Şimdi Ara

Fargo (2014 - ) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
42
Favori
69.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 3 sezondaki çizginin sürmesini bekliyorum.
    Son sezon yayınlanalı en az 3 sene olmuş ki google resimlerden hatırladım valla

Çok ara verdiler.
  • İlk sezonu bitirdim. Son bölüme kadar esneyerek izledim. Puanını kesinlikle hak etmiyor. En fazla 10/7 olur bu dizi. Diğer sezonları da izlemem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4. sezon ilk iki bölümüyle çıktı.
  • indiriyoruz bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3.sezonu yarım bırakmıştım şimdi aklıma geldi, neyse önce 4'ü izleyeyim bari
  • İlk bölüm iyiydi. Özlemişiz fargoyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.sezon altyazı bulan var mı?
  • İkinci bölüm de iyiydi ama eski fargo tadı yok gibi. Belki ilerleyen bölümlerde açılır

• OxBlue kullanıcısına yanıt

• Fena başlamadı. 2. sezonun tadına yakın bir şeyler ortaya çıkacak gibi.
  • Ben de 4. sezon başlangıcını seven taraftayım özellikle ilk bölümdeki hikaye anlatımı epey hoşuma gitti. Sezonun yıldızı ise Jessie Buckley olacak gibi görünüyor, zaten son filmi I'm Thinking of Ending Things'te de iyiydi. Chris Rock hakkında biraz önyargım vardı açıkçası ama o da beni şaşırtarak role güzel oturmuş. Umarım Jack Huston'ın rolü artar biraz daha. Şimdiye kadar dizinin tek eksiği şöyle puslu bir kar mevsimi atmosferi.

• İlk iki bölüm şahane başladı. İlk bölümde hikayeye giriş hiç sıkmadı, ilgi çekici bir teknikle, baymadan anlatmışlar. İkinci bölümde de merak ettirmeye başladılar bir şeyleri. Olaylar gelişmeye başladı. Şu an için 3. sezonun önünde gözüküyor.
  • Jack Huston ne kadar değişmiş ya on senede tanıyamadım resmen. Yaşı da fazla yok ama çökmüş sanki. Ya da makyaj sebebiyle daha yaşlı görünüyor. Timothy Olyphant'a bu tür roller cuk oturuyor adam doğuştan şerif. Jessie Buckley tam sayko fıtı fıtı dolaşıyor geriliyorum. Müzikler de çok hoşuma gitti bu sezon. Özellikle ilk yirmi dakikalık bölümde ve mezbahane baskınında çalan müzikler çok güzeldi. Soundtrack albümü gelse de dinlesek. Diğer yandan bütün bölümler yayınlanmış olsa bugün bitirirdim herhalde. Birer saat nasıl geçti anlamadım. Güzel oldu güzel.

O son sahnedeki turta mevzusunu anlamadım şerif neye istinaden eve baskın yapıyor? Hapishaneden kaçan karakterler yüzünden herhalde değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Jack Huston ne kadar değişmiş ya on senede tanıyamadım resmen. Yaşı da fazla yok ama çökmüş sanki. Ya da makyaj sebebiyle daha yaşlı görünüyor. Timothy Olyphant'a bu tür roller cuk oturuyor adam doğuştan şerif. Jessie Buckley tam sayko fıtı fıtı dolaşıyor geriliyorum. Müzikler de çok hoşuma gitti bu sezon. Özellikle ilk yirmi dakikalık bölümde ve mezbahane baskınında çalan müzikler çok güzeldi. Soundtrack albümü gelse de dinlesek. Diğer yandan bütün bölümler yayınlanmış olsa bugün bitirirdim herhalde. Birer saat nasıl geçti anlamadım. Güzel oldu güzel.

O son sahnedeki turta mevzusunu anlamadım şerif neye istinaden eve baskın yapıyor? Hapishaneden kaçan karakterler yüzünden herhalde değil mi?

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Evet, hapishaneden kaçan 2 kadın soyguncu için baskın yapıyorlar.

3. Bölümde güzeldi.Gaetano Fadda'nın oyunculuğunu beğendim.

• 4x3

Oyunculuklar iyi. Güzel bölümdü ama hala fargo havası yok. İlerleyen bölümlerde açılmasını bekliyorum dizinin. Soygun sahnesi çok iyiydi

• İlk 3. sezonun havasını alamadım. Bu sezon daha yeni başladı ve ben şu karakteri çok sevdim, bayıldım diyemiyorum. Psikopat kadın, suçlu iki kadın, Gaetano falan bana itici geldi. İzlerken keyif veren karakterler değiller. Çekimler, müzikler, atmosfer iyi ama bu saydığım karakterleri sevmedim. Bir tek siyahi tarafı sevdim, Cannon hoşuma gitti. Tikli dedektifi de beğendim. Elbet Fargo ilerledikçe açılacak. Ama Wrench Number, Lorne Malvo, Hanzee, Varga gibi karakterlerin yanında bu sezonki karakterler meh oluyor.

• Büyük bir Fargo hayranı olarak 4. sezona şimdiye kadar ısınamadım, gelecek bölümlerde toparlar umarım. Özellikle ilk 2 sezon inanılmazdı.3 sezon ise kötü değildi kesinlikle ama bir tık gerideydi bana kalırsa.

Benim anladığım kadarıyla bu tarz dizilerde farklı sezonlarda aynı havayı yakalamak yada seyirciye o havayı vermek çok zor oluyor. True Detective'de de aynısı olmuştu.

• Ben 4. sezonu beğendim. Adamlar sanat nedir nasıl yapılır dersi veriyor.

• s04e03
    yönetmen ortaya karışık psikopatliklar koymuş, amaçsiz, nedensiz ...

hemşire apla, neden zehirli pasta yaptı?
    gaitano niye millete durduk yere manyakliklar yapıyor, ama daha icraatini da göremedik
    okb rahatsızlığı olan müfettiş ne ayak, olayları mi çok iyi çözüyor nedir ?

timothy reiz, yüzde 100 oyunculuğuyla oynamıyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Ekim 2020; 12:33:22 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.