Şimdi Ara

Farm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynarken lee sindim karşıma tryan geldi beni pek rahatsız etmedi farmda ezdim geçtim ama bidahaki oyunda bi panth geldi platin miş farmda beni yedi hiç yaklaştırmadı tam last hit yapcakdım herif üzerime atladı w q attı öldüm q su 400 vuruyo zaten neden böyle oluyor beyler ? biri beni rahatsız edince hiç farm yapamıyorum :(

• Ne ile oynadığını da yazsaydın keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle panth karsisinda zorlanman normal. Bazen farmdan biraz feragat edeceksin. Her zaman farmda onde olmaya calisirsan benim gibi fb verirsin. Atiyorum aklima ilk gelen Vayne - Cait eslesmesi. Vayne isen biraz farmda geri kalacaksin. Arkadaki 3li minyondan 2tane kestin mi. Ucuncu icin zorlama iste . Poke yiyeceksin belli .

Uzun lafin kisasi "Olur öyle arada"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 8 Aralık 2013; 20:06:00 >
  • Pant a karşı öğrendiğim 2 şey var.

1.Kırılgan hero alma.
    2.6 ya kadar sabret
  • Top lane diamond challenger streamerlari izle 1-2 farm aliyim diye olmezsin

• Panth zor bir rakip gerçekten . oyunculuk farkı da varsa lane i domine etmesi normal ben yine Lee ile oynadigini yazarak taktik vereyim Lanede pantha karşı w fullersen DMG in büyük çoğunluğunu kesersin manasi bitene kadar rahat dayanirsin ayrica ilk levelde e ile başla ve sonra q aç 3olmadan trade girmekten korkma karli cikacaksin Kill alman veya b attirman da mümkün .e de fulleyebilirsin duruma gore junglerindan destek iste farmda biraz geri kal çok sorun değil latede en az onun kadar etkili olacaksin zaten çok geriye dusmezsen

• Lee ile top lane oynarken öncelike w fulle böylece yapacağı harrasın büyük bölümünü emersin ve çok iyi bir life steal elde edersin.Pant için özellikle o q skilini engellemek demek büyük bir iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimsesiz mage kasmak
    13 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler level 20 zaten ama farmı öğrenmem lazm şimdi rünlere para biriktirdikden sonra 16 şampiyon yapıp ranked gircem 10 şampiyon var derecelide arkadaşımın abisi gold onla girice
  • Panth karşısında çoğu hero earlyde sıkıntı çekiyo. 6 olmadan 1v1 girme, ultisinden dolayı Q-W-E si çok güçlü. Latede zaten Zed gibi herolarla teklersin.
  • Vladimir al onu oyundan soğut
  • Renekton al oyunu siler adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLDelisi

beyler level 20 zaten ama farmı öğrenmem lazm şimdi rünlere para biriktirdikden sonra 16 şampiyon yapıp ranked gircem 10 şampiyon var derecelide arkadaşımın abisi gold onla girice

:(

• vay anam ya bu konudan 1 yıl sonra küfürden perma ban yemiştim

• LoLDelisi L kullanıcısına yanıt
    bdkagdjqjdjjahwhqyeuqiajhdakaoheqofjjs bu ne abii

• Hg knk nasılsın?

• dile kolay 5 yıl
  • Şimdi ne yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Şimdi ne yapıyorsun
    Seni diye cevap verse ne derdin?
  • Vay be 5 yıl geçmiş aradan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.