Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
20
Favori
108.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özel msj atamıyorum ulaşırmısınız
  • Akşam eve geçtiğimde domuzları satacağım yav. Fuzuli israf. Gübresini de kullandığım yok. 10 tane almıştım 80 küsür tane oldular. Felaket ürüyor bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Akşam eve geçtiğimde domuzları satacağım yav. Fuzuli israf. Gübresini de kullandığım yok. 10 tane almıştım 80 küsür tane oldular. Felaket ürüyor bunlar.

Şu domuzlardan çok huylanıyorum. Onları görünce yeni doğmuş fare yavruları aklıma geliyor vıcık vıcık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

Akşam eve geçtiğimde domuzları satacağım yav. Fuzuli israf. Gübresini de kullandığım yok. 10 tane almıştım 80 küsür tane oldular. Felaket ürüyor bunlar.

Şu domuzlardan çok huylanıyorum. Onları görünce yeni doğmuş fare yavruları aklıma geliyor vıcık vıcık

Kuyruklarına yakından baktın mı? :D Hele o çıkan homur homur sesleri.
  • quote:

quote:

quote:

Kuyruklarına yakından baktın mı? :D Hele o çıkan homur homur sesleri.

Sonuçta bu domuzlar et yiyen hayvanlar nasıl yiyorlar onun etini anlamıyorum

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü ayarlarından da vsycn yi kapatınca da 60 fps limiti kalkıyor. Bence 60 fps de sabit durması daha iyi yoksa bazı yerlerde anlık kasılma olabilir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 14 Kasım 2016; 18:48:13 >
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt
    evet, sistemi kötü olanlar için iyi birşey mesela adam 2.66ghz dual core 1gb ram ile 60fpsyi yakalayamaz, napcak mecbur vsynci kapatcak geliştirici modu açıp yakalayabildiği optimum fps de sabitleyecek artık 25-30 bile olsa hiç yoktan iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar mod kısmında 1 milyon para ekleme modu var.bir keere kullanıcam.ve onda da tarla alicam zaten.cok zorlaniyorum.modu etkin yapinca hangi tuşlara ayni anda basmami istiyor anlamadım.yapan varmi?

Dün oyunun kayıt dosyasındaki kariyer dosyasını not defteri ile açıp kurcalarken money(para) diye satır gördüm baktım benim bakiyem yazıyor dayanamayıp onu 999.999.999 yaptıp girdim oyuna gerçekten de girdiğim değer olmuş.

Şimdi ben aslında böyle hileleri sevmem ama oyun insanı çok oyalıyor vaktimi alıyor sırf isteğim ekipmanı alabilmek için.
    Bende zaten fazla birşey almadım birkaç tane TIR, ormancılık ekipmanı, birkaç tane de traktör aldım o kadar

• quote:

quote:

arkadaşlar mod kısmında 1 milyon para ekleme modu var.bir keere kullanıcam.ve onda da tarla alicam zaten.cok zorlaniyorum.modu etkin yapinca hangi tuşlara ayni anda basmami istiyor anlamadım.yapan varmi?

Dün oyunun kayıt dosyasındaki kariyer dosyasını not defteri ile açıp kurcalarken money(para) diye satır gördüm baktım benim bakiyem yazıyor dayanamayıp onu 999.999.999 yaptıp girdim oyuna gerçekten de girdiğim değer olmuş.

Şimdi ben aslında böyle hileleri sevmem ama oyun insanı çok oyalıyor vaktimi alıyor sırf isteğim ekipmanı alabilmek için.
    Bende zaten fazla birşey almadım birkaç tane TIR, ormancılık ekipmanı, birkaç tane de traktör aldım o kadar

Bu oyunun en büyük sıkıntısı o aslında. Millet para modunu kuruyor ve bütün araçları test ediyor bir kaç hafta eğlencesine bakıyor sonra kaldır rafa. Daha dönüp yüzüne bakan olmuyor. Devamlılık konusunda epey sıkıntısı var oyunun.

Bugün cattle and crops oyununun videolarına çok baktım. Buna göre daha karışık ve çeşitli bir oyun fakat oynarken nasıl bir oynanış hissi verecek orasını bilemeyiz. 2017 Mart gibi deniyor çıkış. Epey yol kat etmiş onlarda.

• quote:

quote:

quote:

Bu oyunun en büyük sıkıntısı o aslında. Millet para modunu kuruyor ve bütün araçları test ediyor bir kaç hafta eğlencesine bakıyor sonra kaldır rafa. Daha dönüp yüzüne bakan olmuyor. Devamlılık konusunda epey sıkıntısı var oyunun.

Bugün cattle and crops oyununun videolarına çok baktım. Buna göre daha karışık ve çeşitli bir oyun fakat oynarken nasıl bir oynanış hissi verecek orasını bilemeyiz. 2017 Mart gibi deniyor çıkış. Epey yol kat etmiş onlarda.

Aynen dediğiniz gibi hocam oyunda ciddi devamlılık sorunu var. Oyun çok hileye açık bir o oyun. Oyunun buna müsaade etmemesi gerekiyor aslında. Fps oyunu gibi belirli bir zaman sonra zafer hissi de vermiyor o yüzden en iyisi hile yapmak oluyor Oyun sanki viral reklam almış gibi bütün tarım aletlerinin özelliklerini merak ediyoruz hiç eskiye dönük nostalji tarım aletleri yok malesef.

