Şimdi Ara

Fare donup kalıyor..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A4 TECH wireless klavye set var mouse bazen donuyor makinayı kapatıp açmadan çalışmıyor nedeni ne olabilir acaba yardım rica etsem...

Makina daha yeni toplama P4 3.0 LGA- 1056 Ram, 256Mb 128bit Ekran kartı...vs.

• mouse donduğunda bütün makina mı kilitleniyor yoksa sen işlemlerini devam ettirirken sadece mouse mu hareket etmiyor
  • kardeş pili çıkar tak çalışır.büyük bir ihtimal pil bitiyodur kaliteli pil kullan özellikle şarjlı piller çabuk bitiyo
  • power supplyının markası nedir kaç watt.
  • Makina donmuyor sadece fare oynamıyor, power supply 350W. şarjlı pilleri değiştirdim yine aynı kasa dan usb fişini çıkardım taktım, bir şey yapmıyor hiç bir işlem yapamıyorum makinayı reset yapıp iyice açana kadar bekliyorum ondan sonra kullanıyorum. Yardımlarınıza teşekkürler bilen veya başına gelen bir arkadaştan yardım rica ediyorum...
  • çok klasik bi soru olacak belki ama mouse u başka bilgisayarda denedin mi arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinaliada85

çok klasik bi soru olacak belki ama mouse u başka bilgisayarda denedin mi arkadaşım

Bir kere ilgilendiğin için teşekkür ederim bilgisayar daha yeni alındı (şirkete) bir haftalık bilgisayar başka makina da denemedim evde microsoft un kullanıyorum bir sorun yaşamamıştım.İade mi etsem acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Ekranda Kayboluyor!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence şirkette başka bilgisayr da vardır hemen dene başka bir bilgisayarda daha çalışmazsa hemen geri iade et zaman geçirme derim ben
  • Bir kere içime kurt düşttü en iyisi bunu MS ile değiştirmek ..teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercu

Bir kere içime kurt düşttü en iyisi bunu MS ile değiştirmek ..teşekkürler..

kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.