Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • balya 2011deki gibi çok çıkmıyor yada bana öyle geldi bilmiyorum, patates işine giricem ama aletler çok pahalı kredi limitim doldu, nolcak bu çiftçinin hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

balya 2011deki gibi çok çıkmıyor yada bana öyle geldi bilmiyorum, patates işine giricem ama aletler çok pahalı kredi limitim doldu, nolcak bu çiftçinin hali.

bende ekim biçmeden sıkıldım biraz hayvancılık seracılıkla ilgileneceğim hayvancılık baya zevkli gibi görünüyor @Terranfan ın sslerini görünce dahada sabırsızlanıyorum.
  • quote:

balya 2011deki gibi çok çıkmıyor yada bana öyle geldi bilmiyorum, patates işine giricem ama aletler çok pahalı kredi limitim doldu, nolcak bu çiftçinin hali.

Aynen kardesım 2011'den daha az cıkıyor... Patates2e cok hızlı gır derım 15-16 tarladan 90000 Litre patates cıkıyo 14 Numaradan 180000 Litre bende 1.000.000 Litre oldu sattık Terrafanla
  • Agricultural Simulator 2013 çıkmış videolarına baktım gayet güzel, çiftliğimizde köpek de var. ayrıca tohumları depodan çuval olarak alıp makinaya el ile koyuyoruz, benim pc eski çalıştırmadı denemek isteyen olabilir.
  • oyun bendeki xbox 360 kablolu game padi görmüyor ne yapabilirim
  • Arkadaşlar multiplayer ın mantığı ne ve oynuyanlar var mı?

Bende bugün almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Agricultural Simulator 2013 çıkmış videolarına baktım gayet güzel, çiftliğimizde köpek de var. ayrıca tohumları depodan çuval olarak alıp makinaya el ile koyuyoruz, benim pc eski çalıştırmadı denemek isteyen olabilir.

Onuda almayı dusunuyorum hocam merak etmedım degıl ama sankı bıraz gorsel olarak dusuk gıbı geldı bana nıyeyse.. Denedıgım zaman konuda goruslerımı paylasırım.

quote:

Orijinalden alıntı: ismky

Arkadaşlar multiplayer ın mantığı ne ve oynuyanlar var mı?

Kardesım Multıplayerın mantıgı dıye bısı yok ama egerkı bu oyunu alacaksan ve vaktını harcıyacaksan multıplayer oynamak daha zevklı bız suanda 4 kısıyız genellıkle aksam vaktı takılıyoruz ama bu ara bıraz bosladık tarlaları onerım su kı bu oyunu oynayan arkadaslar kesınlıkle bır kez de multı oynasınlar zevkı bambaska.
    Oynuyanlar varmı demıssın aslında konuda belırtmıstım ama okunmuyo fazla..
    Host : Devil's Farming
    Pass : 1234560

İmzamdakı steam Lınkın'den benı eklersen yardımcıda olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 20 Kasım 2012; 15:41:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

bende ekim biçmeden sıkıldım biraz hayvancılık seracılıkla ilgileneceğim hayvancılık baya zevkli gibi görünüyor @Terranfan ın sslerini görünce dahada sabırsızlanıyorum.
    Hocam ben oyundan sıkılmamak icin boş zamalarda meşguliyet olsun diye sera dizdim, koyunlar daha karlı, 300 koyun 60 bine alıyorsun saatte 1400 dolar getiriyor, aynı parayı ancak 75 bin harcayıp 4 sera dikerek kazanabilirsin suyu gübresiyle de ayrıca ugraşıyorsun. Placeable yapılardan rüzgar gülü en karlısı. Ama ben seviyorum serayla ugraşmayı zevkli gene de, yapacak birşey kalmayıp oyundan sıkılmak istemiyorum.

quote:

Agricultural Simulator 2013 çıkmış videolarına baktım gayet güzel, çiftliğimizde köpek de var. ayrıca tohumları depodan çuval olarak alıp makinaya el ile koyuyoruz, benim pc eski çalıştırmadı denemek isteyen olabilir.
    Güzel görünüyor herşeyle kendin ugraşıyorsun daha detaylı görünüyor denemeye değer.

quote:

Arkadaşlar multiplayer ın mantığı ne ve oynuyanlar var mı?

Hocam tek başına ancak bi yere kadar yetişiyorsun 4 5 tarladan sonra tek başına zor oluyor yoruluyorsun. Multi işleri hem beraber yapıyorsun yormuyor hem keyif alıyorsun.

• Multide napıyoruz anlamında sormuştum ben

Yani ortak oluyoruz bir nevi multiplayer da oynarken.

Peki ben gelsem diyelim sizin oluşturduğunuz herşeye ortak mı olacağım?

Aynı para ve aletleri mi kullanacağız?

Bu konular hakkında bilgi almak istemiştim ama uzunca sormadım benim hatam

Bende öyle akşamları 1-2 saat oynuyorum zaten. Akşama detaylı konuşuruz.

