Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu great demands'lartı artırmak için bi mod varmıdır ? Kredi çekmiştir 250bin kadar.Ürün depoladım satmak için bekliyorum fakat bi türlü çıkmıyor.Zamanı hızlandırmama rağmen.Şuan -70bindeyim.Direk satıcam az para gelicek.
  • Maalesef mod yok beklemek zorundasın. Yalnız şöyle bir mod var, ürün fiyatları sayfasında 5. sekme olarak great demandların kaç gün sonra çıkacağı yazıyor. (Her 3 ürün için) Yine de alternatif olarak kullanılabilir.

http://www.modhoster.com/mods/pdafix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Letsqond

Maalesef mod yok beklemek zorundasın. Yalnız şöyle bir mod var, ürün fiyatları sayfasında 5. sekme olarak great demandların kaç gün sonra çıkacağı yazıyor. (Her 3 ürün için) Yine de alternatif olarak kullanılabilir.

Hocam çok sağolun gerçekten çok işime yaradı.Ekimi falan ona göre yapıyorum artık.Birikim yaptım ve günü gelene kadar zamanı hızlandırıp geldiğinde normal haline getirdim.300bin kadar gelir elde ettim bu sayede

• quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Maalesef mod yok beklemek zorundasın. Yalnız şöyle bir mod var, ürün fiyatları sayfasında 5. sekme olarak great demandların kaç gün sonra çıkacağı yazıyor. (Her 3 ürün için) Yine de alternatif olarak kullanılabilir.

Hocam çok sağolun gerçekten çok işime yaradı.Ekimi falan ona göre yapıyorum artık.Birikim yaptım ve günü gelene kadar zamanı hızlandırıp geldiğinde normal haline getirdim.300bin kadar gelir elde ettim bu sayede

Evet o mod çok iyi gerçekten. bende oraya bakarak ekim yapıyorum. Bir de arkadaşlar şöyle bir mod aradım ama bulamadım. Salatalık domates ve bu tür oyunun orijinal ürünlerinden olmayan ürünler içinde great demads lazım bana. Tabi o ürünleri satın alacak bir fabrikada gerekiyor. Giant editor ile bira fabrikasını ekledim artık barley alıyor ama hiç Great Demands olmadığı için satmadım. Bilmem anlatabildim mi derdimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Hocam cevaplar için teşekkürler.Şimdilik o şeker pancarı yada patates harverster'ını alamıyorum para biriktirmem gerek.Dediğiniz lowloader sizin paylaştığınız turuncu olan ise onu denedim.Zaten bahsettiğimde oydu aldığımda yerin içinde başlıyor çıkaramıyorum.Birde sizin bana önerebiliceğiniz düşük fiyatlı güçlü traktor modu varmıdır ? Yukarda bahsettiğim çok iyiydi fakat geçtiği yeri yok ettiğinden silmek durumunda kaldım.

Hocam o parçayı resetle eve gelsin düzeliyor, kullandıgım bi traktör var ama kullanmak istemezsin, fazla zıpır çok zıplıyor 2 dakikada çatıya çıkmıştı biri, sakin kullanmak gerekiyor.http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/2074-fendt-big-kommunal-v10.html

Farming Simulator 2013

Letsqond burdayım fazla oynamasam da takip ediyorum, güzel yardımlaşıyorsunuz, ilginç şeyler buluyorsunuz.

Bu traktörün tipi çok güzelmiş ama ben hoplayıp zıplayan traktörleri kullanmayı hiç sevmiyorum. Yani benim için daha gerçekçi davranan traktörler gerekli. Mesela ağır yükte hızı düşmeli. Ya da önü kalkmalı. O yüzden oyunun orijinal traktörlerini kullanıyorum genelde. Modla yapılan traktörlerin en büyük sorunlarından biri de chaff doldururken bga bölgesine eğer %80 ve üzeri doldurmuşsanız aşırı yüksek gibi algılayıp oraya çıkamıyor. Claas 3800Vc'nin bile bir kaç kere buraya çıkmakta zorlandığını gördüm. Ama mesela bir Deytz 720 onun yarısı kadar tekerleri olmasa da çok rahat çıkabiliyor. Bir de çıkılamayacak yerlere çıkan ya da uçan traktörler oluyor. Normal hayatta o traktör oraya çıkamazsa mod ile oraya çıkıyorsa ben o traktörü kullanmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: msicak

quote:

quote:

