Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tankss

quote:

Orijinalden alıntı: sergen383

arkadaşlar oyunu kaydedip çıkıyorum oyuna geri dönünce ineklerin yemi sıfır oluyor aynı durum sizde de oluyor mu bu bir hata mı yoksa oyunun özelliği mi bilen varsa yazabilir mi? o kadar yem yaptım oyundan çıkınca hepsi sıfır olmuş

Hocam aynısı banda oluyor. Yuvarlak balyaları serpiyorum kaydediyorum . Serptiklerimden eser yok

bende sütler dahil herşey sıfır oluyor sadece gübreler gitmiyor
  • Sanırım sorununuz sahte oyundan veya crack den, orjinal oyunda 1.4 update de hiç bir sıkıntı yok arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Letsqond

Sanırım sorununuz sahte oyundan veya crack den, orjinal oyunda 1.4 update de hiç bir sıkıntı yok arkadaşlar.

çok büyük sıkıntı yok olmadı bilgisayar açık kalır gece boyunca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergen383 -- 19 Haziran 2013; 13:40:08 >
  • patates ve şeker pancarı hasat etmenin kolay bir yolu yok mu? işci çalıştıramıyoruz. en büyük hasat makinesine almama rağmen çok uğraşıyorum çünkü hasat makinesinin ağzı çok küçük bir mod denedim oda olmadı ucu takılmıyor mavi new holland. tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • quote:

patates ve şeker pancarı hasat etmenin kolay bir yolu yok mu? işci çalıştıramıyoruz. en büyük hasat makinesine almama rağmen çok uğraşıyorum çünkü hasat makinesinin ağzı çok küçük bir mod denedim oda olmadı ucu takılmıyor mavi new holland. tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

oyunun içinde geleninde işçi çalıştırılabiliyor. Ayrıca mod olarak 4 farklı ürünü ekebilen ve 7mt açılan bıçaklısi var. bulamazsan link veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msicak

quote:

patates ve şeker pancarı hasat etmenin kolay bir yolu yok mu? işci çalıştıramıyoruz. en büyük hasat makinesine almama rağmen çok uğraşıyorum çünkü hasat makinesinin ağzı çok küçük bir mod denedim oda olmadı ucu takılmıyor mavi new holland. tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

oyunun içinde geleninde işçi çalıştırılabiliyor. Ayrıca mod olarak 4 farklı ürünü ekebilen ve 7mt açılan bıçaklısi var. bulamazsan link veririm.

patetes ve şeker pancarı dışındakiler de sorun yok ama patates ve şeker pancarı hasat etme makinesini ağzı çok küçük çok uğraştırıyor. grimme marka oyundakinin aynısı mod buldum şeker pancarı için 500 küsür parası olduğu için daha almadım. ekerken sorun yok işçi ekiyor aam hasat ederken işçi çalışmadığı için büyük problem

• patates için en büyük makineden bahsediyorsanız işçi alıp hasat edilebiliyor, traktörün arkasına takılan patates maknasında işçi çalışamıyor.
  • Arkadaşlar Ben Gübre Almak Istıyorum Kepceyle Ama Gubrenın Nasıl Alınıcagını Bılmıyorum Bu Gubre Dedıgım Ineklerın Yaptıgı Katı Dışkı Bılen Varsa Soyleye Bılırmıyı Her Hangı Bısey Lutfen !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: camper28

Arkadaşlar Ben Gübre Almak Istıyorum Kepceyle Ama Gubrenın Nasıl Alınıcagını Bılmıyorum Bu Gubre Dedıgım Ineklerın Yaptıgı Katı Dışkı Bılen Varsa Soyleye Bılırmıyı Her Hangı Bısey Lutfen !!!

ineklerin olduğu yerde katı olanı görmüşsündür, önünde kepçe olan traktörle alıp katı gübre kasasına boşaltman gerekiyor, sonra gdip atarsın, kuraklık seni

