Şimdi Ara

Farm Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farm konusunda berbatım kendimi nasıl geliştirebilirim taktikler verir misiniz ? Last hit yapmada iyiyim de sürekli base gidiyorum base'e ne zaman gitmeliyim ? Ben 1k gold olduğunda base gidiyorum sizce en az kaç olduğunda gitmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

Farm konusunda berbatım kendimi nasıl geliştirebilirim taktikler verir misiniz ? Last hit yapmada iyiyim de sürekli base gidiyorum base'e ne zaman gitmeliyim ? Ben 1k gold olduğunda base gidiyorum sizce en az kaç olduğunda gitmeliyim ?

laneini iyice pushladıgında ve ya cok zor durumda kalırsan junglerın geldiginde b atabılırsın dostum ben genelde amk parası cıkmadan b atmamaya calısıyorum ama lanedekı duruma gore degısır yıne de ona sen karar verıceksın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros12

quote:

Farm konusunda berbatım kendimi nasıl geliştirebilirim taktikler verir misiniz ? Last hit yapmada iyiyim de sürekli base gidiyorum base'e ne zaman gitmeliyim ? Ben 1k gold olduğunda base gidiyorum sizce en az kaç olduğunda gitmeliyim ?

laneini iyice pushladıgında ve ya cok zor durumda kalırsan junglerın geldiginde b atabılırsın dostum ben genelde amk parası cıkmadan b atmamaya calısıyorum ama lanedekı duruma gore degısır yıne de ona sen karar verıceksın artık

teşekkürler
  • 20 DKda kaç farm yapıyorsun
  • 1.5k 2k arası bi paran olunca lane pushla 2 minion dalgası üst üste gelince at base ini
  • İlla belli bir miktar gold biriktirdiğinde gitmelisin diye bir şey yok. Rakibinden olabildiğince fazla exp kazanmaya bak, o base e giderse hemen lane i pushla sen de git(item olarak geri kalmamak için) ve hızlıca dön ki o senden daha fazla exp kaybetsin.Lane de kalabildiğin kadar kal. Level farkı oluşturabilirsen çok rahat domine edersin lane'i.
  • 12 dk da 100 farm iyidir buda dk da 8.3 ort ya denk geliyor ama her oyunda bu ort üstüne veya altına çıkmak gibi bi durum yok bende kötüyüm.

he nasıl gelişeceğini merak etmek istiyorsan ben gibi botsuz bi oyun kur ve last hit nasıl yapılır iyice çöz minyonun ne kdar canı kaldığını öğren ve ona göre sağ tıkla felan ben bunları söylüyorumda bende öyle harika last hit yapabilen biri değilim buda böyle bişey işte :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşıdaki base attığında, laneyi çok pushladığında base at. 1k para olduğunda atma.
  • 1K az, duruma göre değişir ama ben 1.6, 1.8 olduğunda atıyorum, canım az ise alabileceğim farmı alıp dönüyorum
  • klavyedki a tusuna basarak farm yap etkisini gorecen
  • ADC oynadığını varsayarak konuşuyorum, life steal rünlerim var ve Doran's Blade ile başlayınca çok uzun süre lanede kalabiliyorum. Eğer karşıdaki de benim gibi farma dayalı oynuyorsa bu süre çok fazla uzuyor. Bugün Tristana oynarken yanımda Nami vardı mesela, tek seferde BT bitirip geri geldim ama eğer karşıdaki agresif oynuyorsa ve/veya yanındaki support aptalsa 5. dakikada bile geri dönmek zorunda kalabilirsin. Eğer rakibim geri dönerse duruma göre farma devam ediyorum veya ben de geri dönüyorum. 1k gold ekstra bir şey olmadıkça az. Zorunda olmadıkça gitmemeye çalışıyorum. Last hitin iyiyse zaten fazla sorun yaşamazsın.
  • Ben teleport aliyorum adc ye (trist gibi rahat kacabilen bi hero ise Ne kadar mantikli bilmiyorum ama sirf farm yapiyorum biriken bi yer olursa oraya teleport pushla base at geri don jubgle temizle pushla
    oyunsonu 350falan farm oluyorda bende tfde kill alamiyorum adc ile :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Ben teleport aliyorum adc ye (trist gibi rahat kacabilen bi hero ise Ne kadar mantikli bilmiyorum ama sirf farm yapiyorum biriken bi yer olursa oraya teleport pushla base at geri don jubgle temizle pushla