Evet o mod çok iyi gerçekten. bende oraya bakarak ekim yapıyorum. Bir de arkadaşlar şöyle bir mod aradım ama bulamadım. Salatalık domates ve bu tür oyunun orijinal ürünlerinden olmayan ürünler içinde great demads lazım bana. Tabi o ürünleri satın alacak bir fabrikada gerekiyor. Giant editor ile bira fabrikasını ekledim artık barley alıyor ama hiç Great Demands olmadığı için satmadım. Bilmem anlatabildim mi derdimi?

Hocam öyle bir mod bilmiyorum gözüme de hiç çarpmadı o binaları indirince bazılarında .lua dosyaları oluyor gereken bilgiler orada tutuluyor great demands vs. Kodlama yeteneğiniz var ise kurcalayın yada kendiniz bir .lua dosyası yazın.

• S.a bana indirebileceğim link atablirmisiniz ?Bende demosu var bir şey yapılmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutahyalı43

S.a bana indirebileceğim link atablirmisiniz ?Bende demosu var bir şey yapılmıyor...

Forumda warez, serial illegal paylaşım yasak diye biliyorum lakin googleye "farming simulator 2013 full" yazarsanız size yardımcı olacaktır.
  • Can sıkıntısından şöyle birşey yaptım.Aradaki bağlantı durumları falan beni biraz uğraştırdı ama ilerde kulanılabilir.Kapasite 600ton
     Farming Simulator 2013

Buarada ne var ne yok satıp denedim bunları.Oyunu kaydetmeden çıkıp girip kaldığım yerden devam ediyorum yani.Şimdilik bunları yapıcak kadar zengin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 2 Ağustos 2013; 23:05:08 >

• En güzeli hocam bir şeyin ne işe yaradığını bilmek istiyorsan alıcaksın deniceksin, sonra kaydetmeden çıkacaksın öğrenmiş olacaksın

Çok kullandım zamanında bende
  • quote:

En güzeli hocam bir şeyin ne işe yaradığını bilmek istiyorsan alıcaksın deniceksin, sonra kaydetmeden çıkacaksın öğrenmiş olacaksın

Traktörlerin falan çoğunu öyle deniyorum Buarada bu kasaları kullandığım bi cat modu paketi buldum.Herşey var modun içinde.Yüklediğim en iyi mod buydu sanırım.

Edit:Resimdeki saman balyelerinide yeni farkediyorum.Toplamak zor geliyo toplayıcıyıda almıyorum şimdilik heryere dağılmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 3 Ağustos 2013; 0:52:25 >

• Gavurlar işi zevkli hale getirmeyi biliyor valla. Ama ben şu oyuna ısınamadım bi.2011'i çok severim her şeyini bilirim ama bu oyuna nedense artık şu yem işlerini tam öğrenemedim bir de 2011'de ki gibi güzel modlar bulamadım ondan mı acaba

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

• quote:

Orijinalden alıntı: msicak

quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Hocam cevaplar için teşekkürler.Şimdilik o şeker pancarı yada patates harverster'ını alamıyorum para biriktirmem gerek.Dediğiniz lowloader sizin paylaştığınız turuncu olan ise onu denedim.Zaten bahsettiğimde oydu aldığımda yerin içinde başlıyor çıkaramıyorum.Birde sizin bana önerebiliceğiniz düşük fiyatlı güçlü traktor modu varmıdır ? Yukarda bahsettiğim çok iyiydi fakat geçtiği yeri yok ettiğinden silmek durumunda kaldım.

Hocam o parçayı resetle eve gelsin düzeliyor, kullandıgım bi traktör var ama kullanmak istemezsin, fazla zıpır çok zıplıyor 2 dakikada çatıya çıkmıştı biri, sakin kullanmak gerekiyor.http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/2074-fendt-big-kommunal-v10.html

Farming Simulator 2013

Letsqond burdayım fazla oynamasam da takip ediyorum, güzel yardımlaşıyorsunuz, ilginç şeyler buluyorsunuz.