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

http://www.youtube.com/watch?v=sayRWMX0k58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 26 Haziran 2013; 19:09:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

patates için en büyük makineden bahsediyorsanız işçi alıp hasat edilebiliyor, traktörün arkasına takılan patates maknasında işçi çalışamıyor.

benim oyunda işci hasat etmedi ben kendim hasat ettim. oyun orjinal olmadığı için mi acaba?
  • olabilir bende de ışıkları açınca oyundan atıyordu balyalar içe göçüyordu, oyunu başka yerden indirdim duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Ben Gübre Almak Istıyorum Kepceyle Ama Gubrenın Nasıl Alınıcagını Bılmıyorum Bu Gubre Dedıgım Ineklerın Yaptıgı Katı Dışkı Bılen Varsa Soyleye Bılırmıyı Her Hangı Bısey Lutfen !!!

ineklerin olduğu yerde katı olanı görmüşsündür, önünde kepçe olan traktörle alıp katı gübre kasasına boşaltman gerekiyor, sonra gdip atarsın, kuraklık seni vurmadı galiba

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

kuraklık da mı oluyor oyunda?

• bazı videolar da görüyorum traktörlerin üzerinde dönen ısıklar var bunu bizlerde yapabilirmiyiz nasıl açılıyor bilen var mı?
  • quote:

bazı videolar da görüyorum traktörlerin üzerinde dönen ısıklar var bunu bizlerde yapabilirmiyiz nasıl açılıyor bilen var mı?

kuraklık işin espirisiydi, tepe lambasını açma home tuşu olması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

ineklerin olduğu yerde katı olanı görmüşsündür, önünde kepçe olan traktörle alıp katı gübre kasasına boşaltman gerekiyor, sonra gdip atarsın, kuraklık seni vurmadı galiba

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Kardesım Bende O Katı Gubre Yerınde KAtı Gubre Yok Onu Nasıl Yapıcam Dıyorum :D Yoksa Bılıyorum O Vıdeokılerı Yapmayı Ama Yınede Saol :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Kardesım Bende O Katı Gubre Yerınde KAtı Gubre Yok Onu Nasıl Yapıcam Dıyorum :D Yoksa Bılıyorum O Vıdeokılerı Yapmayı Ama Yınede Saol :)

katı inek gübresi için ineklere straw yani saman vermelisin. ben ot (hay), silaj (silage) ve saman (straw) veriyorum. hem sıvı hem de katı gübre veriyor. samanı nerden bulacağını bilmiyorsan buğday ya da arpayı biçtikten sonra saman toplama makinesiyle toplayınca elde edebilirsin. frontloader li traktörle miksere yükleyip sonra da mikserle ineklerin yem yediği yere dökersin.

• hay tam olarak ot demek değil. hay otun kurutulmuşu diyebiliriz sanırım. Ot oyunda grass diye geçiyor. Aradaki fark ne derseniz. Karışık yem yapmak için ot değil hay istiyor oyun. Hayı da bu altta resimde görülen ( modu indirmek isterseniz resme tıklayarak download sayfasına gidebilir ve download'a basarak modu yükleyebilirsiniz.

Farming Simulator 2013

aletle yapıyoruz. Yani önce otu

Farming Simulator 2013

bu mowers ile ya da siz kendi mowers'ınızı kullanarak biçiyoruz. Sonra tedders ile kurutuyoruz. Sonra da balya yapma makinesi (oyunun içindeki gayet yeterli) ile balyaya çevirip yem yapma makinesi ile de karıştırıp ineklere veriyoruz. Böylece ineklerin verimlilik yüzdeleri %90 olur. Yani saman ve ot vermenize gerek kalmaz.

