok.

kendi mesajımı düzelttim. biraz anlaşılmaz olmuş. dediğiniz gibi xenon sistem kendini ayarlar. sonradan takılanlarda ise far yükseklik ayarı iptal edilip farlar en alt seviyeye yakın yani gözalmayacak şekle getirilir. Ama bizdeki apaçi denilen asıl apaçinin ne kadar saygın insanlar olduğunu bilmeyenler beyaz farı merceksiz xenonu takıp bide yukarı kaldırıp sülalelerinin hatırlarını sordururlar...
    Tümsek konusuna gelince xenon olsun olmasın her aracın farı öndekine selektör çakmış gibi yaptırır. xenonla ilgili değil araç yükselip alçalmasından kaynaklanan bir durum.
    Şunuda ilave edeyim bende çok bozuk bir yoldan sonra tek farım sönmüşken çevrildim. polis farın yanmıyor dedi. Bende far sağlam ama yol çok bozuktu ondan gevşemiştir dedim. bana arabanı bağlayacağım dedi. bende araba dolu bağla istersen ama ilerde bi elektrikçide baktırayım dedim çünkü kurcalayınca yanıp sönüyordu. Dedim yollar düzgün olsun yanmasın tamam ama bağlamakta nedir dedim. o zaman ceza keseceğim dedi. o ne fayda verecek dedim, ceza kesip yollayıp ders verecek:) peki kes dedim. kesti tarihide yanlış atmış 2 km ilerde tesislerde yaptım geri döndüm cezanın karşı koçanını iptal etmesini istedim yapmadı. bende ödemedim. 2 seneyi geçti aracıda sattım çıkmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 26 Ocak 2012; 15:06:37 >

• Tek farla gezenlere sinir olurum.. Bazıları günlerce o şekilde geziyor.. Her rastladığımda adam tek farlı.. Vurdumduymazlık, sorumsuzluk, ne derseniz deyin.. Bunlar cezayı hak ediyor..

Sizinki yolda patladığı için biraz şanssızlık olmuş.. Zaten yukarıda bahsettiğim kişiler yakalanmaz, farı beş dakika önce bozulan insan yakalanır, böyledir bu..

Hayatımda bir kez kimliği evde unuttum, onda da polis çevirmesine denk geldim.. Onun gibi bişey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Tek farla gezenlere sinir olurum.. Bazıları günlerce o şekilde geziyor.. Her rastladığımda adam tek farlı.. Vurdumduymazlık, sorumsuzluk, ne derseniz deyin.. Bunlar cezayı hak ediyor..

Sizinki yolda patladığı için biraz şanssızlık olmuş.. Zaten yukarıda bahsettiğim kişiler yakalanmaz, farı beş dakika önce bozulan insan yakalanır, böyledir bu..

Hayatımda bir kez kimliği evde unuttum, onda da polis çevirmesine denk geldim.. Onun gibi bişey..
    ilk cezamı fardan yemiştim bende.. ehliyeti yeni almıştım 30tl civarı bişi ödemiştim.. geçen askerden geldim.. araca bi baktım sağ far yanmıyor hemen değişştirdim 15 tl için 70 tl ödeyemem dedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

benişm yolda izmitten dönerken söndü otobanda ne yapabilirim fara ?

Eğer ampuldeki tungsten tamamen dağılmadıysa far açık konumda iken patlamış ampulü söküp fiske vurun. Kopuk uçlar birbirine titreşim sonucu değer ve yanmaya devam eder. (Şasi yapan kabloların metale yapışması gibi) Söndürürseniz kopuk yerler ayrılır ve tekrar yanmaz. Gene fiske vurmanız gerekir. Geçici bir çözüm ama gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

peki cinayet işleyen adama neden ceza veriliyor?
    ceza verilince ölen geri mi geliyor?

hocam konuyu yeni okumaya başladım, inanın gülmekten karnıma ağrılar girdi bir benzetme ancak bukadar güzel yapılabilirdi.

Konuyu açan arkadaşa gelince ; sen o far ile fazla dolaşmayasın da miletinde canını tehlikeye atmayasın diye ceza yazılıyor.