Bu traktörün tipi çok güzelmiş ama ben hoplayıp zıplayan traktörleri kullanmayı hiç sevmiyorum. Yani benim için daha gerçekçi davranan traktörler gerekli. Mesela ağır yükte hızı düşmeli. Ya da önü kalkmalı. O yüzden oyunun orijinal traktörlerini kullanıyorum genelde. Modla yapılan traktörlerin en büyük sorunlarından biri de chaff doldururken bga bölgesine eğer %80 ve üzeri doldurmuşsanız aşırı yüksek gibi algılayıp oraya çıkamıyor. Claas 3800Vc'nin bile bir kaç kere buraya çıkmakta zorlandığını gördüm. Ama mesela bir Deytz 720 onun yarısı kadar tekerleri olmasa da çok rahat çıkabiliyor. Bir de çıkılamayacak yerlere çıkan ya da uçan traktörler oluyor. Normal hayatta o traktör oraya çıkamazsa mod ile oraya çıkıyorsa ben o traktörü kullanmak istemiyorum.

tabi gerçek dışı davranan araçlar oyunun zevkini kaçırır, bu alet getir götür işleri ve çok dur kalk yapılan yuvarlak balyalamada angarya zaman kayıplarından sıkılanlar için.

• quote:

quote:

En güzeli hocam bir şeyin ne işe yaradığını bilmek istiyorsan alıcaksın deniceksin, sonra kaydetmeden çıkacaksın öğrenmiş olacaksın

Traktörlerin falan çoğunu öyle deniyorum Buarada bu kasaları kullandığım bi cat modu paketi buldum.Herşey var modun içinde.Yüklediğim en iyi mod buydu sanırım.

Edit:Resimdeki saman balyelerinide yeni farkediyorum.Toplamak zor geliyo toplayıcıyıda almıyorum şimdilik heryere dağılmışlar

Evet hocam o CAT Fleet Pack i gördüm ama ne yalan söyleyim ısınamadım, inşaata değil ki tarlaya gidiyoruz :D birde onun texture kaplamaları hoşuma gitmiyor hiç herneyse,

Geçen CASE Traktörü sevdiğini söylemiştin bir kaç gün önce şöyle sorunsuz bir tane CASE traktör takıldı gözüme senin kullandığın CVX 175 ile neredeyse aynı yan yana koydum pek fark yok hem bu biraz daha çekici

http://www.modhoster.com/mods/case-puma-cvx-230--7

• Aynen hocam bu case traktörler çok hoşuma gidiyor nedense teşekkürler indirip deniycem.Birde hocam sanırım ezince yok etme konusunda siz haklısınız.Şuan kullandığım new holland t770dede aynı durum var.Mesela yeşilken geçince bişey olmuyor fakat ürünler tam olukken geçince geçtiği yerlerde tekerlek izleri açılıyor.Eziyor yani.Birde traktör çok kaliteli,göstergeler çalışıyor hatta ön tekerlerin hirdolik sistemi bile gözüküyor.Sanırım bir hata değil gerçekçilik açısından yapılmış birşey.Buarada cat konusunda da haklısınız fakat çok stabil çalışan bi mod.Havalara uçan kaçan kaldırımda bile zıplayan şeylerden değilBirde kullanışlı tabi

Birde bi mod buldum belki biliyorsunuzdur zaten followme diye.Konvoy oluşturuyorsunuz arka arkaya.İlk biraz toslamalar falan oluyor fakat sonra ayarlayınca çok işe yarayan birşey.Silage taşırken tek seferde 170tona yakın ürün taşıyabiliyo bu sayede.
     Farming Simulator 2013
    Buda cat modunda çıkan kepçe.Devasa bişey.25 ton alıyor tek seferde.Şu great demandsları gösteren olay ve silage işi sayesinde parayı katlıyorum.mod olarak ucuz bi silage harvester bulmuştum diğer fotoğtafta gözüden.Biraz dandik ama şimdilik iş görüyor
     Farming Simulator 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 3 Ağustos 2013; 16:55:37 >

• quote:

