Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blooods

Yuvarlak balye yapan makineyi almıştım.Fakat şuan 1 tane tarlam var.ve koskoca balyeyi satınca 600dolar para geliyor.113bin'i verdiğime değmedi yani.Balyeleri toplamak için bir makine almadım.Balye makinesini satılan yerin kapısına dayayım direk içeri çıkarıyorum satılıyo Şimdi bi kaç tavuk ve inek aldım.Fakat besleme olayını tam yapabiliyo değilim.Canola ekicem.Sanırım başlarda en çok para alabiliceğim ürün o.Sormak istediğim bikaç şey var.

- 100bin kadar kredi çektim sanırım.Daha fazla çekmenin 1 yolu yokmudur ?
    - Gübre ve ilaç için makine aldım.Verim alabilmem için ne zaman gübrelemem ne zaman ilaçlama yapmam gerek ?
    - İstatisliklere baktığımda bende patates ve şeker pancarı var gözüküyor.Fakat bunlar nerde.Yerlerini bilsem onları satıp para yapıcam fakat orda göstermesine rağmen biryerlerde yok.
    - Daha oyunda yeniyim.Bana para kazanabilmem için ne önerirsiniz ?

Bu konuyu baştan sona oku bütün herşeyi çözersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Letsqond

quote:

Yuvarlak balye yapan makineyi almıştım.Fakat şuan 1 tane tarlam var.ve koskoca balyeyi satınca 600dolar para geliyor.113bin'i verdiğime değmedi yani.Balyeleri toplamak için bir makine almadım.Balye makinesini satılan yerin kapısına dayayım direk içeri çıkarıyorum satılıyo Şimdi bi kaç tavuk ve inek aldım.Fakat besleme olayını tam yapabiliyo değilim.Canola ekicem.Sanırım başlarda en çok para alabiliceğim ürün o.Sormak istediğim bikaç şey var.

- Gübre ve ilaç için makine aldım.Verim alabilmem için ne zaman gübrelemem ne zaman ilaçlama yapmam gerek ?
    - İstatisliklere baktığımda bende patates ve şeker pancarı var gözüküyor.Fakat bunlar nerde.Yerlerini bilsem onları satıp para yapıcam fakat orda göstermesine rağmen biryerlerde yok.

Bu konuyu baştan sona oku bütün herşeyi çözersin.

Hocam tek bişey sormak istiyorum.İlaçlama ve gübreleme yapıyorum.Fakat şuan mesela canola dikiyorum.Sulama gibi bir durum var mı ? Varsa neyle nasıl yapmam gerek.Bunu anlatırsanız sevinirim.Birde gübrelemeyi ne zaman ilaçlamayı ne zaman yapmam gerek.Onları tam çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 29 Temmuz 2013; 0:26:55 >

• Bir sorun daha var, G27 ile oynamak istiyorum. Aslında gayette güzel oluyor her şey ama, ne var ki sanki fren pedalı basılıymış gibi inatla geriye gidiyor. Hiç bir pedala basmazsam inatla traktör geriye gidiyor. Gaza basınca sorun yok ama gazı bırakır bırakmaz durup geriye gidiyor. Çok uğraştım ayarlamaya ama, o pedalı basılı algılıyor. Başka bir görev atadığım zaman da onu yapıyor. Mesela kamera çevirmeyi yapıyorum, kamerayı inatla çeviriyor.

Ağız tadıyla en sert direksiyon ayarında kara düzen traktör sürelim dedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bir sorun daha var, G27 ile oynamak istiyorum. Aslında gayette güzel oluyor her şey ama, ne var ki sanki fren pedalı basılıymış gibi inatla geriye gidiyor. Hiç bir pedala basmazsam inatla traktör geriye gidiyor. Gaza basınca sorun yok ama gazı bırakır bırakmaz durup geriye gidiyor. Çok uğraştım ayarlamaya ama, o pedalı basılı algılıyor. Başka bir görev atadığım zaman da onu yapıyor. Mesela kamera çevirmeyi yapıyorum, kamerayı inatla çeviriyor.

Ağız tadıyla en sert direksiyon ayarında kara düzen traktör sürelim dedim olmadı.

Hocam gübreleme ve sulama arasında hiç bir fark yok, başlangıç olarak, fertilizier bölümünden 9.800$ (sanırım) olan aracı alıp onu öne arkasına da tohum ekiciyi takıp otoya verin o sulayıp eker lakin bir süre sonra bu yetmez o zamanda, Sulama araçları bölümünden 28.900$ (sanırım) olan aracı alıp geniş çapta sulamaya başlayın, istediğiniz zaman sulayın çok farketmez lakin sulanmış tarla ile sulanmamış tarla arasında%50 verim farkı vardır.

• Hocam yanlış alıntı
    Ben de heyecanlandım bir an
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    kardeş bu at nalı ne işe yarıyo yaa he bidee bu shopun ordaki degilde başka bir mekanda sarı çizgili alan var ora ne
  • Ben tam olarak şöyle yapıyordum.Tarlayı sürüp ardından tohumları ektikten hemen sonre fertilizer bölümündeki 9800lük araçla gübremele yapıp ekinler biraz büyüyünce üstüne 28binlik olan amazon uf 1801 ile (sulama yada ilaçlama tam ne işe yarıyor bilmiyorum) uygulayıp zamanı hızlandırıp bekliyorum.15 ve 16. tarlaları birleştirdim.Yaptığım işlemlerle o bölgeden tam 23ton canola aldım.Sizce bu verim iyimidir ? Şimdide arpa ekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 29 Temmuz 2013; 2:25:50 >
  • Şöyle sorunlarımı bir toplayacak olursam,
    Ekipmanları kendi kendisine bırakma,
    Direksiyon seti bağlıyken geri geriye gitme,
    Çözüm önerisi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Şöyle sorunlarımı bir toplayacak olursam,
    Ekipmanları kendi kendisine bırakma,
    Direksiyon seti bağlıyken geri geriye gitme,
    Çözüm önerisi lütfen.

