Şimdi Ara

Farming Simulator 15 (Multiplayer) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
17
Favori
79.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığın fotoları bulmak içinse Oyunun kurulu olduğu yer Program Files/Steam/userdata/rakkamlı dosyaya tıkla/760/remote ve orada çıkan dosyaların içine bak
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    öyle yapmasına grek yok steamda oyuna tıklayınca aşşağıda fotolar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Aldığın fotoları bulmak içinse Oyunun kurulu olduğu yer Program Files/Steam/userdata/rakkamlı dosyaya tıkla/760/remote ve orada çıkan dosyaların içine bak

Benimki orjinal değil arkadaşlar 70 lira beni zorlar fakat plati.ru dan 30 liraya alabilirim.Ama buradan alırsam türkçe oynayabilirmiyim bu konuda yardım edermisiniz?
  • Global key alırsan oynarsın ama daha düşmedi oraya, mp merakı yüzünden alacaksan acele etme 3. kişi oyuna girdiği zaman lag başlıyor, server biz olduğumuz için upload hızı yetmiyor, almanlar hariç adam gibi oynayan yok gibi, hepsi hile ile alet doldurmuş kafasına göre takılıyorlar, bi dün akşam trakya diye türk serverine denk geldim onlar güzel oynuyordu, diğer türk serverlerinde düzen vs yoktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Global key alırsan oynarsın ama daha düşmedi oraya, mp merakı yüzünden alacaksan acele etme 3. kişi oyuna girdiği zaman lag başlıyor, server biz olduğumuz için upload hızı yetmiyor, almanlar hariç adam gibi oynayan yok gibi, hepsi hile ile alet doldurmuş kafasına göre takılıyorlar, bi dün akşam trakya diye türk serverine denk geldim onlar güzel oynuyordu, diğer türk serverlerinde düzen vs yoktu.

Globay key olduğunu nasıl anlayabilriiz peki.Tahminen ne zaman düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trydamere87

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

İlk zaman fazla uğraşmamıştım tam kavrayamadım mantığı. Sonradan tekrar deneyince halloldu.

Bir de kendimce test yaptım. Oyunun en büyük tarlasına buğday ektim. Çıkan buğdayın miktarı resimde. Daha da artabileceğini düşünüyorum verimin. Gece ekim sırasında zaman hızlı ilerlediğini unutmuşum ve tarlayı full koyu yeşilde biçemedim. :))

Farming Simulator 15 (Multiplayer) [ANA KONU] Farming Simulator 15 (Multiplayer) [ANA KONU]

Oyun içinden ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz ben print screen tuşuna basıyorum painte yapıştırınca simsiyah ekran geliyor.Fazla oyun oynamam ve ilk defa bu oyunu oynuyorum biraz fazla soru soruyorum kusurabakmayın arkadaşlar.

print screen tuşuyla aldığın ekran görüntülerine belgeler>my games>farmingsimulator2015>screenshoot yolunu takip ederek ulaşabilirsin..

• quote:

öyle yapmasına grek yok steamda oyuna tıklayınca aşşağıda fotolar çıkıyor.

Genç adam genç dimağ.
  • yilbasinda indirime girermi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar ben oyunu satın alıp multi oynamadan önce internetten indirip bir denemek istedim singleplayer olarak oyunu yükledim oyuna girdiğimde 4'te 1'i beyaz kalanı siyah bir şekilde donup kalıyor sizce sorun nedir çözümü ne olabilir bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum
  • quote:

Global key alırsan oynarsın ama daha düşmedi oraya, mp merakı yüzünden alacaksan acele etme 3. kişi oyuna girdiği zaman lag başlıyor, server biz olduğumuz için upload hızı yetmiyor, almanlar hariç adam gibi oynayan yok gibi, hepsi hile ile alet doldurmuş kafasına göre takılıyorlar, bi dün akşam trakya diye türk serverine denk geldim onlar güzel oynuyordu, diğer türk serverlerinde düzen vs yoktu.

Hocam farming simulatoru oynuyormusunuz? Bende almayı düşünüyorum.

EtsDeki gibi server tekmi yoksa biz kendi serverınızı mı oluşturuyoruz?

• kendii servermz
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

server ini oluşturabilirsin ama upload hızın düşükse ikinci oyncudan sonra lag sorunu başlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygısızlar

Selam arkadaşlar ben oyunu satın alıp multi oynamadan önce internetten indirip bir denemek istedim singleplayer olarak oyunu yükledim oyuna girdiğimde 4'te 1'i beyaz kalanı siyah bir şekilde donup kalıyor sizce sorun nedir çözümü ne olabilir bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum

indirdiğin oyundan kaynaklı bir sorun olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

kendii servermz

Steam grubu varmı? Oyunu alırsam katılırım. Telefonda 13 ve 14 u bitirdim. Pc kadar kontrol yok telefonda. En keyiflisi pc versiyonu.

Oyunun istediği donanım nasıl? Ets2 gibi optimizasyon sorunu varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hidayet80

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

server ini oluşturabilirsin ama upload hızın düşükse ikinci oyncudan sonra lag sorunu başlar...

Kendi serverımızı kurabilmemiz güzelmiş ancak benim ultra fiber yetmez. Upload hızım hava açıksa ve yuklenme yoksa hatlara 0.5 mbps

• Merhabalar arkadaşlar steam id; CEMTR nikim arkadaşlar, Farming Sim 2015 orjinal olarak aldım ve şuan oynuyorum, yaşım 32 acayip sardı oyun beni ama tek başıma sıkılıyorum TeamSpeak3 sesli konuşarak multi oynayan arkadaşlar varsa gruplarına katılmak isterim, iyi günler...
  • valla grup kurulabiliir bendede steam var
  • Pcmdeki sorunu gidersem ben server kuracağım çok masraflı birşey değil bütün serilerini bitirdim fs'nin
  • Mağazadan traktörlere bakıyorum traktör fiyatları artıyor fakat güçlerinin hepsi aynı.
  • Saban ne zaman kullanılıyor arkadaşlar.Ben tarlayı biçtikten sonra kültivatör le geçiyorum sonra ekiyorum sonra sprayliyorum?Doğrumu bu işlemler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.