Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk para hilesi yaptım oyunu öğrendim ne nedir nasıldır :D Şimdi baştan başladım 2. tarlamı aldım ve 1 traktör daha aldım favori traktörlerimdendir kendisi.

Farming Simulator 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 17 Kasım 2012; 15:34:50 >
  • Gidin köyde gerçeğini sürün bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Gidin köyde gerçeğini sürün bunların.

köyde MF 285 var çok zevklikdi kullanması :D
  • Dün geceki oyundan, Case IH Steiger 600'ün çektiği 8 vagonluk 182 ton yük katarı. 1,3 milyon kilo satışla @qwerty hocam hepimizin altına atv çekti sagolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 19 Kasım 2012; 18:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Dün geceki oyundan, Case IH Quadtrack 600'ün çektiği 8 vagonluk 140 ton yük katarı. 1,3 milyon kilo satışla @qwerty hocam hepimizin altına atv çekti sagolsun.

hey maşallah 8 vagonu arka arkaya nasıl taktınız ??

• arkadaşlar seraya gübre nasıl veriyoruz bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol

quote:

Dün geceki oyundan, Case IH Quadtrack 600'ün çektiği 8 vagonluk 140 ton yük katarı. 1,3 milyon kilo satışla @qwerty hocam hepimizin altına atv çekti sagolsun.

http://www.youtube.com/watch?v=8IOA_DAAbFc

Teker teker takılıyor atv araçlarla hizaya getirmek için sağdan soldan dokunarak düzeltme yaptılar.

Seraya gübreyi forklifte kepçe tak, katı gübre doldur gel seraya boşalt. Ben inek çiftliğine kurdum seraları, suyunu gübresini vermek kolay oluyor.

Farming Simulator 2013  Farming Simulator 2013  Farming Simulator 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 18 Kasım 2012; 15:38:28 >

• quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=8IOA_DAAbFc

Teker teker takılıyor atv araçlarla hizaya getirmek için sağdan soldan dokunarak düzeltme yaptılar.

Seraya gübreyi forklifte kepçe tak, katı gübre doldur gel seraya boşalt. Ben inek çiftliğine kurdum seraları, suyunu gübresini vermek kolay oluyor.

açıklama için teşekkürler. artık çözemediğim birşey kalmadı oyunda. şimdi de modlara bir bakalım neler varmış..

• 2009 ve 2011 de römorklar peşpeşe takılabiliyordu, 2013 de (döner göbekli römorklar hariç) takılamıyor değilmi? yoksa benmi yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipchikti

2009 ve 2011 de römorklar peşpeşe takılabiliyordu, 2013 de (döner göbekli römorklar hariç) takılamıyor değilmi? yoksa benmi yapamıyorum

Evet hepsine takılamıyor, sende sorun yok.
  • o römorkları arka arkaya takmak çok zor benim için, geri geri gidemiyorum yamuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

o römorkları arka arkaya takmak çok zor benim için, geri geri gidemiyorum yamuluyor.

Hocam eğer yamuluyorsa başka bir traktörle römorku düzeltebilirsin hiç denemedim ama öyle yapabilirsin büyük ihtimal.

Acaba hangi römorklar arka arkaya bağlanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

o römorkları arka arkaya takmak çok zor benim için, geri geri gidemiyorum yamuluyor.

Hocam eğer yamuluyorsa başka bir traktörle römorku düzeltebilirsin hiç denemedim ama öyle yapabilirsin büyük ihtimal.

Acaba hangi römorklar arka arkaya bağlanıyor?

düzeltmesini de beceremiyorum göbekli veya tatar kasa denilen kasalar bağlanıyor(üsteki videoda var) diğerlerini denemedim.
  • Tipper'leri birbirine baglamak bıraz sacma ve zor. Ben guc bela bagladım 7 tane 21 Litrelik 1 tane de 35 Litrelik
    Total de 180000 Litre oluyo buraya kadar guzel tamam bir seferde 180000 Litre goturuyorsun ama normalde 61 Litrelik Kroger Tipperi alsan
    goturup bosaltıp hemen resetleyıp tekrar yukleme yaparsın onun dısında okadar Tıppers'i cekmen ıcın CASE traktor lazım 360.000$ Tıppersler doluyken
    Max 9 ıle gıdıyor yanı sadet olarak cok zahmetlı bır ıs bence hıc gırmeye gerek yok onun yerıne 61 litrelık Tıppersı alıp yola devam.