• Hocam ayarlardan açarsan gelir gider ortak oluyor, kapalıyken bütün gelir/gider host olana yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Hocam ayarlardan açarsan gelir gider ortak oluyor, kapalıyken bütün gelir/gider host olana yazıyor.

Sadece para mı ayarlanabiliyor?

• quote:

quote:

Hocam ayarlardan açarsan gelir gider ortak oluyor, kapalıyken bütün gelir/gider host olana yazıyor.

Oyuncuların yetkilerinin ayarlandıgı ekranda herkesin kendi hesabına sahip olması, yeni tarla açabilme, araç satabilme ve işçi kiralayabilme ayarları var.

Farming Simulator 2013

• quote:

quote:

quote:

Oyuncuların yetkilerinin ayarlandıgı ekranda herkesin kendi hesabına sahip olması, yeni tarla açabilme, araç satabilme ve işçi kiralayabilme ayarları var.

Farming Simulator 2013

Anladım.

Bu multiplayer bölümünü ilk sayfada anlatırsanız iyi olur kaynak bulamadım ben çünkü.

• Agricultural Simulator 2013 denedim buglarla ugraşmaktan gereksiz angaryalar yapmaktan oyundan keyif alamadım. Grafikler bi acayip, bazı yerler kaliteli bazı yerler bulanık çamur gibi gözlerim bozuldu aynı oyunun 2012'de görüntü böyle garip degil. Hazır tarla yok size ait bir arazi var orada kendinize kazık dikerek alan belirleyip sürüp ekip biçerek işliyorsunuz ama pulluk geçmek işkence. Mouse lag felaket yarım saat geriden geliyor. Traktör ekipman modellemeleri güzel ama çevre görüntüsü grafik kontrast renk komposizyonu felaket. UI kullanıcı düşmanı olmuş. Sanki programcılıktan anlayan amatör bir grubun elinden çıkmış beta oyuna benziyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 21 Kasım 2012; 8:50:56 >
  • MISIR EKEMİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrim

MISIR EKEMİYORUM

Önce tarlayı cultivator'le sürmeniz lazım mısır ekmek için kullandıgımız ekim aracı farklı, cultivator'la sürdükten sonra şu ekipmanla ekebilirsin.

Farming Simulator 2013

• quote:

Agricultural Simulator 2013 denedim buglarla ugraşmaktan gereksiz angaryalar yapmaktan oyundan keyif alamadım. Grafikler bi acayip, bazı yerler kaliteli bazı yerler bulanık çamur gibi gözlerim bozuldu aynı oyunun 2012'de görüntü böyle garip degil. Hazır tarla yok size ait bir arazi var orada kendinize kazık dikerek alan belirleyip sürüp ekip biçerek işliyorsunuz ama pulluk geçmek işkence. Mouse lag felaket yarım saat geriden geliyor. Traktör ekipman modellemeleri güzel ama çevre görüntüsü grafik kontrast renk komposizyonu felaket. UI kullanıcı düşmanı olmuş. Sanki programcılıktan anlayan amatör bir grubun elinden çıkmış beta oyuna benziyor oyun.

Aynen bende bugün oynadım oyunu.Uğraşsalar sanki çok güzel oyun olacakmış direkten dönmüş resmen grafikler sürelik bir rüya alemindeymiş hissi veriyor bulanmalar yetersiz ışık vs...Birçok iyi özelliğide var tarlayı kendimiz belirlememiz,traktörler ve kullanımı,araç-gereçler,hayvanlar gayet güzel ama grafikler gerçekttende beta sürüm gibi.Mouse bende donma takılma yapmadı oyundada donma yok sanırım o ekran kartıyla alakalı.İnş gelecek update lerde düzeltirler bunları o zaman gayet güzel oyun olur

• Agricultural Simulator 2013 Icın cok fazla soze gerek yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 21 Kasım 2012; 10:50:15 >

• Oyun aslında fena degil ama oyundaki bugları yazsam ansiklopedi olur, bu kadar hatalı olmaması lazım aslında belki de hataların sebebi oyunun orjinal olmaması olabilir gene de denemeye devam, hataların üstesinden gelmek icin taklalar atıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

Agricultural Simulator 2013 Icın cok fazla soze gerek yok bence...

Ben kurdum oyunu.448 bitlik ekran kartında kasma oldu..Ve üstüne okadar çok bug var ki oyunda anlatılamaz yani.Anında sildim.Önermiyorum hiç o oyunu.bug ve kasma olmasa oynanabilir ama..

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Ben oyunu ilk yüklediğimde carrier de buğdayı kaldırdım.Arkasından hemen canola ektim.Ve 40 tona yakın Canola kalkdırdım.gübre ile.Daha sonra güncelleme yaptım oyuna updateden.Şimdi Canola ekiyorum 5 ton kalkıyor aynı tarladan.Sizdede böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirafro -- 21 Kasım 2012; 14:58:17 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.