Şimdi Ara

Fare Kullandığım İçin Oluşan Nasır Hk. (Eldiven Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fare kullanırken bileğim mouse pad'e ve klavyenin zeminine sürtüyor. Fark ettim ki bileğimde nasır oluşmaya başladı. Kullandığım fare ve klavye A4Tech X7 serisinden. Fare büyük olduğu halde elim biraz büyük olduğu için tam kavrayamıyorum. Bu yüzden zemine sürtüyor. Araştırdım ki karpal tünel sendromu denilen bir hastalık olabiliyormuş ilerde... Bileğe yapılan baskı damarlara ve sinirlere sıkıştırıp ileride ağrılara sebep oluyormuş. Önlemimi önceden almak istiyorum. Bu durum için bir çözüm arıyorum. Eğer siz de de böyle oluyorsa nasıl baş ediyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Ben bileklik tarzı birşey düşündüm ama emin değilim. Yardımcı olabilir misiniz?

Karpal Tünel Sendromu:http://www.hastarehberi.com/dahiliye/dahiliye2/karpaltunel.htm

Eldivenden Resimler:

El büyük olduğu halde oldu. Yalnız serçe parmağı ile ortadaki 3 parmak arasındaki kısım biraz geriyor(Sanırım elim büyük olduğu için...). Bunun yanı sıra son resimde görüldüğü gibi cırt kısmı var. Onu açarak giyiyorsunuz. 30 dakikadır elimde ama bir terleme olmadı. Bilek kısmı sert yani elinizi belli bir açıya kadar oynatabiliyorsunuz. Bileğin üst kısmındaki bez çok yumuşak ama malzemesi bilmiyorum. Mouse kullanırken bir problem çıkarmadı. Elimi iyi bir şekilde koruyor diyebilirim. Gözlemlerim şimdilik bu kadar. Tekrar yazabilirim.

Gelelim MousePad'e... Ürün geldi. Ama deneme fırsatım olmadı. Maksimum 5 dakika kullanabildim(Otobüsü kaçıracaktım yoksa ) Üründe yastık kısmı var. Sanırım içinde de bir sıvı(jel olabilir) var. O yüzden rahat sanırım. Bileğinizi koyduğunuzda mouse arasındaki mesafe havada kalıyor ve kesinlikle mouse kullanımını engellemiyor. Çok rahat diyebilir. Ürünle ilgili resimleri yarın ekleyebilirim.

Aldığım Eldiven:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=29&productId=bs0287

Aldığım Mouse Pad:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=29&productId=bs0214

Bu ürünleri tavsiye eden arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bunun yanında bir de RJ45 aldım. Bu ay paraları bitirdik ama pişman değilim.

Mousepad'den Resimler:

Mousepad resimlerimiz de eklendi. Mousepad'i kullandım. Çok rahat. Elim havada kalıyor. Aslında eldiven ile kullanmaya gerek kalmıyor ama işe ve okula mousepad yerine eldiveni götürmek daha mantıklı. Böylece oradaki ortamda da elimi koruyabilirim. Mousepad'de yastık gibi biryer var. Bileğinizi oraya koyuyorsunuz. Bilek ile mouse arasındaki mesafe havada kalıyor. Kullanımı oldukça rahat. Renkler daha canlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 19 Ağustos 2009; 17:14:11 >

• aynı sorun bendede var, bir ara azaldı sonra tekrar başladı,bu bileklik olayı aklıma yattı denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! Want to play a game

aynı sorun bendede var, bir ara azaldı sonra tekrar başladı,bu bileklik olayı aklıma yattı denemekte fayda var
    Uygun birşey olsa çok iyi olur da bulamadım ben. Bu arada krem kullanan arkadaşlar var mı? Faydası oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! Want to play a game

aynı sorun bendede var, bir ara azaldı sonra tekrar başladı,bu bileklik olayı aklıma yattı denemekte fayda var
    Çorabın lastikli kısmını kes bileğine koy.Yetmezse zaten teki giden çorabın diğer tekini de aynı şekilde yap.Benim de elim terliyordu çorabın lastikli kısmı bileğime gelecek şekilde kestim.Üstünde de bıraktım biraz.Elimi ,parmaklarım dışında tamamen klavye ve mauseden kesti.Belki işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: RC-1138

Uygun birşey olsa çok iyi olur da bulamadım ben. Bu arada krem kullanan arkadaşlar var mı? Faydası oluyor mu?

