Bildirim
Farming Simulator 2013 (51. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu titanium edition'un farkı nedir tam olarak ? -
-
şu oyuna birde köpek koysalar iyi olurdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Blooods
Bu titanium edition'un farkı nedir tam olarak ?
Uzun zamandır bu konuya yazmiyordum, herkese selam :)
Titanium edition da pek fark yok aslında Amerikan haritası geliyor Titanium addon ile ve + olarak Amerikan tarım araçları geliyor, şurada detaylı olarak inceleyebilirsin gelen araçları
http://www.farming-simulator.com/dlc-detail-fs13-titanium.php?lang=en
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letsqond -- 14 Ekim 2013; 15:53:44 >
-
Multiplayer oynamayı çok istiyorum gerçekten. -
bu addonu kullanarak bi çok uğraştan kurtulabilirsiniz ornek harvester çalışırken yanına bir traktör sabitliyip tarlayı otomatiğe bağlıyabilirsinizhttp://courseplay.github.io/courseplay/en/index.html -
beyler bi harita kurup beraber oynayalım ben bi kaç arkadaşım imzasından steam id lerini ekledim benim sizde geri kalan arkadaşlarda steam id lerini yazsa. -
Steam'dan oyun satın almadığınız sürece arkadaş ekleyemezsiniz bilginiz olsun -
aldım oyunu steamdan -
oyun güzelmi -
Steam kullanıcı adın ne ekliyeyim senide -
1teselliver ben sizi ekledim -
-
ne işe yarıyor hocam bu -
hocam yem yapma modu. balyaları silageyi veriyosun karıştırıp mix halinde sana veriyo 100.000 l kapasitesi var sanırım. ben kullandımda olusan yemi herhangi bir trailere aktaramadım -
Meraba arkadaşlar farming sımılatör 2013'e yeni başladım fakat bi sorunum var 10 tane inek aldığım taktirde sadece 6 tane gözüküyor 11tanede alsam 6 tane gözüküyor yardım lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Erden
Meraba arkadaşlar farming sımılatör 2013'e yeni başladım fakat bi sorunum var 10 tane inek aldığım taktirde sadece 6 tane gözüküyor 11tanede alsam 6 tane gözüküyor yardım lütfen
tam sayı gözükmüyor ama verimlilik yine tam sayıya göre oluyor, kasmaması için koymamışlar 100 ineğim var görünürde 20 tane belki vardır. -
-
hocam multi oynuyormusunuz.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_montana -- 28 Ekim 2013; 18:40:43 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X