Şimdi Ara

FARKLILIK ARAYANLAR İCİN.. Fury Challenge PvP UnleAshed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OYun Su an Beta olarak Acıldı..Oyun Fr2 Oyun hakkında tam bir bilgiye sahip degilim.Farklı bir içerige ve altyapıya sahip bir oyun. Onun icin Oyun içerigi hakkında tam bir Bilgi veremiyorum.

Tam bir bilgiye Sahip olan arkadaslar veya Oyunun içerigi hakkında bilgi edinen arkadaslar. burda paylasırsa sevinirim.

Oyun Client boyutu : 2344.4mb [ 2.5 GB diyebiliris. ( baya bi büyük ) ]

Oyunun Resmi Web sitesi :http://www.unleashthefury.com/

Account alımı :http://www.unleashthefury.com/account/

Download :http://www.furychallenge.com/

Oyunun videoları :

http://www.youtube.com/watch?v=A9XJOeGuH4Y&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=0CmVYd6zDZ4&mode=related&search=

Not: Account alımında Sizden Active icin Key isteyecek. Active Codehttp://www.furychallenge.com/ Linkinde Goreceksınız Gerekli bilgileri ve mail adresinizi yazdıgınızda Active Keyi size kendisi veriyor.

Not: Oyun Hakkındaki Destek icin "StummScream" Arkadasımıza Tsk.ederim ayrıca Oyunu ilk deneyecek Olanda o olacak sanırım Oyun hakkındakı Detayları ve bilgileri bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkan -- 9 Eylül 2007; 13:55:26 >

• http://www.furychallenge.com/ Adresinden giriş yapıyoruz

İlerki aşamalarda alıcağımız keyi bir kenara not etmeyi unutmayınız!!!

Evet yeni hesabımız hayırlı olsun
    10 yaşında çocuğun bile anlıyabileceği hale getirdim

Oyun 9:30 saat'te inebildi en kısa zamanda in game SS'lerinide paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 9 Eylül 2007; 22:18:43 >

• bu oyunda rakion gibi ama grafikleri ve skilleri var eminim lwl atlamada adam öldürerek ve oyun odalari var takım deadmacht felan gibi bi viddeo izledim oyun içinde bi oyuncu çekmiş herkez birbirine dalio lwl atlamak biraz zor olur ve beta ise hilede vardır ve bol bol bugg:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: questionsx

bu oyunda rakion gibi ama grafikleri ve skilleri var eminim lwl atlamada adam öldürerek ve oyun odalari var takım deadmacht felan gibi bi viddeo izledim oyun içinde bi oyuncu çekmiş herkez birbirine dalio lwl atlamak biraz zor olur ve beta ise hilede vardır ve bol bol bugg:D
    Eğlence olsun direk action'a girebilecek bişey olsun gerisi yalan
    yok craft kas yok skill kas yok ex kas

Bıktık valla
  • Hiç beğenmedim iğrenç bir oyuna benziyor ona harcanmaz 2.5 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Hiç beğenmedim iğrenç bir oyuna benziyor ona harcanmaz 2.5 gb
    GÜZEL AKSİYON BOL CABAL GİBİ
  • quote:

kota derdi yok indirip denemekte fayda var bi resim falan olsadı iyi olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :TAM35:

kota derdi yok indirip denemekte fayda var bi resim falan olsadı iyi olacaktı

Alıntıları Göster
    baya haş bi oyuna benziyo bol grafikli içinde mage olan full pvp bi oyun arıyodum i denk geldi ama zaman kötü bilgisayarım we evime 2 ay sonra kavuşucam bu oyunu 2 ay bekliceeeeemmm

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

baya haş bi oyuna benziyo bol grafikli içinde mage olan full pvp bi oyun arıyodum i denk geldi ama zaman kötü bilgisayarım we evime 2 ay sonra kavuşucam bu oyunu 2 ay bekliceeeeemmm

Alıntıları Göster
    oyunla ilgili bi bilgisi olan varmı beyler bi açıklama yapan olsada başlasak indirmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    rf ı ındırıom o ınsın bnde bugun yarın ındırcem ın$
    ss lerı beklıoz cok merak ettım oyunu
  • quote:

Aynen bende RisinG Force indiriyom ama cok yavas cekio napak beklıyecez..

