Bileğiniz doğrudan zeminle temas etmiyorsa sorun yok. 15 senede bana bir şey olmadı dediğiniz gibi hafif bir şişlik var o da beni rahatsız etmiyor.
arkadaslar nikeninde var bu şekilde eldiveni 8ytl aslında 16 ama bi alana bi bedava 2 arkadas alabilirsiniz ben alcam bugun
Benim iki bileğimdede aynı sorun var laptopa koya koya nasırlaştı .Acaba bende mi denesem bunu
yuh artık nasıl becerdin orda nasır olusturmayı
nerd.
bence o eldivenin içi bi zaman sonra pis kokucak el terlediği için
Arkadaşlar ana iletiye mousepad ve eldiven resimleri eklendi. Görüşlerimi de belirttim. Umarım yardımı dokunur.
@black label
Çamaşırlarımızda bir zaman sonra kokuyor ve yıkıyoruz. Eldiveni pis pis giymeyeceğiz tabi ki.
Not: Eldiven ben de terletme yapmadı. Birkaç saattir giyiyorum.
Merhaba Türk üretimi olan Flying Fingers markalı giyilebilir mouse modellerinden ilkini piyasaya çıkarttı Mk teknoloji Fly mode 100 olarak en geç mayıs ayına kadar türkiye de tüm dağıtıcılarda olacak şekilde çalışmasını yapmışlar. Flying Fingers markasının oluşum ve tasarımı tamamen ergonomi ve antropometri bilim dallarından faydalanarak bilgisayar ve smart tv kullanıcılarını daha sağlıklı , rahat ve güvenli olarak kullanmalarını sağlamak için geliştirilmiş. Sitesinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme