< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifa401 -- 25 Haziran 2024; 17:18:11 > |
Farming Simulator 25 (Ön Sipariş) 135 TL
-
-
Sadece kredi kartı ile ödeme kabul ediyor ayrıca kredi kartı ile yapılan ödemeler de ödeme yapılmış sayılmıyorsunuz.
2 durum var ya şuan ön sipariş verdiğiniz fiyattan oyunun çıkışından 10 gün önce tutar çekilecek veya...
Fiyat güncellenecek ve o fiyat üzerinden ödeme yapmanız talep edilecek.
Bu riski almak istemiyorsanız D&R vs. üzerinden Microsoft store, XBOX market kodu alıp direkt micrososft hesap bakiyesi ile ödeme yaparsanız sipariş tamamlanmış oluyor.
Keyifli alışverişler :d
-
MS store sipariş oluştuktan sonra fiyat güncellemesi olmuyor. Sipariş tutarını oyun çıkmadan 10 gün önce almaya başlıyor. Eğer oyun çıkış yapana kadar ödemeyi alamazsa siparişi iptal ediyor.
-
Benim oyun parasını karttan sipariş verdiğim gibi çekti. Enpara KK.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Haziran 2024; 14:41:38 > -
Benim K.K den kesmedin hemen,bende iptal edip hediye kartı ile sipariş verdim,ama arkadaşımdan direk kesmiş.
-
Ben de Enpara sanal kk ile denedim ama parayı çekmedi. Microsoft store sipariş geçmişinde bu şekilde görünüyor. Sol altta ödendi diyor ama bakıyorum Enpara uygulamasında yok harcama, hem çekmiş olsa ödeme yöntemini değiştirme seçeneği çıkmazdı sanırım. Sizde nasıl görünüyor bu panel ?
Hediye kartını nereden temin ettiniz hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 26 Haziran 2024; 16:54:51 >
-
-
Sizin lokasyonla alakalı falan mı acaba, dil ingilizce görünüyor. Türkiye'den başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz veya MS hesabınız farklı ülkeye falan mı kayıtlı? Sizde işlem tamamlanmış olarak görünüyor.
-
Güncelleme yapayım.
Aşağıdaki linkten 300TL'lik hediye kartı aldım, yaklaşık 20dk içinde geldi.
https://www.dr.com.tr/oyun-konsol/xbox-300-tl-gift-card/dijital-urunler/urunno=0002083230001
---------------
Gelen mailden kart kodunu hesaba tanımladım, eksiksiz ve sorunsuz olarak tanımlandı. Bakiyeyi tanımladıktan sonra, önsipariş olarak görünen FS25 siparişini, MS sipariş geçmişi kısmından iptal ettim.
MS Sipariş geçmişi : https://account.microsoft.com/billing/orders?lang=tr-TR
---------------
Sonra oyunu tekrar satın aldım sayfasından, ödeme yöntemi olarak kart bakiyesi çıktı direkt ve onayladım. Onayladıktan sonra sipariş geçmişim daha önceki ön-sipariş'ten farklı olarak yeşil fontta "Tamamlandı." olarak göründü.
DH ölücüsü olarak bu şekilde kesinleşmiş bir sipariş verebiliyoruz sanırım. :))
-
Ben de aynı yöntemle sorunsuz bir şekilde satın aldım ve tamamlandı olarak gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geç cevap verdim kusura bakma, d&r den aldım,ama öğrendiğim bilgiye göre oyunun çıkmasına 10 gün kala kesecekmiş,zamda gelse ilk aldığın fiyattan kesecekmiş.Ama tedbiride elden bırakmamak lazım
-
Beklenen oldu fiyat değişti
-
Teşekkür ederim, ben de dr üzerinden kod alıp satın aldım oyunu. Fiyat uçmuş, şimdilik siparişte iptal vs görünmüyor umarım sıkıntı çıkarmazlar.
-
Benim hesap ayarları ingilizce kalmıştı bir işlem için. Daha evvel de aynı hesaptan toplamda 6 yıllık gamepass ultimate almıştım .
-
pazar günü saat 7 de microsoft 135 tl para çekmiş kartımdan sebebini bulamadım bir türlü zamanında almıştım bunu sanırım ücreti çekmişler başka kartından geçen var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 5 Kasım 2024; 21:20:35 > -
benım de aynı sekılde ucret alındı yanlız oyun yok sıparıs gecmısn de de yok cozum nedır
-
bu fiyata alıp oynamayan varsa talibim :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X