Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün youtube'da şu videoları buldum ve tek kelimeyle bayıldım araçlara. Keşke birileri mod yapıp koysa oyuna.
    Yani oyunun içine kerestecilik diye bir bölüm ekleyebilecek bazı arkadaşlar illa vardır herhalde.

Bir de mesela şu var. Agaç biçer döver makinası demişler :D

En çok da buna bayıldım. Harika birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: camper28

quote:

Orijinalden alıntı: sergen383

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Arkadaşlar Ben Gübre Almak Istıyorum Kepceyle Ama Gubrenın Nasıl Alınıcagını Bılmıyorum Bu Gubre Dedıgım Ineklerın Yaptıgı Katı Dışkı Bılen Varsa Soyleye Bılırmıyı Her Hangı Bısey Lutfen !!!

ineklerin olduğu yerde katı olanı görmüşsündür, önünde kepçe olan traktörle alıp katı gübre kasasına boşaltman gerekiyor, sonra gdip atarsın, kuraklık seni vurmadı galiba

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

http://www.youtube.com/watch?v=sayRWMX0k58

kuraklık da mı oluyor oyunda?

Kardesım Bende O Katı Gubre Yerınde KAtı Gubre Yok Onu Nasıl Yapıcam Dıyorum :D Yoksa Bılıyorum O Vıdeokılerı Yapmayı Ama Yınede Saol :)

katı gübre için yuvarlak balya yap, feding teknoloji kısmından yuvarlak balyayı öğüten makinayı al, balyayı koyup makinayla ineklere ver tamamdır, 1-2oyun gününde çıkıyor,sıvı gübre vermiyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: msicak

Dün youtube'da şu videoları buldum ve tek kelimeyle bayıldım araçlara. Keşke birileri mod yapıp koysa oyuna.
    Yani oyunun içine kerestecilik diye bir bölüm ekleyebilecek bazı arkadaşlar illa vardır herhalde.

ayrı bir oyun var

• Çok iyiymiş. Bakalım oyun nasıl
  • quote:

quote:

Hocam Ben Bısı Dıcem Ben Yesıl Samanla SArı Samanı Bırlestırıyorum Mıxerde Ama O Dedıgın Sıvıyı Bulamıyorum Cunku Yok ONu Nasıl Bula Bılırım Bu Sayede Inekler KAtı Dıskı Verırmı Yada Inekler Nasıl Katı Dıskı Verir Ben Bunu Ogrenmek Istıyorum Sadece Yardımcı Olursan Cok SEvınırım Yazının Tamamımını Okudum Fakat PEk Bısey Anlayamadım Bıde Ben Yuvarlark Saman BAlyasını Bı Aracla Ineklerın Yattıgı Yere Bosaldıtıyorum Onun Ne Ise Yaradıgını Pek Anlıyamadım Bı Yardımcı Olursan Cok SEvınırım :)

Sıvı dediğin silage'mı? Silage eklemezsen karışık yemi tamamlayamazsın silage yapmak için senin tabirinle yeşil otu bu altta resimde görülen koyu yeşil renkteki yere (saat kapatmış üstünü tam görülmüyor)

Farming Simulator 2013

boşaltman ve üzerinden traktörle geçerek %100 compact etmen ve sonra da R 'ye basarak 12 saat bekleyerek fermente olmasını beklemen gerekiyor. Daha sonra da araca bu silage'ı da ekleyince yemin hazır olmuş olacak.

Farming Simulator 2013

Dediğini Cok İyi Anladımda Traktorle Ustunden Gecınce Ezılıcek Demı Buna Emınız :) Bıde Ben Oraya Tarlamda Corn Ektım Ondan sonra Bı Kasayla Oraya Bosalttım O Demı Oradakı Yesıl SEy :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 12MeRtt

quote:

Orijinalden alıntı: the_maske

Arkadaşlar oyun orjijinal değil.Nasıl multiplayer oynabilirim? cevap hızlı olursa sevinirim.

bildiğim kadarı ile oyun orjinal değilse hiçbir şekilde multiplayer oynayamazsın

Bi Arkadasınla Oyunayacaksan Hamachi Server Kurucaksın Fakat Benım Hıc Bı Fıkrım Yok :)
  • krone bigX 1100 mısır hasat makinesi ve arkasında da bigXcargo kasası var. işçi çalıştırabiliyorum ama tarlanın sonlarında dönüşlerde biçerdöverin pipeti sağa sola hareket etmediği için dönüşlerde işçi devreden çıkıyor çünkü pipet kasaya denk gelmiyor bu sorunu nasıl çözebiliriz yama da mı hata var acaba? beni bu krone çok uğraştırdı mısır işine girdiğime pişman edecek sonunda bilen varsa yazabilir mi?
  • quote:

krone bigX 1100 mısır hasat makinesi ve arkasında da bigXcargo kasası var. işçi çalıştırabiliyorum ama tarlanın sonlarında dönüşlerde biçerdöverin pipeti sağa sola hareket etmediği için dönüşlerde işçi devreden çıkıyor çünkü pipet kasaya denk gelmiyor bu sorunu nasıl çözebiliriz yama da mı hata var acaba? beni bu krone çok uğraştırdı mısır işine girdiğime pişman edecek sonunda bilen varsa yazabilir mi?