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Anlamadıgım konu Oynamadıgın,içerigini ve tarzını bilmedigin bi oyun hakkında nasıl yorum yapabiliyosun? Oyun daha yenı Betada acıldı. boyutu 200 MB bişi olsa tmm diyecemde boyutu az uz bişeyde deqil. 2.5 GB bahsediyoruz. demekki detaylı bir oyun ama ne oldugunu kimse bilmiyor su an.Sadece goruntulere dayanarak bi oyun soyledir boyledir diye yorum yapılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkan

Aynen bende RisinG Force indiriyom ama cok yavas cekio napak beklıyecez..

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Anlamadıgım konu Oynamadıgın,içerigini ve tarzını bilmedigin bi oyun hakkında nasıl yorum yapabiliyosun? Oyun daha yenı Betada acıldı. boyutu 200 MB bişi olsa tmm diyecemde boyutu az uz bişeyde deqil. 2.5 GB bahsediyoruz. demekki detaylı bir oyun ama ne oldugunu kimse bilmiyor su an.Sadece goruntulere dayanarak bi oyun soyledir boyledir diye yorum yapılmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ßende indiriyorum ama Oyunun Sitesinde Yer alan link'lerden çooook Yavaş indiği için ki , "Resume Download" özelliğide Mevcut değiL :D ßende ßaşka Link ßuLdum

http://us.download.nvidia.com/downloads/nZone/Fury/FuryClientSetup25254.exe

ßurdan indireßilirsiniz arkadaşlar ..

SaygıLarımLa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stone

Arkadaşlar ßende indiriyorum ama Oyunun Sitesinde Yer alan link'lerden çooook Yavaş indiği için ki , "Resume Download" özelliğide Mevcut değiL :D ßende ßaşka Link ßuLdum

http://us.download.nvidia.com/downloads/nZone/Fury/FuryClientSetup25254.exe

ßurdan indireßilirsiniz arkadaşlar ..

SaygıLarımLa.

Alıntıları Göster
    videolarını izledim benimde hoşuma gitmedi.Videolara bakılarak bir oyun hakkında az cok bilgi edilinebilinir.Acıkcası ilk izlenim hoş değil.
    Ayrıntılı oyun değil aksiyon ve grafiğin iyi
    uyuştuğu oyunlardan hoşlanırım.Bunda sadce bi pvp var okadar galiba
    Oynayan arkadaşlara iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

videolarını izledim benimde hoşuma gitmedi.Videolara bakılarak bir oyun hakkında az cok bilgi edilinebilinir.Acıkcası ilk izlenim hoş değil.
    Ayrıntılı oyun değil aksiyon ve grafiğin iyi
    uyuştuğu oyunlardan hoşlanırım.Bunda sadce bi pvp var okadar galiba
    Oynayan arkadaşlara iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    Ztn oyun hakkında su an kımsenın bilgisi yok Ne içerik hakkında nede nasıl bi tarzı oldugu hakkında.. herkes su an sadece Videolara Gore yorum yapıyor.. gene soyluyorum bi oyunu oynamadan gormeden oyunun ne oldugunu bilemezsın. Ayrıntı yok diyosun ne kadar oynadın oyunu?? sadece Pvp var demissin nerden biliyosun baska seyın olmadıgını 2moons o kdr beklendi cıkması.. oyunun videolarına bakıldı süper dendi muhtesem dendi harika bişey dendi. oyun geldi ne oldu ?? sadece hayal kırıklıgı onun ıcın bi oyunu gormeden oynamadan oyun hakkında yorum yapmanız yanlıs. ben burda sadece Paylasım yaptım Oynayan Oynar Oynamayan Oynamaz bu kdr basit

• quote:

