Şimdi Ara

Farm ortalaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

normal game ama farmım nasıl ortalamaya göre ?

• İyi gibi. Bir oyunla belli olmaz 10-15 oyun ss lerini koyarsan daha aydınlatıcı olur.
  • şuan gayet iyi fakat kendini sakın şartlandırma belli bir şeye ulaşmak için oyunun durumuna göre yaparsın çünkü.
  • daha iyi olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendeleyev

Farm ortalaması.

normal game ama farmım nasıl ortalamaya göre ?

bu arada sunu söylemek istiyorum karşı takımdaki bazı kişiler benim arkadaşım caktırmıyorum suan

• 13 dakkada 100 farm benim kriterim bu ( top lane icin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5k rank hesap alınacak
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maç laning de geçmedi zaten diğer arkadaşlarının farmından anlarsınız ya da bilmem belki onlar bilmiyordu farm yapmayı 20. dk de toplam 40 kill falan olmuştu
  • Önemli olan earlydeki farm. Latede tüm itemlerini tamamladıktan sonra o sadece bir rakamdan ibaret. 13-14 dakikada 100 farm bence ideal. Geçen oyunda Ashe ile 50 dakikada 420 kadar farm yaptım mesela. 15. dakikada 100 farma tamamladım. Hemde karşımda blitz ve cait vardı.

Yanımdaki blitz ise 7. dakikada oyuna girdi. Buna rağmen 30. dakikada skorum 6-0-10 idi. Farm çok önemli earlyde. Cait kill alamayınca farmdada eşit olunca bir avantaj sağlayamadı bana.

Ama cumartesi sabahı olduğundan trollerden dolayı yine yenildik. Çok sinirlendiğimden oyunu kapadım ve foruma girdim bu yüzden. Şu andada bu mesajı yazıyorum. Avrupalı veletlerin hepsinin ben..
  • Çok farmda zararlı bence belli bir farmdan sonra tüm itemlerini diziyorsun alacak birşeyin kalmıyor bu durumda farmı millete bırakmanda fayda var.
  • Varus için normal

• İyi iyi ama bu tek oyun icin her oyun boyle olursa daha iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.