Bu arada arkadaslar eger oyunu adam gıbı Cheat'siz oynuyorsanız en kısa surede Patates ısıne gırın ınanılmaz mal verıyor.

Bu da benım Snake :
     Farming Simulator 2013

Not: Resim Multıplayerde cekıldı resmı ceken bızım AMELE BIRADER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 19 Kasım 2012; 13:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

Tipper'leri birbirine baglamak bıraz sacma ve zor. Ben guc bela bagladım 7 tane 21 Litrelik 1 tane de 35 Litrelik
    Total de 180000 Litre oluyo buraya kadar guzel tamam bir seferde 180000 Litre goturuyorsun ama normalde 61 Litrelik Kroger Tipperi alsan
    goturup bosaltıp hemen resetleyıp tekrar yukleme yaparsın onun dısında okadar Tıppers'i cekmen ıcın CASE traktor lazım 360.000$ Tıppersler doluyken
    Max 9 ıle gıdıyor yanı sadet olarak cok zahmetlı bır ıs bence hıc gırmeye gerek yok onun yerıne 61 litrelık Tıppersı alıp yola devam.

Bu arada arkadaslar eger oyunu adam gıbı Cheat'siz oynuyorsanız en kısa surede Patates ısıne gırın ınanılmaz mal verıyor.

Bu da benım Snake :
     Farming Simulator 2013

Not: Resim Multıplayerde cekıldı resmı ceken bızım AMELE BIRADER.

Yukarıya yakın çekim görüntülerin bulundgu videoyu koydum hocam, yalnız Emre'nin ineklerle olan münasebetlerini içeren bölümü videodan çıkardım tabi hocam merak etme. Özel hayata saygımız sonsuz. http://www.youtube.com/watch?v=8IOA_DAAbFc

• quote:

Yukarıya yakın çekim görüntülerin bulundgu videoyu koydum hocam, yalnız Emre'nin ineklerle olan münasebetlerini içeren bölümü videodan çıkardım tabi hocam merak etme. Özel hayata saygımız sonsuz. http://www.youtube.com/watch?v=8IOA_DAAbFc

İyi yapmıssın abı forumda ban yerdın valla

• quote:

Ilk once yaklastırdım, baya sonra Atv ıle bıraz ılerı gerı ıteledım oldu alısıyo bıyerden sonra ınsan ama Dorseler lıtre olarak cok ufak getır gotur sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 19 Kasım 2012; 18:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

quote:

Ilk once yaklastırdım, baya sonra Atv ıle bıraz ılerı gerı ıteledım oldu alısıyo bıyerden sonra ınsan ama Dorseler lıtre olarak cok ufak getır gotur sıkıntılı.

hakketten bu dorseler 21 ton alıyor sanırım. büyük tarla olunca 2şer 2şer taşıyorum. zor oluyor. bunu çözen büyük bir dorse gibi bir mod da göremedim. bulursanız söyler misiniz.
  • Balyada sorun var ya 1 tarlaya balya yapıyorum 1 tane bile balya atmıyor makinenin içinde kaldı 3 tane balya yaptı ama dışarı atmadı makinen içinde balya yapmak için çok büyük tarlamı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Balyada sorun var ya 1 tarlaya balya yapıyorum 1 tane bile balya atmıyor makinenin içinde kaldı 3 tane balya yaptı ama dışarı atmadı makinen içinde balya yapmak için çok büyük tarlamı lazım.

balya makinesini ilk kez kullanınca 3 balya içerde kalıyor. sonraki balyalarda normale dönüyor hepsi teker teker çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.