Ben illa saman ya da ot toplamak istiyorum diyorsanız da bu işinizi fazlasıyla

Farming Simulator 2013

görecektir. Otu aynı zamanda silage yapıyoruz. Normalde karışık yemi yapmak çok zahmetli yani direksiyonunuz yoksa kepçe ile doldurmak çok kolay değil.
    Kepçe ile doldurmak istemiyorum diyenler için balyaları yerden otomatik araca alan bu modu yapmışlar.

Farming Simulator 2013

yapmışlar. Kepçe kullanmadan direkt karışık ot hazırlayan arabayı hay ve saman balyalarının yanına gidip x ya da v tuşuna basarak araca alabiliyoruz. Ha dersiniz ki o zaman oyunun zevki nerede kalıyor ama 900 üzeri ineğiniz olduğunda o 12 ton karışık yem yapan araç yetersiz kalmaya başlıyor ve bir yerden sonra uzun uzun zamanınızı yem hazırlamakla geçirmeye başlıyorsunuz. Onun yerine

Farming Simulator 2013

48 ton yem alabileni var. Balya hazırlamak da zaten en zevkli şey. Balyaları çok yüksek adette alıp araca atabilen kepçe modları da var ama yani illa ben kepçe kullanmak istiyorum çok keyifli iş derseniz ayrı. Bir de

Farming Simulator 2013

bu buzağı üretim barakalarından alırsanız hiç inek satın almadan ineklerinizin sayısı artmaya başlıyor o da güzel mesela. Bir de Giant editor ile haritanızı kendinize göre tasarlarsanız ben böyle yaptım örnek

Farming Simulator 2013

nerdeyse herşeyiyle özelleştirilen bir oyun sizi bekliyor.

Yazmayı unuttum bir de water modu var hani inek süt verimliliğini %90 yapmıştık ya. %100 olması için bu oluğu kullanabilirsiniz.

Farming Simulator 2013

üretiminizi %100 yapabilirsiniz. Bu oluğu su ile doldurmak için bir su tankı lazım onun linkini şu an bulamadım ama tahtadan yapılma birşeydi çok iyi iş görüyor.
    Bir de arkadaşlar eğer giant editor ile haritanızı değiştirmeyi başarabiliyorsanız bu modu

Farming Simulator 2013

mutlaka içine ekleyin. Gerçekten çok işe yarıyor. Bu mod ile de tüm ot hay saman ve silage'ınızı depolama ve çok rahat kullanma şansına sahip olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msicak -- 27 Haziran 2013; 13:24:20 >

• Deneyelim , ben bu oyunu görmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: msicak

hay tam olarak ot demek değil. hay otun kurutulmuşu diyebiliriz sanırım. Ot oyunda grass diye geçiyor. Aradaki fark ne derseniz. Karışık yem yapmak için ot değil hay istiyor oyun. Hayı da bu tedders denen aletlerle yapıyoruz. Yani önce otu bu mowers ile ya da siz kendi mowers'ınızı kullanarak biçiyoruz. Sonra tedders ile kurutuyoruz. Sonra da balya yapma makinesi (oyunun içindeki gayet yeterli) ile balyaya çevirip yem yapma makinesi ile de karıştırıp ineklere veriyoruz. Böylece ineklerin verimlilik yüzdeleri %90 olur. Yani saman ve ot vermenize gerek kalmaz. Ben illa saman ya da ot toplamak istiyorum diyorsanız da bu işinizi fazlasıyla görecektir. Otu aynı zamanda silage yapıyoruz. Normalde karışık yemi yapmak çok zahmetli yani direksiyonunuz yoksa kepçe ile doldurmak çok kolay değil. Kepçe ile doldurmak istemiyorum diyenler için bir balyaları yerden otomatik araca alan bu modu yapmışlar. Kepçe kullanmadan direkt karışık ot hazırlayan arabayı hay ve saman balyalarının yanına gidip x ya da v tuşuna basarak araca alabiliyoruz. Ha dersiniz ki o zaman oyunun zevki nerede kalıyor ama 900 üzeri ineğiniz olduğunda o 12 ton karışık yem yapan araç yetersiz kalmaya başlıyor ve bir yerden sonra uzun uzun zamanınızı yem hazırlamakla geçirmeye başlıyorsunuz. Onun yerine 48 ton yem alabileni var. Balya hazırlamak da zaten en zevkli şey. Balyaları çok yüksek adette alıp araca atabilen kepçe modları da var ama yani illa ben kepçe kullanmak istiyorum çok keyifli iş derseniz ayrı. Bir de Buzağı üretim barakalarından alırsanız hiç inek satın almadan ineklerinizin sayısı artmaya başlıyor o da güzel mesela. Bir de Giant editor ile haritanızı kendinize göre tasarlarsanız ben böyle yaptım örnek  Farming Simulator 2013 nerdeyse herşeyiyle özelleştirilen bir oyun sizi bekliyor. Yazmayı unuttum bir de water modu var hani inek süt verimliliğini %90 yapmıştık ya. %100 olması için bu modu kullanarak üretiminizi %100 yapabilirsiniz. Bu oluğu su ile doldurmak için bir su tankı lazım onun linkini şu an bulamadım ama tahtadan yapılma birşeydi çok iyi iş görüyor.
    Bir de arkadaşlar eğer giant editor ile haritanızı değiştirmeyi başarabiliyorsanız bu modu