Şimdi ben hile yaptım madem hakkını vermek istiyorum. Çok büyük devasa arsaları birleştirmek istiyorum. Baktım kayaları bile sürebiliyoruz çok dik olan kayalara ağaç dikmeyi planlıyorum bir süre öyle oynarım sonra dediğin gibi rafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 15 Kasım 2016; 13:58:55 >

• kiralik işcilere ayar gelmiş heralde.parayi su gibi içiyorlar.kendim yapiyorum artık herşeyi.
  • O isin biraz pokunu cikarmis durumdalar hocam, tarla islerinde sure bonusunu sildiler, isciler calisirken tonla para goturuyor, 4 tarla soya fasulyesinden o kadar ugrasip net kar 80 bin civariydi abarttilar artik o isi

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

O isin biraz pokunu cikarmis durumdalar hocam, tarla islerinde sure bonusunu sildiler, isciler calisirken tonla para goturuyor, 4 tarla soya fasulyesinden o kadar ugrasip net kar 80 bin civariydi abarttilar artik o isi

valla soya fasulyesi sattim.11 bin para aldim.işciler su gibi icti.yerinde saydırır kiralik işci su durumda.oyunda yeni başlıyanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.para biriktirip makina alamazsiniz.
  • Hocam Ben güncelleme filan kurmadim Bayadir mp de girmiyorum en son hangi güncelleme çıktı mahsul satış fiyatlarında değişiklik varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Hocam Ben güncelleme filan kurmadim Bayadir mp de girmiyorum en son hangi güncelleme çıktı mahsul satış fiyatlarında değişiklik varmi

nasıl kurmadın_?steam kullanmıyormusun? oyunda acıkları kapatıyorlar.ve bir takim oynama şekillerini değiştirdiler.iş aldıgın zaman zamanı hizlandirmayi kapattilar mesala.
  • quote:

quote:

Hocam Ben güncelleme filan kurmadim Bayadir mp de girmiyorum en son hangi güncelleme çıktı mahsul satış fiyatlarında değişiklik varmi

nasıl kurmadın_?steam kullanmıyormusun? oyunda acıkları kapatıyorlar.ve bir takim oynama şekillerini değiştirdiler.iş aldıgın zaman zamanı hizlandirmayi kapattilar mesala.

Aslında çok kolay çözümü var iken nasıl böyle bir açık yaparlar aklım almaz. Atıyorum şöyle bir örnek vermem gerekirse, başkasının tarlasında biçerdöver ile biçme görevi aldığın zaman, belli bir hızdan sonra mesela 20'den sonra tarladaki ürünü toplamasın biçerdöver. O zaman hız açığı olsa bile hızlı gidip toplayamayacağından, bu hız açığı da devre dışı kalacaktır. Bunu diğerleri içinde yaparlar. Gübrelerken bile hız limiti koyarlar aşarsan seyrek gübreleme yapsın veya hiç gübrelemesin.

Gerçi bunlar bir kenara para modunun olduğu bir oyunda bu açık olsa ne olur olmasa ne olur. Bir tık ile 1 milyon cepte.

Şimdiye kadar hile ile para almadım ama hız açığı ile tarla sürmedim diyemem. 100 altını topladım haritada 1 milyon iyi para kaldırdım o sayede bir çok araç almıştım. :)

• quote:

quote:

quote:

Aslında çok kolay çözümü var iken nasıl böyle bir açık yaparlar aklım almaz. Atıyorum şöyle bir örnek vermem gerekirse, başkasının tarlasında biçerdöver ile biçme görevi aldığın zaman, belli bir hızdan sonra mesela 20'den sonra tarladaki ürünü toplamasın biçerdöver. O zaman hız açığı olsa bile hızlı gidip toplayamayacağından, bu hız açığı da devre dışı kalacaktır. Bunu diğerleri içinde yaparlar. Gübrelerken bile hız limiti koyarlar aşarsan seyrek gübreleme yapsın veya hiç gübrelemesin.

Gerçi bunlar bir kenara para modunun olduğu bir oyunda bu açık olsa ne olur olmasa ne olur. Bir tık ile 1 milyon cepte.

Şimdiye kadar hile ile para almadım ama hız açığı ile tarla sürmedim diyemem. 100 altını topladım haritada 1 milyon iyi para kaldırdım o sayede bir çok araç almıştım. :)

valla bence altin toplayip 1 milyonu da almak hile.oyunda ne yaparsan yap 100 k dan fazla para veren bir iş yok. 100 tane şehirde belli yerlerdeki altınları da toplamak ve ve 1 milyon vermek cok iyi.ama hile bana gore.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla bence altin toplayip 1 milyonu da almak hile.oyunda ne yaparsan yap 100 k dan fazla para veren bir iş yok. 100 tane şehirde belli yerlerdeki altınları da toplamak ve ve 1 milyon vermek cok iyi.ama hile bana gore.

Buna tam olarak hile diyemem ama 1 milyon iyi para. Kaç tane alet alabiliyorsun mantıklı harcama yaparsan. Bunu oyuna kendileri koymuş bonus ödül gibi düşün. Burada bana göre olması gereken şuydu. 100 altının da yeri gizli olmalıydı. 10 tane bulduktan sonra diğerlerinin yerini göstermesi işi çok kolaylaştırdı. 1 saat bile sürmeden hepsini topladım. Şimdi toplasam o kadar da sürmez. Yerlerine aşina oldum çünkü. Hani bunun tamamı gizli olsaydı hem herkes toplamaya çalışmazdı hem de topladığında uğraştığın emeğe değecek bir 1 milyon sahibi olurdun. Bu şekilde çok basitti.

• arkadaşlar bulamaç gubresi nerden dolduruluyor?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.