Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para hilesi yapınca oyunun zevki kalmıyor. öyle boş boş dolaşıyosun ortalıkta. ama tarla ekip biçince hayvanlarla uğraşıp kendi emeğinin karşılığını kazanınca daha zevkli oluyor oyun. gerçek hayattaki gibi paranın değerini o zaman anlıyorsun..
  • Beyler pda'da tarla numaralarının rengi kırmızı oluyo yanıp sönüyo bunun anlamı nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral18182

Beyler pda'da tarla numaralarının rengi kırmızı oluyo yanıp sönüyo bunun anlamı nedir.

Tarla o an için açık arttırmaya girmiştir, sabah 10 dan akşam 10 a kadar fiyat vererek arttırmadan ucuza alabilirsiniz demektir.
  • bilgilendirdiğiniz içi teşekürler @Letsqond
  • Çiftlik imparatorluğunun ilk adımlarını attım. 3 kramer aynı anda ekiyor. Deli bir performans :D

Farming Simulator 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msicak -- 9 Temmuz 2013; 12:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Orijinalden alıntı: kaankaank

acaba para hack bilen varmı????? bilen sölesin lütfennnnn

hocam hile çok kötü yasak cıss ama ben sana gizli bişi sölim bak zengin olcan, şimdi biçilcek tarlan varsa biç ama ekim yapma alabilidign kadar arı kovanı al istedigin bi yere diz, sonra zamanı 7-8 tuşlarıyla değiştirip x120'ye getir 5-10 dakka sona ver elini hawaii, şşh kimseye söylemek yok bak aramızda kalsın yoksa ikimizi şutlarlar burdan.

arı kovanı hangisi oluyor resim koyabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sergen383

quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Orijinalden alıntı: kaankaank

acaba para hack bilen varmı????? bilen sölesin lütfennnnn

hocam hile çok kötü yasak cıss ama ben sana gizli bişi sölim bak zengin olcan, şimdi biçilcek tarlan varsa biç ama ekim yapma alabilidign kadar arı kovanı al istedigin bi yere diz, sonra zamanı 7-8 tuşlarıyla değiştirip x120'ye getir 5-10 dakka sona ver elini hawaii, şşh kimseye söylemek yok bak aramızda kalsın yoksa ikimizi şutlarlar burdan.

arı kovanı hangisi oluyor resim koyabilir misin?

Farming Simulator 2013

• Bilgi olsun diye söylüyorum oyun steam da yaz indirime girdi 22 Temmuza kadar 27.99$(54.64 TL) den 13.99$(27.40 TL) e düştü almak isteyenler kaçırmasın bu fırsatı :)

http://store.steampowered.com/app/220260/
  • Merhaba arkadaşlar, önceki sayfada bir arkadaşımız buzağı yetiştirme mod`u vermiş. Bu mod`un işleyişi nasıl söyleyebilirmisiniz içine ot v.b birşey koymamız gerekiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli156

Merhaba arkadaşlar, önceki sayfada bir arkadaşımız buzağı yetiştirme mod`u vermiş. Bu mod`un işleyişi nasıl söyleyebilirmisiniz içine ot v.b birşey koymamız gerekiyormu ?

Sadece süt vermek gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • case gibi olan araçların dönüşü bir garip nasıl diyim dönerken savrulup yan yatacakmış gibi oluyor bunla beraber dönerken hafif kasılıyor oyun. Fizik anlamında oyun sıfır koca traktör kaldırıma çıkarken uçacak nerdeyse
  • Merhaba arkadaslar farm simulaton 2013 yenı oynamaya basladım fakat bir çok aletin ne işe yaradığını bilmiyorum örn mısır ekme makinası hangisi çiftlikte ineklere nasıl bakıyoruz neler gerekli tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: msicak

quote:

Merhaba arkadaşlar, önceki sayfada bir arkadaşımız buzağı yetiştirme mod`u vermiş. Bu mod`un işleyişi nasıl söyleyebilirmisiniz içine ot v.b birşey koymamız gerekiyormu ?

sütü nasıl vereceğiz
  • +++++++++++++++ güncellik testiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: msicak

quote:

Eyvallah, çözdüm durumu internetten süt römorku indirdim depodan alıp ahırın yanına götürdüğümde "R" ye basıp süt veriyorum ayrıca saman(chaff) ta vermemiz gerekiyormuş. Onun içinde balya parçalama makinasına balya koyup yanına gittiğimizde ahırın sağ altta boşaltma simgesi çıkıyor "Q" ya bastığınızda samanıda boşaltıyor artık tek yapmanız gereken zamanı hızlandırıp buzağıların büyümesini izlemek.

• TR yamasını kullanan var mı varsa paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

TR yamasını kullanan var mı varsa paylaşabilir mi

Ben çok araştırdım oyunun TR yaması yok, internette bi kaç TR yama adı altında dandik uygulamalar var. itibar etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydoganKunt

quote:

Ben çok araştırdım oyunun TR yaması yok, internette bi kaç TR yama adı altında dandik uygulamalar var. itibar etmeyin.

Eyvallah teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AydoganKunt

quote:

Eyvallah teşekkür ederim.

hiç önemi yok
  • oyunda verilenlerden başka sebzeler tahıllar ekmemiz mümkün mü mod bilen varsa paylaşabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.