Aynen hocam bu case traktörler çok hoşuma gidiyor nedense teşekkürler indirip deniycem.Birde hocam sanırım ezince yok etme konusunda siz haklısınız.Şuan kullandığım new holland t770dede aynı durum var.Mesela yeşilken geçince bişey olmuyor fakat ürünler tam olukken geçince geçtiği yerlerde tekerlek izleri açılıyor.Eziyor yani.Birde traktör çok kaliteli,göstergeler çalışıyor hatta ön tekerlerin hirdolik sistemi bile gözüküyor.Sanırım bir hata değil gerçekçilik açısından yapılmış birşey.Buarada cat konusunda da haklısınız fakat çok stabil çalışan bi mod.Havalara uçan kaçan kaldırımda bile zıplayan şeylerden değilBirde kullanışlı tabi

Birde bi mod buldum belki biliyorsunuzdur zaten followme diye.Konvoy oluşturuyorsunuz arka arkaya.İlk biraz toslamalar falan oluyor fakat sonra ayarlayınca çok işe yarayan birşey.Silage taşırken tek seferde 170tona yakın ürün taşıyabiliyo bu sayede.
     Farming Simulator 2013
    Buda cat modunda çıkan kepçe.Devasa bişey.25 ton alıyor tek seferde.Şu great demandsları gösteren olay ve silage işi sayesinde parayı katlıyorum.mod olarak ucuz bi silage harvester bulmuştum diğer fotoğtafta gözüden.Biraz dandik ama şimdilik iş görüyor
     Farming Simulator 2013

Aşağıda resmini ve linkini verdiğim modu kullanırsan arka arkaya istediğin kadar dorse yani römork yani kasa takabiliyorsun. Hemde patates ve chaff dahil çok çeşitli ürün taşıma yelpazesi var. Her bir kasa 80 ton taşıyor ve arka arkaya 3 tane bağlasan tek seferde 240 tonu bir yerden bir yere götürebilirsin. Yani follow me modu güzel ama her seferinde birbirlerine followlamak ve boşaltırken araç değiştirmek sıkıcı bence.

Farming Simulator 2013 Yükleme sayfası.

Bir de 60 ton taşıyabilen ve tırla kullanabileceğin bir mod var. Onun dezavantajı ise yüksek ve yukarıdaki kasadan 20 ton az yükleyebilmen onu beğendiysen de onu yükleyebilirsin.

Farming Simulator 2013 Yükleme sayfası

• Hocam aslında follow me işin biraz eğlence kısmı.Bende normalde cat'in 100tonluk kasalarını kullanıyorum.Ara bağlantı sayesinde traktörlede çekilebildiklerinden çok işe yarıyo şimdilik 1 tane var fakat 2. ve 3.yüde alıcam.300ton bana hayli hayli yeter gibi geliyor.Modlar için teşekkürler buarada.
  • Hocam claas harvesteri boş ver al sana BABA

http://www.modhoster.com/mods/krone-bigx-1100-beastpack--9

Bu arada iyi oyunlar. Dediğiniz bütün modları biliyorum, follow me gerçekten işe yarayan bir mod özellikle büyüdükten sonra balyalarda felan çok çok işe yarıyor

• quote:

Hocam claas harvesteri boş ver al sana BABA

http://www.modhoster.com/mods/krone-bigx-1100-beastpack--9

Bu arada iyi oyunlar. Dediğiniz bütün modları biliyorum, follow me gerçekten işe yarayan bir mod özellikle büyüdükten sonra balyalarda felan çok çok işe yarıyor

Hocam benim class toplamda 30bine denk gelmişti bu cebimizi yakmasın [

Buarada hayvancılık işine giriyorum.Verdiğiniz site çok ama çok işime yaradı.Takıldığım yerde açıp bakıyorum

Buarada balyalama işindede şunları kullanıyorum.

http://farmingsimulator2013.org/krone-big-pack-1290-v-2-0/

http://ls-portal.eu/arcusin-autostack-52/

Balyalama makinesin arkasında özel bir bağlantı var.Balya toplayıcıya bağlıyorsunuz her çıkan balya direk toplayıcının azına düşüyor.Bilmediğinizi sanmıyorum fakat bilmiyorsanız tavsiye ederim

• Anlatımlarımın işe yaramasına sevindim hocam demek ki bir yerlere ulaşmış benim anlatımlar Terranfan Ustam sağolsun bana da oyunu o öğretti.

İyi oyunlar hocam keyfini çıkarın
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.