Yazdıklarına göre oyun sonu 350 farm az değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu farm işini bi ben mi anlamadım. Oyun oynamayıp sadece farm mı yapıyorsunuz siz Hiç mi saldırmıyorsunuz rakibe. Şahsen farmı zorunsuz görüyorum. Duruma göre. early de iyi karaktere sahipsem kill almak daha faydalı diye düşünüyorum. Bu arada farm da yapıyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

klavyedki a tusuna basarak farm yap etkisini gorecen

Bunu streamerların çoğu yapıyor niye acaba ? Miniona last hit atacakken sağ tıklamak da , a + sol tık yapmak da aynı vuruşu yapıyor sonuçta , ne farkediyor çözemedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Şu farm işini bi ben mi anlamadım. Oyun oynamayıp sadece farm mı yapıyorsunuz siz Hiç mi saldırmıyorsunuz rakibe. Şahsen farmı zorunsuz görüyorum. Duruma göre. early de iyi karaktere sahipsem kill almak daha faydalı diye düşünüyorum. Bu arada farm da yapıyorum tabi.

Ben aslında kill almayı farm yapmaktan daha çok seviyorum ve zevkli buluyorum fakat turnuvalarda dk 30'da 300 farm görünce insan bi garip oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Şu farm işini bi ben mi anlamadım. Oyun oynamayıp sadece farm mı yapıyorsunuz siz Hiç mi saldırmıyorsunuz rakibe. Şahsen farmı zorunsuz görüyorum. Duruma göre. early de iyi karaktere sahipsem kill almak daha faydalı diye düşünüyorum. Bu arada farm da yapıyorum tabi.

Ben aslında kill almayı farm yapmaktan daha çok seviyorum ve zevkli buluyorum fakat turnuvalarda dk 30'da 300 farm görünce insan bi garip oluyor.

Turnuvalardaki gibi oyunlar dönmüyor ki bizim oyunlarda.Kill odaklı ofansif oyunlar oynandığı için 30 dk 300 farm zor.Karşındakinden iyi olsun farmın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Ben teleport aliyorum adc ye (trist gibi rahat kacabilen bi hero ise Ne kadar mantikli bilmiyorum ama sirf farm yapiyorum biriken bi yer olursa oraya teleport pushla base at geri don jubgle temizle pushla

Yazdıklarına göre oyun sonu 350 farm az değil mi?

Yokla karsi adcden 150fark oluyooda yetiyo :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

klavyedki a tusuna basarak farm yap etkisini gorecen

Bunu streamerların çoğu yapıyor niye acaba ? Miniona last hit atacakken sağ tıklamak da , a + sol tık yapmak da aynı vuruşu yapıyor sonuçta , ne farkediyor çözemedim ?

Micro denilen şey işte apm artıyor yani. Apm yani micro arttıkça oyun kontrolün artar + hit kaçırma yani yanındakine falan vurma şansın azalır oyuna daha fazla hakim olursun o yüzden tıklayabildiğiniz kadar tıklayın oyunda bi kere tıklayıp bırakmayın yani

• İlla base atman gerekiyorsa minionları kendine tanklat , kulenin kesmesine izin verme. Daha sonra rakibin 2 minion vave i toplandığında topluca kes hemen base at. bu durumda senin minionların rakibin kule altında takılıcak rakip cs kaçırıcak. sen 2 minion vave ini kestiğin için tekrar gelene kadar minion kaçırmamış olucaksın. anlatabildim mi bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 10 Eylül 2013; 16:23:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.