Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
20
Favori
108.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosnovka haritasında hazine yokmus diğerinde varmis

Bu arada uçsuz bucaksız tarlaları olan bildiginiz map varmi arkadaslar

Şuan sosnovka kullanıyorum ama tarlalar hep küçük , birlestirmeklede uğraşmak istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Sosnovka haritasında hazine yokmus diğerinde varmis

Şuan sosnovka kullanıyorum ama tarlalar hep küçük , birlestirmeklede uğraşmak istemiyorum

Bu tarla birleştirmeyi nasıl yapıyoruz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sosnovka haritasında hazine yokmus diğerinde varmis

Ana haritadan şaşmayacaksın hiç bir zaman. Diğer haritalar genelde özenilmeden ana haritaya alternatif olsun diye çıkartılmış yan ürünlerdir.
  • Bu arada 100 altını buldum ve kasama 1 milyonu attım. Şimdi de ne yapsam diye düşünüyorum. Rüzgar tribünü alayım demiştim de ufak bir hesap yaptım. Kar oranı hangisi daha fazladır diye. Ortaya şöyle bir şey çıktı.

1 Rüzgar tribünü: 1.200,00$
    1 Sera : 25.000$

1 rüzgar tribün saatlik getirisi:1000$
    Günlük masraf:50$
    kar günlük:24.000$
    net kar:23.950$

1 sera saatlik getirisi:60$
    Günlük masraf:10$
    kar günlük:1.440$
    net kar:1.430$

1 rüzgar tribünü fiyatına 48 adet sera alınabiliyor.
    48 seranın günlük karı 1.430*48=69.120$
    1 rüzgar tribününe ne demiştik. 23.950
    Fark: 45.170

Tabi seracılığın getirdiği külfet çok büyük. 1 kişi ile 48 seranın altından kalkmak çok ama çok zor. Hayvan bolluğun varsa gübreyi karşıladık, suyu da nehirden bedavaya getirdik diyelim. Bu seralar büyük boyutta. Bunları koyacak yer bulması sıkıntı sürekli bunların içini doldurması sıkıntı. Sıkıntı da sıkıntı. Ama günlük getirisi de hiç fena değilmiş. :)

Seçimimi 1.200,00$'dan yana kullanıyorum. :)

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    YouTube'da Farming Simulator 2017 Gold Nugget diye arartırsanız videolarına ulaşabilirsiniz.

Hocam kültivatör ile denediyseniz olmuyor pulluk satın alacaksınız sonra boş araziye gidip y ye basıp ardından v Ye basacaksiniz ve surmeye baslayacaksiniz yapamazsaniz telden videoya Çekip atarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Her gübreleme %30 verimi artırır. Beyaz dediğin suni gübre, pahalıdır ama organik gibi uğraşmak gerekmez. Zorda oynuyorsanız her ekimde 3 defa gübreleme yapmalısın. Tarlayı sürdükten sonra gübreleyip ekeceksin, bitkiler çıktıktan sonrada 2. kez ve olgunlaşmadan 3. kez gübrelemen gerek. Eğitim kısmından farklı gübreleme şekillerini öğrenebilirsiniz.

Organik gübreyi nasıl alabilirim?
  • Organik gübre için hayvan beslemelisin. En kolayı domuz, eğitimlerde domuz beslemeyi öğrenebilirsiniz. Domuz ahırının yanında gübre deposu var doldukça burdan temin edebiliyoruz.

• sonunda romork işini hallettim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar inek isine girmek zormu?youtube da yabanci oyuncu nun videosunu seyrettim.bir suru makina aliuor karisitirici yem filan yapiyor hatta yapamiyor.

• Haber başlığı: Farming Simulator 2017, Infinite Warfare'i geçti!

forumlara bakıyordum birkaç gün evel çıkmış bu haber ama çok güldüm. Traktör uzay gemisini geçmiş.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Farming Simulator 2017, Infinite Warfare'i geçti!
    http://www.merlininkazani.com/Farming_Simulator_2017_Infinite_Warfarei_ge%C3%A7ti-oyun_haber-91459p1.html

• quote:

Hocam kültivatör ile denediyseniz olmuyor pulluk satın alacaksınız sonra boş araziye gidip y ye basıp ardından v Ye basacaksiniz ve surmeye baslayacaksiniz yapamazsaniz telden videoya Çekip atarim

hocam pulluk ile denemeye çalıştım ama beceremedim pulluğu tam olrak nereye bırakmam gerektiğini de bilmiyorum size zahmet kısa bir video çekip atarsanız çok makbule geçer:) hem forumda diğer arkadaşlarda faydalanmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

YouTube'da Farming Simulator 2017 Gold Nugget diye arartırsanız videolarına ulaşabilirsiniz.

tamam şimdi buldum hocam teşekkürler
  • quote:

sonunda romork işini hallettim

Öncelikle video için ellerinize sağlık hocam güzel bir sunum olmuş. Ama bu mod markette var mı yoksa bir link varsa çok iyi olur bana da lazım o mod teşekkürler.

hocam video açıklamasında link var, youtube normal parantezli linki kabul etmediği için google kısaltma kullandım onu ekledim yanlış anlaşılmasın o kısaltma para kazandıranlardan değil direk indirme sayfasına yonlendiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

hocam pulluk ile denemeye çalıştım ama beceremedim pulluğu tam olrak nereye bırakmam gerektiğini de bilmiyorum size zahmet kısa bir video çekip atarsanız çok makbule geçer:) hem forumda diğer arkadaşlarda faydalanmış olur

sesim çıkmadı ama anlatamadıysam birde resimli anlatayım buraya hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Haber başlığı: Farming Simulator 2017, Infinite Warfare'i geçti!

forumlara bakıyordum birkaç gün evel çıkmış bu haber ama çok güldüm. Traktör uzay gemisini geçmiş.

http://www.merlininkazani.com/Farming_Simulator_2017_Infinite_Warfarei_ge%C3%A7ti-oyun_haber-91459p1.html

Bf1 var.forza horizob 3 var.gta 5 var.fifa 17 var.ana bu oyun acsip sardi..yatakda uykumu kacirdi su isemi girsem bu isemi girsem diye.

• quote:

hocam video açıklamasında link var, youtube normal parantezli linki kabul etmediği için google kısaltma kullandım onu ekledim yanlış anlaşılmasın o kısaltma para kazandıranlardan değil direk indirme sayfasına yonlendiriyor

He şimdi anladım hocam pardon sabah pc den izlemiştim videomuzu sizde video altta link var demişsiniz bende direk donanımhabere yüklediniz zannedip videonun altına bakıyorum bende herhalde unuttu zannedip size tekrar sordum kusura bakmayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

sesim çıkmadı ama anlatamadıysam birde resimli anlatayım buraya hocam

Video için çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık az önce denedim oldu

Size birşey daha sormak istiyorum hocam. İnternette gerçek hayatta:) adamlar traktörün hem önüne hem de arkasına saban bağlayıp tarlayı sürebiliyorlar ama bunda bağlanabiliyorsunuz ama sabanın yönü ters baktığı için tarlayı öndeki saban tarlayı sürmüyor. Böyle bir mod falan acaba hem arkadan hem önden
    Yanlış hatırlamıyorsam farming simülatörün eski sürümlerinde bu özellik vardı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.