Orijinalden alıntı: hkan

Ztn oyun hakkında su an kımsenın bilgisi yok Ne içerik hakkında nede nasıl bi tarzı oldugu hakkında.. herkes su an sadece Videolara Gore yorum yapıyor.. gene soyluyorum bi oyunu oynamadan gormeden oyunun ne oldugunu bilemezsın. Ayrıntı yok diyosun ne kadar oynadın oyunu?? sadece Pvp var demissin nerden biliyosun baska seyın olmadıgını 2moons o kdr beklendi cıkması.. oyunun videolarına bakıldı süper dendi muhtesem dendi harika bişey dendi. oyun geldi ne oldu ?? sadece hayal kırıklıgı onun ıcın bi oyunu gormeden oynamadan oyun hakkında yorum yapmanız yanlıs. ben burda sadece Paylasım yaptım Oynayan Oynar Oynamayan Oynamaz bu kdr basit

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

''Ayrıntılı oyun değil aksiyon ve grafiğin iyi
    uyuştuğu oyunlardan hoşlanırım.''

Sen bu cümleden oyunun ayrınıtılı olup olmadığınımı anladın yoksa benim zevkimin nasılöbişey olduğunumu.Cümleyi iyi okursan iyi anlayacağına eminim.3gb ta yakın oyun herhalde hugo gibi olmaz.ALLAH aşkına bi doğru okuyun yahuuu!!!!!

Ayrıca oyunu siz filanmı yaptınız bi çıkarınız varmı ki oyunun beğenmediğini söyleyennlere karşı bu kadar celalaleniyorsunuz.Benim hoşuma gitmememiş kardeşim ben bunu demişim.Yani sen oyunu tanıttın diye herkesin oyunu sevmesşfilanmı gerekiyor.Yok eğer oyle ise bundan sonra tanıtıak olduğun bütün oyunların altına ''Hakikaten muhteşem oyun'' yazısını yazın.Ben oyunu tanıtanı değil oyunu tenkit ediyorum kardeşim anlamak bu kadarmı zor yani!!!

• quote:

quote:

Sen bu cümleden oyunun ayrınıtılı olup olmadığınımı anladın yoksa benim zevkimin nasılöbişey olduğunumu.Cümleyi iyi okursan iyi anlayacağına eminim.3gb ta yakın oyun herhalde hugo gibi olmaz.ALLAH aşkına bi doğru okuyun yahuuu!!!!!

Ayrıca oyunu siz filanmı yaptınız bi çıkarınız varmı ki oyunun beğenmediğini söyleyennlere karşı bu kadar celalaleniyorsunuz.Benim hoşuma gitmememiş kardeşim ben bunu demişim.Yani sen oyunu tanıttın diye herkesin oyunu sevmesşfilanmı gerekiyor.Yok eğer oyle ise bundan sonra tanıtıak olduğun bütün oyunların altına ''Hakikaten muhteşem oyun'' yazısını yazın.Ben oyunu tanıtanı değil oyunu tenkit ediyorum kardeşim anlamak bu kadarmı zor yani!!!