forage içinse x900 modelini kullan sorunsuz. Ama mısır hasat etmek içinse bilmiyorum.
  • quote:

quote:

krone bigX 1100 mısır hasat makinesi ve arkasında da bigXcargo kasası var. işçi çalıştırabiliyorum ama tarlanın sonlarında dönüşlerde biçerdöverin pipeti sağa sola hareket etmediği için dönüşlerde işçi devreden çıkıyor çünkü pipet kasaya denk gelmiyor bu sorunu nasıl çözebiliriz yama da mı hata var acaba? beni bu krone çok uğraştırdı mısır işine girdiğime pişman edecek sonunda bilen varsa yazabilir mi?

forage içinse x900 modelini kullan sorunsuz. Ama mısır hasat etmek içinse bilmiyorum.

sorunu hallettim tşkler şimdilik sıkıntı yok.
  • quote:

hay tam olarak ot demek değil. hay otun kurutulmuşu diyebiliriz sanırım. Ot oyunda grass diye geçiyor. Aradaki fark ne derseniz. Karışık yem yapmak için ot değil hay istiyor oyun. Hayı da bu altta resimde görülen ( modu indirmek isterseniz resme tıklayarak download sayfasına gidebilir ve download'a basarak modu yükleyebilirsiniz.

Farming Simulator 2013

aletle yapıyoruz. Yani önce otu

Farming Simulator 2013

bu mowers ile ya da siz kendi mowers'ınızı kullanarak biçiyoruz. Sonra tedders ile kurutuyoruz. Sonra da balya yapma makinesi (oyunun içindeki gayet yeterli) ile balyaya çevirip yem yapma makinesi ile de karıştırıp ineklere veriyoruz. Böylece ineklerin verimlilik yüzdeleri %90 olur. Yani saman ve ot vermenize gerek kalmaz.

Ben illa saman ya da ot toplamak istiyorum diyorsanız da bu işinizi fazlasıyla

Farming Simulator 2013

görecektir. Otu aynı zamanda silage yapıyoruz. Normalde karışık yemi yapmak çok zahmetli yani direksiyonunuz yoksa kepçe ile doldurmak çok kolay değil.
    Kepçe ile doldurmak istemiyorum diyenler için balyaları yerden otomatik araca alan bu modu yapmışlar.

Farming Simulator 2013

yapmışlar. Kepçe kullanmadan direkt karışık ot hazırlayan arabayı hay ve saman balyalarının yanına gidip x ya da v tuşuna basarak araca alabiliyoruz. Ha dersiniz ki o zaman oyunun zevki nerede kalıyor ama 900 üzeri ineğiniz olduğunda o 12 ton karışık yem yapan araç yetersiz kalmaya başlıyor ve bir yerden sonra uzun uzun zamanınızı yem hazırlamakla geçirmeye başlıyorsunuz. Onun yerine

Farming Simulator 2013

48 ton yem alabileni var. Balya hazırlamak da zaten en zevkli şey. Balyaları çok yüksek adette alıp araca atabilen kepçe modları da var ama yani illa ben kepçe kullanmak istiyorum çok keyifli iş derseniz ayrı. Bir de

Farming Simulator 2013

bu buzağı üretim barakalarından alırsanız hiç inek satın almadan ineklerinizin sayısı artmaya başlıyor o da güzel mesela. Bir de Giant editor ile haritanızı kendinize göre tasarlarsanız ben böyle yaptım örnek

Farming Simulator 2013

nerdeyse herşeyiyle özelleştirilen bir oyun sizi bekliyor.

Yazmayı unuttum bir de water modu var hani inek süt verimliliğini %90 yapmıştık ya. %100 olması için bu oluğu kullanabilirsiniz.

Farming Simulator 2013

üretiminizi %100 yapabilirsiniz. Bu oluğu su ile doldurmak için bir su tankı lazım onun linkini şu an bulamadım ama tahtadan yapılma birşeydi çok iyi iş görüyor.
    Bir de arkadaşlar eğer giant editor ile haritanızı değiştirmeyi başarabiliyorsanız bu modu

Farming Simulator 2013

mutlaka içine ekleyin. Gerçekten çok işe yarıyor. Bu mod ile de tüm ot hay saman ve silage'ınızı depolama ve çok rahat kullanma şansına sahip olacaksınız

buzağı üretim yamasını indirdim ama haritaya yerleştiremiyorum satın al tuşuna basınca harita açılıyor ama buzağı üretim barakası gözükmüyor

• ALINAN EŞYALAR NEREYE GİDİYOR OYUN: FARMİNG SİMULATOR 2013
    MESELA ROMÖRK
  • kaankaank K kullanıcısına yanıt
    haritada alış veriş sepetinin olduğu yere gidiyor yenisin galiba :)
  • quote:

quote:

hay tam olarak ot demek değil. hay otun kurutulmuşu diyebiliriz sanırım. Ot oyunda grass diye geçiyor. Aradaki fark ne derseniz. Karışık yem yapmak için ot değil hay istiyor oyun. Hayı da bu altta resimde görülen ( modu indirmek isterseniz resme tıklayarak download sayfasına gidebilir ve download'a basarak modu yükleyebilirsiniz.