Farming Simulator 2013

mutlaka içine ekleyin. Gerçekten çok işe yarıyor. Bu mod ile de tüm ot hay saman ve silage'ınızı depolama ve çok rahat kullanma şansına sahip olacaksınız

Hocam Ben Bısı Dıcem Ben Yesıl Samanla SArı Samanı Bırlestırıyorum Mıxerde Ama O Dedıgın Sıvıyı Bulamıyorum Cunku Yok ONu Nasıl Bula Bılırım Bu Sayede Inekler KAtı Dıskı Verırmı Yada Inekler Nasıl Katı Dıskı Verir Ben Bunu Ogrenmek Istıyorum Sadece Yardımcı Olursan Cok SEvınırım Yazının Tamamımını Okudum Fakat PEk Bısey Anlayamadım Bıde Ben Yuvarlark Saman BAlyasını Bı Aracla Ineklerın Yattıgı Yere Bosaldıtıyorum Onun Ne Ise Yaradıgını Pek Anlıyamadım Bı Yardımcı Olursan Cok SEvınırım :)

• quote:

Hocam Ben Bısı Dıcem Ben Yesıl Samanla SArı Samanı Bırlestırıyorum Mıxerde Ama O Dedıgın Sıvıyı Bulamıyorum Cunku Yok ONu Nasıl Bula Bılırım Bu Sayede Inekler KAtı Dıskı Verırmı Yada Inekler Nasıl Katı Dıskı Verir Ben Bunu Ogrenmek Istıyorum Sadece Yardımcı Olursan Cok SEvınırım Yazının Tamamımını Okudum Fakat PEk Bısey Anlayamadım Bıde Ben Yuvarlark Saman BAlyasını Bı Aracla Ineklerın Yattıgı Yere Bosaldıtıyorum Onun Ne Ise Yaradıgını Pek Anlıyamadım Bı Yardımcı Olursan Cok SEvınırım :)

Sıvı dediğin silage'mı? Silage eklemezsen karışık yemi tamamlayamazsın silage yapmak için senin tabirinle yeşil otu bu altta resimde görülen koyu yeşil renkteki yere (saat kapatmış üstünü tam görülmüyor)

Farming Simulator 2013

boşaltman ve üzerinden traktörle geçerek %100 compact etmen ve sonra da R 'ye basarak 12 saat bekleyerek fermente olmasını beklemen gerekiyor. Daha sonra da araca bu silage'ı da ekleyince yemin hazır olmuş olacak.

Farming Simulator 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msicak -- 27 Haziran 2013; 13:35:56 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.