Alıntıları Göster
    sen bence RPG tarzı oyun oynama veya bi yazıyı okurkan Gozluk tak oku olur mu ? ben sana diyorumki burda Yeni Cıkmıs bir RPG oyun Tanıtılmaya calısılıyor. Oyun hakkında kımsenın zaten bilgisi yok diyorum. ben bile nasıl bi oyun oldugunu bilmiyorum. ama yukarda yazılanları okursan bilmedigim icin oyun hakkındada yorum yapamıyorum diye belirtiyorum. bende izledim videolarını? bende yapardım yorum igrenc ya grafikler begenmedım vs. gibisinden. Videolara gore bi oyun hakkında bu oyun soyle bu oyun boyle diye yorum yapılmaz. Oyuna girersin bakarsın belli bi süre Sonra oyunun nasıl bişey oldugunu anlarsın. sonra da dersinki bu oyun soyle.. o zaman eyw. ama kalkıp gormedıgın bi oyun hakkında ne milleti etkilemeye hakkın var ne de Oyun hakkında Yorum yapmaya.. bi baskasıda aynı sekılde igrenc bi oyun diye yorum yapmıs ya Allah askına sizin Oyun anlayısınız bu sekildemi ?? oynamadıgınız gormedıgınız tarzını bilmediginiz bi oyun hakkında sadece Videolara bakarak bu oyun boyle diyebılıyosanız. bence hiç yormayın kendınızı. o yazıyı yazacana bılmıyorum oyunu gormedım demen lazımdı burda oynayacak adam var belki, ama adamları etkiliyosun yok oyun boyle yok oyun soyle... konuyu benım acıp acmamam onemlı deqil. benım hiçbi çıkarım yok oyundan ne gibi bi cıkarım olacak. ben sadece konuyu acmısım oynamak isteyenler için bildigim kadarıyla yorum yapmısım o kadar. ben duydum burda paylaştım sonucta ben oynamıyorum oyunu ama paylastım ki cogu kisi farklı oyun arıyor. herkes baksın gorsun burda oyunu oynayan cogalınca para almıyorum isterse kımse oynamasın benım sorunum deqil. ben sadece yenı cıkmıs bi oyunu paylastım.

Ayrıca Konuyu uzatmaya Polemik yapmaya gerek yok Oynayan Oynar Oynamayan Oynamaz. ben genede Ogrendıgım Bilgileri burda paylasmaya devam edecegim.

Saygılarımla....

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Oyunda mouse'umuzu sadece kamera ayarı için kullanmaktayız
    W,A,S,D tuşları ile oynamaktayız
    Help kısmı gayet yeterli az bir ingilizce ile anlaşılabilir bana kalırsa

Şuan oyun 3 kere DC oldum ama oyunda Lag yok
    biraz gecikme var
    Oyunda tamamen gereken yardımları yapmanız gerekiyor oyunun başında

İşte SS'ler
    Daha karakter yapım ekranındayım yavaş yavaş aktarıcam
    karakter yapim ekranı tatminkar bir detaya sahip
    işte karakterim(resimin kalitesinde pek oynama yapmadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 10 Eylül 2007; 1:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

Oyunda mouse'umuzu sadece kamera ayarı için kullanmaktayız
    W,A,S,D tuşları ile oynamaktayız
    Help kısmı gayet yeterli az bir ingilizce ile anlaşılabilir bana kalırsa

Şuan oyun 3 kere DC oldum ama oyunda Lag yok
    biraz gecikme var
    Oyunda tamamen gereken yardımları yapmanız gerekiyor oyunun başında

İşte SS'ler
    Daha karakter yapım ekranındayım yavaş yavaş aktarıcam
    karakter yapim ekranı tatminkar bir detaya sahip
    işte karakterim(resimin kalitesinde pek oynama yapmadım)

Alıntıları Göster
    Grafik Ayarların Hangi Seviyede şimdi ? düşük / Orta / yüksek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stone

Grafik Ayarların Hangi Seviyede şimdi ? düşük / Orta / yüksek ?

