Şimdi Ara

Farkli Marka Yağ Ilave Etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F30 3.20ied aracimla sehirler arasi yolculukta arac uyari verdi. Yag miktari min. seviyede en kisa zamanda 1 lt yag ilavesi seklinde. Yag cubuguna baktimda min. cizgsinin en altinda idi. Aracimda Motul 5w30 ll04 onayli yag mevcut. En yakin ilcede yag aradim ancak motul yoktu. En uygun olarak Mobil 1 5w30 ll04 onayli yag bulabildim ve 1 lt ilave ettim. 2 sorum var bu yag ilavesi sikinti cikarirmi ve en kisa surede degisim yapmam gerekirmi? Eger sorun cikarmaz ise yag degisimime yaklasik 3 ay var o zamana kadar devam edebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 11 Temmuz 2021; 17:21:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağ orjinal olduğu sürece ve araç üreticisinin şartnamesine uyduğu sürece sorun yok. Aynı özellikte 2 yağ karıştırılabilir tabiki.

N13 için uyumluluk listesi: LL01, LL01 FE, LL04, LL12 FE

“N13 motor işin Avrupada ülkelerinde (AB artı İsviçre, Norveç ve Lihtenştayn) sadece LL04 ve LL12 FE kullanılmalıdır. Bu ülkeler dışında kullanılmamalıdır (LL01 kullanılmalıdır).” Diyor Bmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 11 Temmuz 2021; 21:16:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrintili bilgi icin cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.