Kardeşim bu at nalı ne işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi yeniledim yeni pulluk, ekim makinesi, kasa, traktör aldım.Fakat şu fahr m66 harvesterdan bi kurtulamadım yahu
  • Oda olur elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hadi pedal sorununu çözdüm de, hala saçma sapan şekilde üstündekiler dökülüyor. İki römork zaten zor bağlanıyor bi de yolda kendi kendine çıkıyor fıtık ediyor adamı.
  • quote:

Herşeyi yeniledim yeni pulluk, ekim makinesi, kasa, traktör aldım.Fakat şu fahr m66 harvesterdan bi kurtulamadım yahu

En kısa zaman da kurtul ondan, para biriktir misir ve chaff işine gir bir an önce çok iyi geliri var
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Usb kablosunu bir tak çıkart düzelir. Bendekinde de öyle bir sorun oluyordu. Ya da usb girişini değiştir. Ben o şekilde çözdüm problemi.
  • quote:

Cevaplar 1-Oyunun resmi sitesinde banka modu var onunla 10 milyona kadar kredi çekebilirsin.
    2-Tarladan ürünü kaldırdıktan sonraki her aşamada gübreleme ya da ilaçlama yapabilirsin. İkisi de aynı işe yarıyor. Yani birini yapman yeterli.
    3-Patates ve pancar siloların hemen yanında ama ikisi de az kâr getirir. Yani çok ürün verir miktar olarak ama kazancı azdır. Kanola en çok parayı kazandırır ama hasat miktarı düşüktür. Yani elinde hani ürün yoksa onu ekmeye hazırda tutmaya çalış.
    4-Para kazanmak için ürün ekip biçmen yeterli. İnek alıp sütlerinden de uzun vadede iyi paralar kazanabilirsin. Ya da Silage'ı biogaz fabrikasına satarsan da her 40 ton için 100 bin dolar para verir. Bir kepçe lazım ama silage'ı biogaz istasyonun boşaltman için

Farming Simulator 2013

Asıl para kazancını graet demands ekranındaki ürünü satarak yapabilirsin. Belli aralıklarla ürünlere 1,5 ile 2 kat arası yüksek fiyat veriliyor. O an hangi ürün için great demand ise onu hemen istenen yere sat. Ben o şekilde para kazandım genelde. Bir de Biogaz istasyonundaki silage'ı satarak.

• quote:

quote:

Herşeyi yeniledim yeni pulluk, ekim makinesi, kasa, traktör aldım.Fakat şu fahr m66 harvesterdan bi kurtulamadım yahu

En kısa zaman da kurtul ondan, para biriktir misir ve chaff işine gir bir an önce çok iyi geliri var

Hocam şuan 102bin im var.2 herşeyim tamam fakat harvester sıkıntı bi işte.sanırım mısır için yeni ekipmanlar gerek.Hem dikim hemde hasattan sonra yerden alabilmek için.Ne önerirsiniz ? Birde chaff yapıyım olayı tam olarak nasıl

Bu arada @msicak cevap için teşekkürler.Şuan canola dikiyorum genelde.Bundan önce 13 ton almıştım.Bakalım bu sefer kaç ton alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 29 Temmuz 2013; 13:41:10 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam şuan 102bin im var.2 herşeyim tamam fakat harvester sıkıntı bi işte.sanırım mısır için yeni ekipmanlar gerek.Hem dikim hemde hasattan sonra yerden alabilmek için.Ne önerirsiniz ? Birde chaff yapıyım olayı tam olarak nasıl

Bu arada @msicak cevap için teşekkürler.Şuan canola dikiyorum genelde.Bundan önce 13 ton almıştım.Bakalım bu sefer kaç ton alıcam.

sana ö.m den attıgım sitee part 4 ü incele hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

sana ö.m den attıgım sitee part 4 ü incele hocam

Hocam sağolun onu ben unutmuştum orda olduunu.Fakat şuan eski harvesterı ve traktörün birini satıp şeker pancarı işine girdim.76ton hasat oldu.Great demands'da denk getiricende hepsini saattım.Yaklaşık 70bin dolara yakın para getirdi.Şuan indirdiğim modlardan 1 traktor ve pulluk alıcam.1 kez daha şeker pancarı ekip chaff ve mısır işine giricem.Sormak istediğim bişey var.Şeker pancarı hasatında işçi kullanılmıyor mu ? Ne biçerken nede şeker pancarlarını alırken ben kullanamadım.Hepsini kendim halletmek zorunda kaldım.

• Sürekli tekrarlıyorum ama hocam o sana attıgım site de hepsi var baştan sona okusanbütün olay çözülecekte
  • quote:

Sürekli tekrarlıyorum ama hocam o sana attıgım site de hepsi var baştan sona okusanbütün olay çözülecekte

Hocam orda patatesle ilgili işçiye verilmediği yazıyordu fakat sonuçta makineleri falan farklı.Şeker pancarında verilip verilmediğimden emin olamadım kusura bakmayın.Birde bildiğiniz doğru düzgün çalışan trailer var mı.Açıkcası mod sitelerinden bulduklarımın çoğu çalışmıyor.Siteyede baktım göremedim.Çim biçme makinesini koyunların olduğu yere taşımak istiyorum.Malum çok yavaş gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.