• quote:

Herkes adamı günah keçisi ilan edip habire küfür edercesine vurmuş. Kimin arabasında sürekli yedek ampül var diye sorsan kimsede yoktur ya da bende var sana ne kardeşim diye yalanda söylerlerde önemli olan biraz empati yapmak. Uzun yolda giderken farınız patlasa onu bir aracın arkasına yanaşıncaya kadar ya da bir yerde mola verene kadar anlamanız mümkün değil. Aydınlatma gücü mutlaka düşer ama acaba kirlendimi der sürmeye devam edersiniz. Bu zamana kadar 2 kere başıma geldi hatta şu anda yine patlak servise gidip değiştireceğim , far değiştirmek için bir sürü bişey sökmek gerekiyor kendim yapmak istemiyorum servise yaptıracağım o da şehir dışında. Şİmdi ben giderken ceza yesem oh mu diyecek millet ?

Herkesin başına gelebilir 72 lira çok fazla bir rakam. Ceza kesmiş olmak için kesmiş polis normalde çokta takmıyorlar. Parklar yanıyorsa motor gibi algınlanma söz konusu değil, zaten park ampülünün amacıda farlarda problem olursa tamamen ışıksız kalmamak içindir.

Hem ben şehirler arası yollarda ne araçlar , ne kamyonlar , ne motorlar görüyorum... Ne farı düzgün yanar, ne stop lambaları vardır hiç ceza yemeden dolaşır bu külüstürler ama kabak gider masum vatandaşın başına patlar. Hatta hep görürürüm bitane öküz otobüs sürücüsü ön farlarını kırmızıya boyamış. Karşıdan bişey geliyor ama anlam veremiyorsun. Şikayet ettim ilgileneceğiz dediler hiç bişey çıkmadı...

Gerçekten böyle abzürt bi konu ve cevap görmemiştim uzun zamandır.Görevini yapan polis işgüzar mı oldu,doğruyu yazan arkadaşlarda suçlu olan ve kazaya sebebiyet verme ihtimali olan genç kardeşimizin ceza yemesine sevinen haset insanlar mı.Kaçımızda yedek ampul olduğunun bi önemi yok,yedek ampulün yoksa cezanı yersin ve hakettim dersin.Bir daha aynı cezayı yememek istiyorsanda yedeğini bulundurursun bundan sonra yanında.Caydırıcılığı burdadır zaten bir daha yapma demektir o,anlayana tabi.Ceza yüksek olacak ki bir anlamı olsun,alman gereken ampüldende az olmasın izninle.

• quote:

Orijinalden alıntı: absebd

quote:

Gerçekten böyle abzürt bi konu ve cevap görmemiştim uzun zamandır.Görevini yapan polis işgüzar mı oldu,doğruyu yazan arkadaşlarda suçlu olan ve kazaya sebebiyet verme ihtimali olan genç kardeşimizin ceza yemesine sevinen haset insanlar mı.Kaçımızda yedek ampul olduğunun bi önemi yok,yedek ampulün yoksa cezanı yersin ve hakettim dersin.Bir daha aynı cezayı yememek istiyorsanda yedeğini bulundurursun bundan sonra yanında.Caydırıcılığı burdadır zaten bir daha yapma demektir o,anlayana tabi.Ceza yüksek olacak ki bir anlamı olsun,alman gereken ampüldende az olmasın izninle.

Alıntıları Göster
    Millet öyle bi yazmış sanırsın hepsi örnek sürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Millet öyle bi yazmış sanırsın hepsi örnek sürücü

Sende haksız olduğun konularda isyan edenlerdensin herhalde.

Sende yarın bi konu açarsın, kırmızıda geçtim ceza yazdılar ama yol boştu diye.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Valla adama katil muamelesi çekmişsiniz. Yok bence de polis haklı da bu kadarda sert yazılmaz ki... Adam birazda konuşmak dertleşmek için yazmış. Sadece geçmiş olsun demek düşer bize... Gerisini de dertleşme üzüntüsünü paylaşma olarak görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

Valla adama katil muamelesi çekmişsiniz. Yok bence de polis haklı da bu kadarda sert yazılmaz ki... Adam birazda konuşmak dertleşmek için yazmış. Sadece geçmiş olsun demek düşer bize... Gerisini de dertleşme üzüntüsünü paylaşma olarak görelim.

Alıntıları Göster
    Bizim araçta farı değiştirmek için davlumbazı sökmek ve ince işi bilen bir ele ihtiyaç var.
    Hadi bizimki neyse de bazı araçlarda sanırım ön tamponu indirmek gerekiyor.
    eee napsın adam çekip sağa tamponu mu indirsin? Yada benzinliğe girip pompacıya mı indirtsin ?
    Tamam cezaysa cezadır ki eksik kalmamış ama günah keçisi gibi görmeyelim birbirimizi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.