Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın Kızılay'a gidip Orjinaline bir bakayım Hard seviyede de yüzleşeyim oyunla ; ondan sonra 2015 doğru akarım saolasın bilgilendirdiğin için...
  • Farming Simulator 2015'de Türkçe dil desteği mevcut . Çok hoşuma gitti bu olay...
  • Arkadaşlar birşey sorucam.2015 oynuyorum.Zarzor para biriktirip silaj satma işine girdim.100ton kadar silaj var.Fakat satma kısmında sıkıntılıyım.New holland traktör ile ön aparatı ve silaj kesme ucunu aldım.O da 1300kilo alıyor.Bunu satmanın daha kolay bir yolu yok mudur ?
  • Şimdi bir videosunu izliyorum Fs 2015 'in Sarı bir kepçeyle daha fazla silaj atabiliyor videoyu yükleyen kişi markayı okuyamadım istersen sende bir izle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardinalist

Şimdi bir videosunu izliyorum Fs 2015 'in Sarı bir kepçeyle daha fazla silaj atabiliyor videoyu yükleyen kişi markayı okuyamadım istersen sende bir izle!

Hocam o kadar param olsa zaten kepçeyi alır hiç uğraşmazdım
  • Paran yoksa sabredip bekleyeceksin!
  • quote:

Paran yoksa sabredip bekleyeceksin!

Bu neyin kafası ya
  • Cevabımı beğenmedin galiba!
  • quote:

Cevabımı beğenmedin galiba!

O ünlemler otomatik mi geliyo sonuna Neyse bu saçma muhabbeti daha fazla sürdürmüycem.Size tavsiyem her önünüze gelene emir veriyomuş gibi yazmayın.İyi günler dilerim.
  • White Devil sana bir sorum var , hiç silaj topladığında Kuhn 12 ile Biogaz tesisine silaj atmayı denedin mi?
  • kardinalist K kullanıcısına yanıt
    olmuyor diye hatırlıyorum.
  • Çok zor atar gibi yapıp tekrar kesiyor boşaltımı.

Farming Simulator 2013
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim...
  • Terranfan kullanıcısına yanıt
    Fertilizer sulama mı ; ben gübreleme diye biliyorum?
    Fertilizer verim artırıcı demek, su da fertilizerdir sıvı/katı gübre de fertilizer kapsamına girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Fertilizer verim artırıcı demek, su da fertilizerdir sıvı/katı gübre de fertilizer kapsamına girer.

İtirazım olacak şimdi 8. sayfadaki resimlede pekiştirelim olayı kusura bakma 8 günlük bir cezam vardı o yüzden yazamadım sana. Fertilizer Spreader ( Gübre Uygulayıcısı) takmış adam öne arkasınada Sprayer ( Püskürtücü) ikisinede sulama aleti demişsin bu mantıksız...

Sonuçta o aletin attığı Yapay Gübre! Yalnız Sprayer bana ilaçlama aleti gibi geliyor fakat Sprayeri doldurduğumuz tankın üzerinde H2O yazıyor o bana baya saçma geldi.
     Farming Simulator 2013 Farming Simulator 2013 Farming Simulator 2013 Farming Simulator 2013

Kendi cevabını kendin vermişsin hocam yorum yapmaya gerek kalmamış, ikisi de H2O. Keşke farklı olsaydı farklı etki etseydi ama ugraşmamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Kendi cevabını kendin vermişsin hocam yorum yapmaya gerek kalmamış, ikisi de H2O. Keşke farklı olsaydı farklı etki etseydi ama ugraşmamışlar.

Ama orada bir şeyi kaçırıyorsun Yapay gübre uygulayıcısı Nitro Phospat çuvalından dolduruyorsun! Onun harici oyunun saçmalığı o konuda lafım yok...
    Fosfastlı su olarak düşünebiliriz, ama spreader ile sprayer aynı farklı değil hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 26 Kasım 2014; 4:14:48 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.