Alıntıları Göster
    bendede var nasırlarımla mutluyum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bendede var nasırlarımla mutluyum :D

Alıntıları Göster
    @uohk061_TS

Biraz kalın bir çorapla yapmak lazım. Ama olabilir de...

@i Am Not Dead

O nasırlar birgün dediğim hastalığa dönüşebilir.

• quote:

@uohk061_TS

Biraz kalın bir çorapla yapmak lazım. Ama olabilir de...

@i Am Not Dead

O nasırlar birgün dediğim hastalığa dönüşebilir.

Alıntıları Göster
    Oyuncular için üretilmiş eldivenler var bileğide kavrıyor araştırırsan bulabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Oyuncular için üretilmiş eldivenler var bileğide kavrıyor araştırırsan bulabilirsin

Alıntıları Göster
    @RespecT

Hangi isimle aratmak gerekiyor? Şuan bakıyorum ama henüz bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

@RespecT

Eski bir çorap varsa hemen dene bence.Boşuna bir şey satın alman gerekmez.Olmazsa alırsın tabii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: i miss you bro

quote:

@RespecT

Eski bir çorap varsa hemen dene bence.Boşuna bir şey satın alman gerekmez.Olmazsa alırsın tabii..

Alıntıları Göster
    Steelseries Gaming Glove

• quote:

Steelseries Gaming Glove

Alıntıları Göster
    @RespecT

Evet. Ben de az önce buldum. Forumda daha önce açılan bir konuda tavsiye etmişler. Araştırıyorum. Bulursam iki takım alacağım.

Ekleme: Buldum.http://www.hepsiburada.com/steelseries-glide-glove-oyun-icin-eldiven-ga-002/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs0287 En kısa zamanda siparişi verilecektir. Şimdi önlemenin yolunu bulduk sayılır. Ama nasır hala duracaktır. Krem kullansak o nasırı da yok edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 14 Ağustos 2009; 2:25:00 >

• quote:

@RespecT

Evet. Ben de az önce buldum. Forumda daha önce açılan bir konuda tavsiye etmişler. Araştırıyorum. Bulursam iki takım alacağım.

Ekleme: Buldum.http://www.hepsiburada.com/steelseries-glide-glove-oyun-icin-eldiven-ga-002/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs0287 En kısa zamanda siparişi verilecektir. Şimdi önlemenin yolunu bulduk sayılır. Ama nasır hala duracaktır. Krem kullansak o nasırı da yok edebilir miyiz?

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/steelseries-glide-glove-oyun-icin-eldiven-ga-002/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs0287

• quote:

@RespecT

• quote:

Steelseries Gaming Glove

Çorapla yaptığın da aynı şey olacak ama karar senin tabii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Çorabın lastikli kısmını kes bileğine koy.Yetmezse zaten teki giden çorabın diğer tekini de aynı şekilde yap.Benim de elim terliyordu çorabın lastikli kısmı bileğime gelecek şekilde kestim.Üstünde de bıraktım biraz.Elimi ,parmaklarım dışında tamamen klavye ve mauseden kesti.Belki işe yarar

o ne yaa ,fanteziye bak..

bole conconlu bıseyler taksak nasıl olur haydar hoca ....?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

o ne yaa ,fanteziye bak..

bole conconlu bıseyler taksak nasıl olur haydar hoca ....?

Alıntıları Göster
    bende de oluyor, bileklik aldım kullandım ama çok terletiyordu bıraktım kullanmayı, yine aynı noktaya yatırdığım için elimi farkeden birşey olmadı

• quote:

Merhabalar;

Fare kullanırken bileğim mouse pad'e ve klavyenin zeminine sürtüyor. Fark ettim ki bileğimde nasır oluşmaya başladı. Kullandığım fare ve klavye A4Tech X7 serisinden. Fare büyük olduğu halde elim biraz büyük olduğu için tam kavrayamıyorum. Bu yüzden zemine sürtüyor. Araştırdım ki karpan tünel sendromu denilen bir hastalık olabiliyormuş ilerde... Bileğe yapılan baskı damarlara ve sinirlere sıkıştırıp ileride ağrılara sebep oluyormuş. Önlemimi önceden almak istiyorum. Bu durum için bir çözüm arıyorum. Eğer siz de de böyle oluyorsa nasıl baş ediyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Ben bileklik tarzı birşey düşündüm ama emin değilim. Yardımcı olabilir misiniz?

