Şimdi Ara

Fare İmleci Titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Ben bir kaç hafta önce Logitech'in kablolu bir faresini almıştım. Fakat bugün PC'yi açtığımda mouse imleci bildiğiniz tit tit titriyor. Sistemi geri yükledim olmadı. Denetim masasından ayarlarla oynadım olmadı. PC açıldığı sırada F8'e basıp "Son iyi yapılandırmayı yükle" gibi bir şey vardı, onu denedim yine düzelmedi. Var mıdır bir çözümü bunun?

• up
  • Farklı bir bilgisayarda deneme imkanı varsa deneyin. Muhtemelen sıkıntı orada da devam edecektir. Hiç uğraşmayın servise verin.
  • hiç ummadığım şeyler hiç ummadığım markadan benim de başıma geldi kardeşim, m185 aldım 1 hafta önce elimde kaldı, Knight Online tabiriyle çöp item oldu.

fatura fişini de atmıştım garanti de kalmadı
  • Son zamanlarda genel olarak bir kalite sıkıntısı var. Ya çok sattıkları için haliyle arıza oranıda fazla ya da kar marjını arttırmak için kaliteden kıstılar. Toplam satışa arıza oranını bilsek daha net konuşuruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun mouse'dan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü mouse'un kablosunu çıkarttığım halde titreme devam etti. Eski mouse'u bağladım ama sorun yine devam etti.
  • Kontrol panelde fare ile igili ayarlar var. Burda imleçle ilgili olanları kurcalayın biraz, bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Kontrol panelde fare ile igili ayarlar var. Burda imleçle ilgili olanları kurcalayın biraz, bakalım ne olacak.

Zaten denemiştim. Tekrardan kurcaladım. Yine bir şey değişmedi. Devre dışı bıraktım yine bir şey değişmedi.
  • Nette birileri sanki iki mouse u aynı anda takınca düzeldi gibi birşeyler yazmış. Mümkünse aynı anda iki mouse takın ve yine mümkünse farklı yüzeylerde deneyin. Mesela mouseun biri cam üzerinde diğeri mouse pad üzerinde olsun.
  • Maalesef yine olmadı. Mouse'u diğer usb bölümüne taktım olmadıo.
    Bu arada ilgin için çok teşekkür ederim.
  • Hocam peki logitechin kendi programını yüklemeyi denediniz mi? Setpoint diye bir yazılımı var, logitechin sitesinden indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam peki logitechin kendi programını yüklemeyi denediniz mi? Setpoint diye bir yazılımı var, logitechin sitesinden indirebilirsiniz.

İndirip biraz kurcaladım da yine bir şey olmadı :( formattan başka bir çaresi yok mudur bunun
  • Sorun hala devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mousepad kullanıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Mousepad kullanıyormusunuz ?

Hayır

• Mousepad kullanın derim, masada elbet bir süre sonra titriyor fareler...
  • sorunumu çözdüm. bugün pc'deki fazla, gereksiz programları silerken aniden titreme durdu. hangi programı sildikten sonra düzeldi tam emin değilim ama tahminen Penny Bee denen bi programı sildikten sonra düzeldi.
  • Teşekkürler. Farklı yüzeyde sorun ortadan kalktı. İki fare değil, tek fare takılı idi.
  • Bende kafayı yiyecektim ekran kartından iilemcisine kadar değiştirdim sorun çözülmedi sonra klavyeyi söktüm klavyeden dolayı titriyormuş 2 a4tech çakışıyor demekki

• Arkadaşlar bende de iki adet Logitech M590 mouse var. Bluetooth bağlanıyorum. Dünden itibaren mouse imleci titremeye ve tereddütlü hareket etmeye başladı. Neden olduğunu bir türlü çözemedim. Sensörü temizledim, pil değiştirdim ama nafile. Aynı olay başına gelen arkadaş var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.