Şimdi Ara

fareye (mouse) en fazla kaç TL VERİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GAMİNG MOUSE 'A EN FAZLA KAÇ LİRA VERİLİR ?

• neler oynadığına bağlı ama bence en fazla 250
  • Bence 120 dolarla Ourobros yeterlidir. Özellikle FPS için.
  • bircok mouse kullandım su an icin fp acisindan

steelseries rival 150 liraya 0 bulabilirsin
  • fps oyunlar için(CS:GO gibi) hafif mouse, moba(dota2,LOL gibi) tarzı oyunlar için ekstra 2 tuşlu, mmorpg(WoW , GW2 gibi) ekstra 4-5 tuşlu alman iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangalyurekli

fps oyunlar için(CS:GO gibi) hafif mouse, moba(dota2,LOL gibi) tarzı oyunlar için ekstra 2 tuşlu, mmorpg(WoW , GW2 gibi) ekstra 4-5 tuşlu alman iyi olur.

TEŞEKKÜRLER.BİR ŞEY SORUCAM İŞLETİM SİSTEMİN ORJİNAL Mİ KORSAN MI?
  • Bu fiyata bu ürünü aldıktan sonra f/p avantajından bu markaya çok ısındım. Kulaklık, mousepad ürünlerini de aldım çok memnunum.

http://www.hepsiburada.com/bloody-r8-ghost-sarjli-metal-ayakli-hd-optik-oyuncu-mouse-p-BD803842

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ağustos 2015; 13:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G300S yeterlidir fakat ben bir daha fare alırsam kesinlikle kablosuz alırım
  • 150
  • Alayı para tuzağı.
    3500 küsür DPI, gecikmesiz, 5 ekstra tuşlu gaming fareden sıradan logitech kablosuz fareye geçtim. Oyunlarda hiçbir fark oluşmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Gereksiz yere kabloya muhtaç etmeyin kendinizi.

Photoshop gibi uygulamalarda DPI eksikliği bariz hissediliyor tabii. Orayı ayrı tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Alayı para tuzağı.
    3500 küsür DPI, gecikmesiz, 5 ekstra tuşlu gaming fareden sıradan logitech kablosuz fareye geçtim. Oyunlarda hiçbir fark oluşmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Gereksiz yere kabloya muhtaç etmeyin kendinizi.

Photoshop gibi uygulamalarda DPI eksikliği bariz hissediliyor tabii. Orayı ayrı tutuyorum.

Inca 1600dpi kablosuz mouse aldim 15tl ye gayet mutluyuz kendisiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Alayı para tuzağı.

Inca 1600dpi kablosuz mouse aldim 15tl ye gayet mutluyuz kendisiyle

KESİNLİKLE YA 8 TL YE ALDIGIM MOUSE FRİSBYDİ 60 TL ALDIGIMDAN DAHA FAZLA GİTTİ..

BAŞKAAAAAAA ÖNERİSİİİİİ OLANNN????

• 120 ye kadar normal 50-70 arası ideal

• Ben inca kullaniyorum bfbc2 de snipken mouse hizli donuyor diye yarim saat hazsasiyet ayari yapiyodum oyuna her girdigimde
    Sonra bf3 te mouseden dolayi kd 0.7 lere kadar dustu
    Yeter artik dedim g502 aldim kd 0.7 deb 1.5 lere cikti sen dusun

• Çok para vermene gerek yok. Optik faredeki hızı, lazer farede bulamadım. Gerçi g600 gecikmeli diyorlardı, ondan da olabilir ama g400 daha iyi. Farenin kaldırabileceği en yüksek hızı, paintte kırıklanmadan çizebildiği daire hızına göre tayin edebilirsin.
  • Fsb oyunları oynuyorsanız Cs go Point tarzı oyunlarda makro önemli rol oynuyor ben şahsen Logitech g502 aldım 300 tl ye 9 tuş 15.000 dpi lazer hassaslığı var tam bir oyuncu mouse oyunlarda iyi olmak istiyorsanız ama diğer g300 seriside olabilir a4tek v7 gibi mouselerde güzel seçim sizin tabiki benim kullanıcı yorumum.

• 35 tl vermiştim m185 e paşa gibi Oyuncu olmasa da
  • 5 lira yada 10 lira cıvarı a4 tech marka fareler seni en 10 yıl raha götürür fazlası israf
  • Bende x7 f3 kullaniyorum cok memnunum. Bf4 de macro kullaniyorum. Ak12 den 400 metreden headshot yapmanin tadi bir baska oluyor Logitech copune para vermem dahada. Cift tiklamayi duzeltemediler daha.

• 100 tl.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.