Şimdi Ara

Farabi klanımız sizi bekliyor (Scirocco Klanı Çekirdek Kadrosu Oluşumu ) #8GCQJPVU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam 84 galibiyetli bir klani yendik. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
    Farabi klanımız sizi bekliyor (Scirocco Klanı Çekirdek Kadrosu Oluşumu ) #8GCQJPVU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 6 Kasım 2014; 10:09:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farabi klanımız sizi bekliyor (Scirocco Klanı Çekirdek Kadrosu Oluşumu ) #8GCQJPVU

• Bugün de kazandık. Farabiyle kazanacaksiniz

• selam sciroccodan djebelli ben . şimdi başka bir hesapla devam ediyorum. klana gelmek istiyorum kupayı düşürürseniz istek atacağım
  • Bugün de 65 galibiyetli bir klani daha yenerek 8 savaş üstüste kazanmış olduk.

• Kusura bakmayın aranızda bulunup destek olamadım , özel işlerimden dolayı sizi yanlız bıraktım uöarım yoğun olduğum bi dönemde tekrar görüşürüz.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harhariyas

Kusura bakmayın aranızda bulunup destek olamadım , özel işlerimden dolayı sizi yanlız bıraktım uöarım yoğun olduğum bi dönemde tekrar görüşürüz.......

Her zaman bekleriz Akın

• Bu savaşla 10 savaş üstüste kazanmış olduk.
    Farabi klanımız sizi bekliyor (Scirocco Klanı Çekirdek Kadrosu Oluşumu ) #8GCQJPVU

• 71 galibiyeti olan bir klanı yendik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 14 Aralık 2014; 16:38:48 >
  • Alımlar devam ediyor. Etkinlik bitene kadar savaşlara ara verdik. Buyrun gelin

• uygunsa gelmek isterim
    Farabi klanımız sizi bekliyor (Scirocco Klanı Çekirdek Kadrosu Oluşumu ) #8GCQJPVUFarabi klanımız sizi bekliyor (Scirocco Klanı Çekirdek Kadrosu Oluşumu ) #8GCQJPVU

• Güncellendi. Seviye 5 klan olmak için kalabalık savaşa ihtiyacımız var. Katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın. Klanda ali benim.
  • Klan arayan arkadaşlar gördüm. Bekleriz.

• Up

• Günceldir. Th8 ve üstü güzel gelişmiş arkadaşları bekleriz.

• Merhaba hocam dediginiz gibi herseyi fullemeden asla basmiyorum fakat koy binam 7 ve 64 lvlim. En fazla 2-3 haftaya hersey fullenecek duvarlarin yarisi kadari+barbar krali 5e basma+binici ve dalkavuk yukseltmesi kaldi. Bunlar disinda hersey full. Ayrica kalici olabilecegim bir klan ariyorum eger alirsaniz klan savaslarindada elimden geleni yaparim.

• ??

• Buyrun gelin. Kupaniz kacta? Dusurmemiz lazim az ise. DH den ali referans deyin gelirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 13 Temmuz 2015; 17:03:42 >
  • 1018

• Tmm düşürüyorum gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 13 Temmuz 2015; 21:01:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.