Alıntıları Göster
    hakndac Tarih 9 Eylül 2007; 22:06:16
    sen bence RPG tarzı oyun oynama veya bi yazıyı okurkan Gozluk tak oku olur mu ? ben sana diyorumki burda Yeni Cıkmıs bir RPG oyun Tanıtılmaya calısılıyor. Oyun hakkında kımsenın zaten bilgisi yok diyorum. ben bile nasıl bi oyun oldugunu bilmiyorum. ama yukarda yazılanları okursan bilmedigim icin oyun hakkındada yorum yapamıyorum diye belirtiyorum. bende izledim videolarını? bende yapardım yorum igrenc ya grafikler begenmedım vs. gibisinden. Videolara gore bi oyun hakkında bu oyun soyle bu oyun boyle diye yorum yapılmaz. Oyuna girersin bakarsın belli bi süre Sonra oyunun nasıl bişey oldugunu anlarsın. sonra da dersinki bu oyun soyle.. o zaman eyw. ama kalkıp gormedıgın bi oyun hakkında ne milleti etkilemeye hakkın var ne de Oyun hakkında Yorum yapmaya.. bi baskasıda aynı sekılde igrenc bi oyun diye yorum yapmıs ya Allah askına sizin Oyun anlayısınız bu sekildemi ?? oynamadıgınız gormedıgınız tarzını bilmediginiz bi oyun hakkında sadece Videolara bakarak bu oyun boyle diyebılıyosanız. bence hiç yormayın kendınızı. o yazıyı yazacana bılmıyorum oyunu gormedım demen lazımdı burda oynayacak adam var belki, ama adamları etkiliyosun yok oyun boyle yok oyun soyle... konuyu benım acıp acmamam onemlı deqil. benım hiçbi çıkarım yok oyundan ne gibi bi cıkarım olacak. ben sadece konuyu acmısım oynamak isteyenler için bildigim kadarıyla yorum yapmısım o kadar. ben duydum burda paylaştım sonucta ben oynamıyorum oyunu ama paylastım ki cogu kisi farklı oyun arıyor. herkes baksın gorsun burda oyunu oynayan cogalınca para almıyorum isterse kımse oynamasın benım sorunum deqil. ben sadece yenı cıkmıs bi oyunu paylastım.

Ayrıca Konuyu uzatmaya Polemik yapmaya gerek yok Oynayan Oynar Oynamayan Oynamaz. ben genede Ogrendıgım Bilgileri burda paylasmaya devam edecegim.

Bak şimdi güzel kardeşim evet ben bir oyunun grafiklerine bakıp ne olduğunu anlayabilecek kapasiteye sahip insanım.Aslında grafikteki kastım skilin yapılışı skilin nasıl olduğu vs.Ve o videoda bu dediklerim hakkındada bana coook ama coook bilgi ediniyorum.Sana bişey paylaşma diyen oldumu oyunun iyi olmadığını söyledim farkındaysan.,Yorum yapma demişsin istediğim zaman istediğim şekilde forum kurallarına riayet ederek yorum yaparım .Nasılki ben seninin burada bişeyler paylaşmanı engelleyemeyeceğim gibi sende benim yorum yapmamı engelleyemezsin.Çünkü ikisindende bahsetmek saçmalıktır.Evet oyunu oynamayacam ama yorumumuda yapacam.Bu kadar basit kardeşim tamam?

• quote:

hakndac Tarih 9 Eylül 2007; 22:06:16

Bak şimdi güzel kardeşim evet ben bir oyunun grafiklerine bakıp ne olduğunu anlayabilecek kapasiteye sahip insanım.Aslında grafikteki kastım skilin yapılışı skilin nasıl olduğu vs.Ve o videoda bu dediklerim hakkındada bana coook ama coook bilgi ediniyorum.Sana bişey paylaşma diyen oldumu oyunun iyi olmadığını söyledim farkındaysan.,Yorum yapma demişsin istediğim zaman istediğim şekilde forum kurallarına riayet ederek yorum yaparım .Nasılki ben seninin burada bişeyler paylaşmanı engelleyemeyeceğim gibi sende benim yorum yapmamı engelleyemezsin.Çünkü ikisindende bahsetmek saçmalıktır.Evet oyunu oynamayacam ama yorumumuda yapacam.Bu kadar basit kardeşim tamam?

Alıntıları Göster
    offf tmm senın Oyun anlayısın Grafikten ibaret.. oyunun yapısı tarzı içerigi onemlı degil senın ıcın bunu anladım. ve bir digeride sana yorum yapma diyen olmadı burası Forum burda her ınsan ozgurdur. kımse kısıtlanmaz. Forum kuralları ıcınde herkes Yorumunu yazar konusunu acar. ama sana tavsiyem yazılanları iyi oku. problem orda sanırsam.
    nys fazla uzatmanın alemi yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.