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

bu mowers ile ya da siz kendi mowers'ınızı kullanarak biçiyoruz. Sonra tedders ile kurutuyoruz. Sonra da balya yapma makinesi (oyunun içindeki gayet yeterli) ile balyaya çevirip yem yapma makinesi ile de karıştırıp ineklere veriyoruz. Böylece ineklerin verimlilik yüzdeleri %90 olur. Yani saman ve ot vermenize gerek kalmaz.

Farming Simulator 2013

görecektir. Otu aynı zamanda silage yapıyoruz. Normalde karışık yemi yapmak çok zahmetli yani direksiyonunuz yoksa kepçe ile doldurmak çok kolay değil.
    Kepçe ile doldurmak istemiyorum diyenler için balyaları yerden otomatik araca alan bu modu yapmışlar.

Farming Simulator 2013

yapmışlar. Kepçe kullanmadan direkt karışık ot hazırlayan arabayı hay ve saman balyalarının yanına gidip x ya da v tuşuna basarak araca alabiliyoruz. Ha dersiniz ki o zaman oyunun zevki nerede kalıyor ama 900 üzeri ineğiniz olduğunda o 12 ton karışık yem yapan araç yetersiz kalmaya başlıyor ve bir yerden sonra uzun uzun zamanınızı yem hazırlamakla geçirmeye başlıyorsunuz. Onun yerine

Farming Simulator 2013

48 ton yem alabileni var. Balya hazırlamak da zaten en zevkli şey. Balyaları çok yüksek adette alıp araca atabilen kepçe modları da var ama yani illa ben kepçe kullanmak istiyorum çok keyifli iş derseniz ayrı. Bir de

Farming Simulator 2013

bu buzağı üretim barakalarından alırsanız hiç inek satın almadan ineklerinizin sayısı artmaya başlıyor o da güzel mesela. Bir de Giant editor ile haritanızı kendinize göre tasarlarsanız ben böyle yaptım örnek

Farming Simulator 2013

Yazmayı unuttum bir de water modu var hani inek süt verimliliğini %90 yapmıştık ya. %100 olması için bu oluğu kullanabilirsiniz.

Farming Simulator 2013

üretiminizi %100 yapabilirsiniz. Bu oluğu su ile doldurmak için bir su tankı lazım onun linkini şu an bulamadım ama tahtadan yapılma birşeydi çok iyi iş görüyor.
    Bir de arkadaşlar eğer giant editor ile haritanızı değiştirmeyi başarabiliyorsanız bu modu

Farming Simulator 2013

mutlaka içine ekleyin. Gerçekten çok işe yarıyor. Bu mod ile de tüm ot hay saman ve silage'ınızı depolama ve çok rahat kullanma şansına sahip olacaksınız

buzağı üretim yamasını indirdim ama haritaya yerleştiremiyorum satın al tuşuna basınca harita açılıyor ama buzağı üretim barakası gözükmüyor

tarlaların eğer senin değilse yeşil yerlerine eğer tarla seninse istediğin yerine koyabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

tarlaların eğer senin değilse yeşil yerlerine eğer tarla seninse istediğin yerine koyabilirsin.

hiçbir yere konulmuyor satın al dediğim de harita çıkıyor ama haritada baraka çıkmıyor diğer seralar da sorun yok. evcil hayvanlar moduyla mı çakışıyor acaba?

• acaba para hack bilen varmı????? bilen sölesin lütfennnnn
  • bu oyunun 2011 sürümünü oynamıştım bunu da oynamak istiyorum.
    Oyunun indirme linkini ve güzel modların indirme linkinin olduğu bir mesaj atabilecek var mı özelden.?
  • 2012 sürümünü daha çok beğenmiştim bu sürümde çok fazla detaya yer vermişler oynamadan önce güzel bir şekilde rehberi okumak gerekiyor...
  • ARKADAŞLAR BİR KERE EKİNE YETİŞEMEDİM KURUDU ODA :D KURUMUŞ OTLAR NASIL YOK EDİLİR???? BİÇERDÖVER ALMIYO...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankaank

ARKADAŞLAR BİR KERE EKİNE YETİŞEMEDİM KURUDU ODA :D KURUMUŞ OTLAR NASIL YOK EDİLİR???? BİÇERDÖVER ALMIYO...

Onlar kuruduğu için cultivator çekmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankaank

acaba para hack bilen varmı????? bilen sölesin lütfennnnn

hocam hile çok kötü yasak cıss ama ben sana gizli bişi sölim bak zengin olcan, şimdi biçilcek tarlan varsa biç ama ekim yapma alabilidign kadar arı kovanı al istedigin bi yere diz, sonra zamanı 7-8 tuşlarıyla değiştirip x120'ye getir 5-10 dakka sona ver elini hawaii, şşh kimseye söylemek yok bak aramızda kalsın yoksa ikimizi şutlarlar burdan.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.