Şimdi Ara

farlara-stoplara film neden çekilir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
36.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AXAPTA

wehrmacht

Senin bildiğin kadar benim unuttuğum var aslan parçası.. Sen bu yolları gidiyorsun henüz.. Herşeyi biliyorum sanıyorsun da mükemmeli oynuyorsun ama ben dönüyorum o yollardan..

Nette kimin ne olduğunu bilmeden o kişiyle ilgili bir şey yazmayın.. Bu da atıp tutanların kulağına küpe olsun..

esti seher yeli üşüyoruz reiz

mükemmel olduğumdan değil baran'cığım mükemmeli savunduğumdan dolayı muhattap kabul ediyorum seni. mevzuyu kişiselleştirmek yerine yazılanların doğru ve yanlışları üzerine bir şeyler söylemen gerek
  • quote:

Farlara şeffaf folyo demekle iş bitmiyor.. Reklamcıdan 5 liraya alınan şeffaf füme folyo yu takan adam apaçidir. O konuda mutabıkız.. Zaten merceksiz farlarında xenon da vardır kuvvetle muhtemel..

Tamam iste, hakkiyla bu isi yapana laf yok. Ben stoplarin dis camini boyayla boyayani biliyorum ya... Smoked farlar zaten isigi vs hesaplanip tasarlanan bir olay. Ayrica stoplari kirmizi yaptin diyelim icine kuvvetli bir sari ampul veya sari led donusumu yaparsin guzel olur.
  •  farlara-stoplara film neden çekilir?

demir bükey edası ile nutuktan sonra iddasına dayanak olarak şu resmi koyan biri tecrübeli olduğunu nasıl düşünür insanı çevresindekilerdemi uyarmaz konu başlığı stoplara farlara film neden çekilir arkadaş mercekli far resmi ekleyenler var belkide arabanın renginden dolayı ayırt edemedi. aradaki farkı ayırd etmesi açısından kendi verdiği lüks aracın tersine ben günlük hayatında kolayca karşılaştırabilmesi açısından daha basit araçtan bir örnek veriym
    farkını engin tecrübelerine dayanarak farkedebileceğini umuyorum

söz konusu far;
     farlara-stoplara film neden çekilir?

ford transit connect
    standart far
     farlara-stoplara film neden çekilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

wehrmacht

Senin bildiğin kadar benim unuttuğum var aslan parçası.. Sen bu yolları gidiyorsun henüz.. Herşeyi biliyorum sanıyorsun da mükemmeli oynuyorsun ama ben dönüyorum o yollardan..

Nette kimin ne olduğunu bilmeden o kişiyle ilgili bir şey yazmayın.. Bu da atıp tutanların kulağına küpe olsun..

mükemmel olduğumdan değil baran'cığım mükemmeli savunduğumdan dolayı muhattap kabul ediyorum seni. mevzuyu kişiselleştirmek yerine yazılanların doğru ve yanlışları üzerine bir şeyler söylemen gerek

baran kim yavrum? kişileri karıştırma..

eğlenmenize devam edin beni bulaştırmayın.. ben söyleyeceğimi söyledim.. herkes kimin ne yazdığını okuyor, anlıyor.. sen debelen dur..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

wehrmacht

baran kim yavrum? kişileri karıştırma..

eğlenmenize devam edin beni bulaştırmayın.. ben söyleyeceğimi söyledim.. herkes kimin ne yazdığını okuyor, anlıyor.. sen debelen dur..

kişi olsa karıştırmam aslında aslan kaplan yavrusundan kısada hayvanlar aleminden girince sınıflandırma yapamadım demekki benim hatam

baran sensin arkadaşların sana aynışıtayın demiyormu büyük bir hata yapıyorlar
    http://www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf

biz sensizde oluruz hiç üzülme o konuda aklın kalmasın hatta sensiz buranın üslubu daha seviyeli keşke söyliyeceğinide kendine saklasaydın zira kıymetli şeyler söyledin paten.tini alıp duvarına asmalısın senden gizli alıntı yaparlaar. kendi adıma büyük bir memnuniyet duyarım uğramazsan.
    ilgisini çeken herkesin okuduğu malum zaten sorun herkesi anlamış olmasına karşın senin bu sırra erememiş olman

bakırjöyde oturdum yıllarca ama yinede emin ol senin bu halinden kendimi sorumlu hissetmiyorum sağlık bakanlığı ilgilenir inşallah sağlıkla kal

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 11 Kasım 2011; 23:39:14 >

• onu öyle yapınca ne oluyo anlamadım bence saçma ama zevkler ve renkler tartışılmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.