Şimdi Ara

FARKLILIK ARAYANLAR İCİN.. Fury Challenge PvP UnleAshed (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

hakndac Tarih 9 Eylül 2007; 22:06:16
    sen bence RPG tarzı oyun oynama veya bi yazıyı okurkan Gozluk tak oku olur mu ? ben sana diyorumki burda Yeni Cıkmıs bir RPG oyun Tanıtılmaya calısılıyor. Oyun hakkında kımsenın zaten bilgisi yok diyorum. ben bile nasıl bi oyun oldugunu bilmiyorum. ama yukarda yazılanları okursan bilmedigim icin oyun hakkındada yorum yapamıyorum diye belirtiyorum. bende izledim videolarını? bende yapardım yorum igrenc ya grafikler begenmedım vs. gibisinden. Videolara gore bi oyun hakkında bu oyun soyle bu oyun boyle diye yorum yapılmaz. Oyuna girersin bakarsın belli bi süre Sonra oyunun nasıl bişey oldugunu anlarsın. sonra da dersinki bu oyun soyle.. o zaman eyw. ama kalkıp gormedıgın bi oyun hakkında ne milleti etkilemeye hakkın var ne de Oyun hakkında Yorum yapmaya.. bi baskasıda aynı sekılde igrenc bi oyun diye yorum yapmıs ya Allah askına sizin Oyun anlayısınız bu sekildemi ?? oynamadıgınız gormedıgınız tarzını bilmediginiz bi oyun hakkında sadece Videolara bakarak bu oyun boyle diyebılıyosanız. bence hiç yormayın kendınızı. o yazıyı yazacana bılmıyorum oyunu gormedım demen lazımdı burda oynayacak adam var belki, ama adamları etkiliyosun yok oyun boyle yok oyun soyle... konuyu benım acıp acmamam onemlı deqil. benım hiçbi çıkarım yok oyundan ne gibi bi cıkarım olacak. ben sadece konuyu acmısım oynamak isteyenler için bildigim kadarıyla yorum yapmısım o kadar. ben duydum burda paylaştım sonucta ben oynamıyorum oyunu ama paylastım ki cogu kisi farklı oyun arıyor. herkes baksın gorsun burda oyunu oynayan cogalınca para almıyorum isterse kımse oynamasın benım sorunum deqil. ben sadece yenı cıkmıs bi oyunu paylastım.

Ayrıca Konuyu uzatmaya Polemik yapmaya gerek yok Oynayan Oynar Oynamayan Oynamaz. ben genede Ogrendıgım Bilgileri burda paylasmaya devam edecegim.

Bak şimdi güzel kardeşim evet ben bir oyunun grafiklerine bakıp ne olduğunu anlayabilecek kapasiteye sahip insanım.Aslında grafikteki kastım skilin yapılışı skilin nasıl olduğu vs.Ve o videoda bu dediklerim hakkındada bana coook ama coook bilgi ediniyorum.Sana bişey paylaşma diyen oldumu oyunun iyi olmadığını söyledim farkındaysan.,Yorum yapma demişsin istediğim zaman istediğim şekilde forum kurallarına riayet ederek yorum yaparım .Nasılki ben seninin burada bişeyler paylaşmanı engelleyemeyeceğim gibi sende benim yorum yapmamı engelleyemezsin.Çünkü ikisindende bahsetmek saçmalıktır.Evet oyunu oynamayacam ama yorumumuda yapacam.Bu kadar basit kardeşim tamam?

Sen şimdi kalkar darkfall'a da kötü dersin grafikleri görünce burdaki bir çok kişide direk ezer seni

• Ne kadar geri adamlar var forumda. Benziyor dedim, videolardaki ilk izlenimim bu. İnsanlarda kapasite zayıf olunca anlama güçleşiyor herhalde ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Hiç beğenmedim iğrenç bir oyuna benziyor ona harcanmaz 2.5 gb

offf ki offf tmm konuyu uzatmayın ben bişey demıyorum siz Sadece Videodan Görerek oyunun igrenc oldugunu tespit edecek kadar ilerisiniz, ustasınız. tmm Biz MMORPG oyunlardan anlamıyoruz uzatmayın herkes oyununa baksın Oyun paylasıldı bitti.
  • Belli bi Cabal oynuyandan fazla bişey beklemeyeceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Ne kadar geri adamlar var forumda. Benziyor dedim, videolardaki ilk izlenimim bu. İnsanlarda kapasite zayıf olunca anlama güçleşiyor herhalde ...

