Arkadaşlar şuan bilgisayarım OCZ DDR 800 2gb ramlerim var.şuan aynı markadan bulamıyorum.başka bir marka taksam problem yaşarmıyım ,çakışma gibi ?Teşekkürler yardımlarınız için.
2 side 800 ise sorun olmaz ama dual çalışma olasılıgı ortadan kalkar
evet ben şuan dual kullanıyorum 2x1 var.şimdi yanlarına bi 2x1 daha alıcam kısmet olursa...hepsinin dual çalışma özelliği kalkarmı diyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Burak032
evet ben şuan dual kullanıyorum 2x1 var.şimdi yanlarına bi 2x1 daha alıcam kısmet olursa...hepsinin dual çalışma özelliği kalkarmı diyorsun ?
Dual kullanırsınız. 2 yıl önce 945PL S3 anakart ile 1 oem, 1 tvinmos, 2 adet kingston rami aynı anda dual kullanıyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
Orijinalden alıntı: Burak032
Dual kullanırsınız. 2 yıl önce 945PL S3 anakart ile 1 oem, 1 tvinmos, 2 adet kingston rami aynı anda dual kullanıyordum.
Verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkürler değerli arkadaşlar.
Bildiğim kadarıyla markası önemli değil mhz leri uyuşuyosa kullanabilirsin anakartın üstünde gelen ram in markası yok benimama kingston aldım ikisi beraber çalışıyo bi sorun vermedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme