Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu fertilizer spreaders ile sprayers arasındaki fark ne üst üste atabilirmiyim verim almak için daha üstüne gübre falanda atcam her türlü alet edevatım var para gani :D
  • merhaba, f1 yardım menüsü çalışmıyor. oyunu kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. ayarları varsayılan haline getirdiğimde de düzelmiyor. belgelerim içindeki gamesettings dosyasını sildim gene düzelmedi. f1 menüsünü nasıl geri getirebilirim.
  • Şu süt mevzusunu bir haftadır sormadığım insan kalmadı...
  • goksel_k kullanıcısına yanıt
    Oyunun Türkçe Yaması yok yalancılara aldanma...
  • İşçi kiralama sistemi yapsalarmış keşke ; Euro Truck Simulator'da olduğu gibi hepsinin farklı özellikleri bulunsaydı güzel olurdu kanımca...

1.3 Patchi kurmadan önce deli gibi para yağıyordu kurduktan sonra kıt kanaat geçiniyorum , hile yapmak mantıksız o zaman keyfi nerede kalacak.

Serayı su kenarına kurun suya para ödemeyin diyorlardı öyle yaptım ama dere / nehir su çekerken tankıma yine para gitti atladığım bir nokta mı oldu acaba?
  • dayanın fs15 e az kaldı :D
  • kardinalist K kullanıcısına yanıt
    süt mevzusu derken? yemleri verdikten sonra sütler verdiğiniz yenin kalitesine göre günlük olarak birikiyor sabah fabrikadan süt kamyonu gelip alıyor.
  • Demişsin hani 18 tona 40 bin dolar para geliyor diye... Bu miktarı tek seferde mi alıyor kamyon parayı vermek için yoksa aldıkça biriktirip daha sonradan ödeme geliyor?
  • tek seferde.
  • :) Tek seferde kredi çekip 100 inek birden almak lazım ööle 10 15 inekle olacak mevzu değil... Saolasın bilgilendirdiğin için.
  • 2015 online oynamak isteyen arkadaşlar bende oynamak istiyorum :P oynayabiliriz
  • Arkadaşlar koskoca tarlayı ekip biçiyorum biçerdöverin haznesi hiç dolmuyor yardımcı olabilirmisiniz bir ayarı varmı
  • hudepe H kullanıcısına yanıt
    Kaç numaralı tarlayı ekiyorsun ve ektiğin ürün nedir? Bug olma ihtimali yüksek Patch yükledin mi hiç? Bir de biçerdöverin hangisi eski model olan mı...
  • Kardeşim bugün 80 inekle ve Yüzde 80 lik Productivity ile denedim 23 000 litre süt sattım normal seviyede 19.000 dolar civarı bir gelir verdi!
    Memlekette hayvancılık bitmiş samanı bile ithal ediyoruz, fabrikalar süte su katıyor sütte para etmiyor siz 19.000 doları beğenmiyorsunuz az şükredin, şaka bir yana ya benim inek sayım fazlaydı ya da %100 verimlilik olayı etki ediyor, oyun bende yok olsa bakardım, bir ihtimal daha orta veya zor modda fiyatlar düşüyor.
  • FS 2013 ICINDEKI COMBINES DEPO KAPASITESINI NASIL ARTTIRA BILIRIM ?
  • :D güzel espirili bir cevap vermişsin 6 gündür evde değildim uğraşamadım özlemişim uğraşmayı çiftliğimle harala gürele daldım bende...
    2015 versiyonu çıktı bilginiz olsun, çok değişiklikler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar oyunu aldım kurdum fakat oyun acılmıyor sıyah ekran aclıp kalıo sesten oyunun acıldıgı anlasılıo ama goruntu gelmıo bosunamı gıttı param acaba sıstem ozellıklerım

4gb ram
    ıntel ı5 2450m cpu 2.50 ghz
    ıntel grafık famıly+nıvıdıa gt 520mx

lutfen yardımcı olabılecek bırı varmı ?
  • GENCAY_22 G kullanıcısına yanıt
    Orjinal mi aldın oyunu? Birkaç siteye baktım Ekran Kartının güncellenmesi gerektiğini filan yazıyordu. Bir dene olmazsa yine araştıralım...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.