Şunu oku bak belli ettin kapasiteni. Ayrıca Cabalı bıraktım, ayrıca ve ayrıca yaşın kadar MMORPG oynadım, anlamıyoruz ya bu tür oyunlardan o yüzden söyledim...
  • ufff horlattınız ama tmm uzatmayın konuyu Polemiqe grk yoq. ayrıca yasımı bilmeden sakın yorum yapma ? Oynadın kısmı sana kalsın senın Oyun anlayıs tarzın bana gore degil.
  • konuyu dagıtmayın yeter bu kdr uzatmayın begenen begenır begenmeyen begenmez
    @StummScream
    bıras daha ss koyabılırmısın snce oyun nasıl oynabılırlık fln zevkLımı oyun?
    rakıon gbı odalara mı gırıon?
  • Evet biraz daha oynadim şimdi gelelim anlatmaya ilk başta skilleri tanıtıyor biraz filan daha sonra bir yere ışınlıyo bizi
    Class ımızı belirliyoruz 8 adet class mevcut oyunda grafikleri güzel diyebilirim şahane değil cabaldan farkı yok diyeyim yani bana göre

Oyun tamamiyle action hiç gidip mob fln kesmiyosunuz direk arenalarda savaşarak skill filan kasıyorsunuz
    1mbps netim ile 200-250 ping le oynuyorum gayet güzel yalnız oyunda takılmalar oluyodu sebebini anlamadım büyük ihtimalle ram im dolmuştur çünkü oyunu yükledikten sonra filan hiç reset atmadım ama
    Gatelerden geçtikten sonra epey bi kasıyor oyun
    1gb ram amd +3700 işlemcim var ve 256 nvidia 6600 ekran kartım var

İzlenimlerim boyle ben direk aksiyona gireyim diyenlere iyi tekrar soyluyorum mouse kontrol yok bir fps oyunu gibi bir nevi ama kamera açısı rpg tabikide
    bir oneride vereyim hemen numlock tuşlarına alışmaya basın skillerde w,a,s,d kontrol olduğu için klavyenin ustunde kalan tuşlara basmak zor oluyo

oyunun skillerini ve questlerini tam çözmedim ama bu kadarıda yetti oyun açık söylemek gerekirse beni pek sarmadı ama denemeye değerdi

Rakion gibi odalar değil normal serverlarda oynamaktayız 3 server var suan acik

İnşallah oyun piyasası cabal gibi oyunlar yüzünden yozlaşmaz playerınıda unutmamak lazım
    cabal=ko

Ahhhh ahhh rpg ölmüş be varsa yoksa grafik iyice fps'ye kaydırıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 10 Eylül 2007; 2:12:36 >

• ss ler güzel aslında oynayalım bi ne olacak okadar online oyun denedik bide bunu deyelim olacak arkadaşım çok sazol bilgilerin çin harikasın
  • Oyun Hakkında GörüşLerimi ßelirteyim ,

Oyunu indirdim Kurdum ve oynadım ,
    Oyunun +(Artı)'Ları;
    hoŞ ßi Oyun , Grafiği Kötü Diyenler için ; Oyun UnreaL Oyun Motoru Kullanıyor , Grafikten anLarım ßen diyenler Yorum yapabilir Grafik motoru hakkında , Aynı Zamanda Yeterli Ekran Kartını ßuLamazsa oyun otomatik olarak Low-Res'de Çalışıyor, SS'lerde Düşük ve Kötü Grafik Görmeniz , Oyunun Kalitesiz Olduğunu anLamına GeLmiyor , Ayrıca Oyun Ageia PhysX Fizik Motorunu Kullanıyor , Oyun içinde in Battle Mode'da Gerçekten hoş Oluyor , Oyunun Karakter Animasyonları Ve Skill Animasyonları hoş, TutoriaL'lar Düşük-Orta ingilizce Seviyesi için Hazırlanmış Oldukça Yeterli ,Seslerde fena değil, Oyunun şimdilik ßu +'larını GörebiLdim .

Oyunun -(Eksi)'leri ;

Çok Uzun Loading'Ler , Savaşlara Girdiğinizde Loading yüzünden Kendinizi ßir anda Savaşın ortasında öLü ßuLabilirsiniz, Yüksek Sistem Gereksinimi var oyunun , Ama Bunuda Şu anda Beta Aşamasında Olmasına ßağlıyorum umarım ileride Optimize Edilir .

GeneL ßir not ortalaması Vericek Olursak 10 üzerinden 7 Veririm , Loading'Ler yüzünden oyun bazen oynanmaz hâle geliyor.

SaygıLarımLa.

• hirman 1 den ble kotu grafik war peh 2.5 GB ı nsl yapmıslar acaba cok mrk ediom
  • emre de sotnw oynayınca grafik ten anlamaya başladı tabi =D

pvp derken rakion gibi mi yani?
  • beyler SS paylaşalım pls indirdim ama 2-3 gündür patchları bitmedi HADE BAKEM PAYLAŞIM HAS BEN OPEN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.