Karpal Tünel Sendromu:http://www.hastarehberi.com/dahiliye/dahiliye2/karpaltunel.htm

2 sene önce sağ el baş parmağımda ve bileğimde uyuşma başlamıştı doktora gittim sinir sıkışması teşhisi koyuldu. saatlerce çalışmak zorunda olduğumuz için mouse kullanmadanda olmadığı için önce bileklikle tedaviye başladık ilaçlar falan filan tan 9 ay bileklik taktım nerdeyse dirseğe kadar demirli bişey (günde 8 saat fazlası kireçlenme yapıyo) ama ağrı geçmiyo ve bileklik deli ediyo acıtıyo terletiyo. Kafayı çalıştırdım biraz araştırma yaptım. Elimin havada durması gerektiğini önce buldum ama nasıl havada tutucan bileğin yere değmemesi gerek sinirlerin harap olmaması için. Size aşağıda linkini verdiğim mouse padi aldım. Onu ters olarak kullanmaya başladım. Bileğimin 3-4 parmak gerisinden destek yapıyo. Silikon olduğu için hiçbir baskısı yok. Bu durumu uygulamaya başladıktan sonra 3 ay sonra hiçbir ağrım kalmadı. Mouse padden önce kitaplarla falan destek yapıyodum tabi sert oldukları için kolumu kesmeye başladılar. Deneyin arkadaşlar banada dua edersiniz

http://www.hepsiburada.com/digitus-bilek-yastikli-mouse-pad-kirmizi/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs0214

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Jones

quote:

Merhabalar;

Fare kullanırken bileğim mouse pad'e ve klavyenin zeminine sürtüyor. Fark ettim ki bileğimde nasır oluşmaya başladı. Kullandığım fare ve klavye A4Tech X7 serisinden. Fare büyük olduğu halde elim biraz büyük olduğu için tam kavrayamıyorum. Bu yüzden zemine sürtüyor. Araştırdım ki karpan tünel sendromu denilen bir hastalık olabiliyormuş ilerde... Bileğe yapılan baskı damarlara ve sinirlere sıkıştırıp ileride ağrılara sebep oluyormuş. Önlemimi önceden almak istiyorum. Bu durum için bir çözüm arıyorum. Eğer siz de de böyle oluyorsa nasıl baş ediyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Ben bileklik tarzı birşey düşündüm ama emin değilim. Yardımcı olabilir misiniz?

2 sene önce sağ el baş parmağımda ve bileğimde uyuşma başlamıştı doktora gittim sinir sıkışması teşhisi koyuldu. saatlerce çalışmak zorunda olduğumuz için mouse kullanmadanda olmadığı için önce bileklikle tedaviye başladık ilaçlar falan filan tan 9 ay bileklik taktım nerdeyse dirseğe kadar demirli bişey (günde 8 saat fazlası kireçlenme yapıyo) ama ağrı geçmiyo ve bileklik deli ediyo acıtıyo terletiyo. Kafayı çalıştırdım biraz araştırma yaptım. Elimin havada durması gerektiğini önce buldum ama nasıl havada tutucan bileğin yere değmemesi gerek sinirlerin harap olmaması için. Size aşağıda linkini verdiğim mouse padi aldım. Onu ters olarak kullanmaya başladım. Bileğimin 3-4 parmak gerisinden destek yapıyo. Silikon olduğu için hiçbir baskısı yok. Bu durumu uygulamaya başladıktan sonra 3 ay sonra hiçbir ağrım kalmadı. Mouse padden önce kitaplarla falan destek yapıyodum tabi sert oldukları için kolumu kesmeye başladılar. Deneyin arkadaşlar banada dua edersiniz

http://www.hepsiburada.com/digitus-bilek-yastikli-mouse-pad-kirmizi/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs0214

Terletme yapan bileklik bu mu?

@Trevor Jones

Öneriniz için teşekkür ederim. En kısa zamanda siparişini vermeyi düşünüyorum.

• quote:

Terletme yapan bileklik bu mu?

@Trevor Jones

Öneriniz için teşekkür ederim. En kısa zamanda siparişini vermeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Söylemesen hayatta farketmezdim.Bende de var.
    Zararın neresinden dönülürse kârdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Söylemesen hayatta farketmezdim.Bende de var.
    Zararın neresinden dönülürse kârdır.

Alıntıları Göster
    en güzeli elinden büyük mouse almak elin sürtmüyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.