Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.946
Cevap
20
Favori
108.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uchiha Itachi.

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

oyunda cok sorun var.alt tab yapınca oyunda siyah ekrana düşüyor ve ne yaparsan yap pc resetlemeden sorun duzelmiyor.google ye fs 2017 alt tab diye yazdım yüzlerce aynı sorundan gordum.ekran kartı da 1080 :) 1080 de bunu yapan gerisini siz düsünün.

770 var bende de oyun korsan ama değil alt tab yapmak alta atıp fifa açıyorum 1 maç atıyorum tarlalar olmuş oluyo ona devam ediyorum bu tarz bir sorun bende yaşanmadı şans galiba.

Korsanın bile hayırlısı değil, orijinalin bile hayırlısı mı demek gerekiyor acaba artık :D:D
  • şu ekran kaplama hatası hala devam ediyor halbuki herşey güncel :/

Farming Simulator [PC ANA KONU]
  • quote:

quote:

oyunda cok sorun var.alt tab yapınca oyunda siyah ekrana düşüyor ve ne yaparsan yap pc resetlemeden sorun duzelmiyor.google ye fs 2017 alt tab diye yazdım yüzlerce aynı sorundan gordum.ekran kartı da 1080 :) 1080 de bunu yapan gerisini siz düsünün.

770 var bende de oyun korsan ama değil alt tab yapmak alta atıp fifa açıyorum 1 maç atıyorum tarlalar olmuş oluyo ona devam ediyorum bu tarz bir sorun bende yaşanmadı şans galiba.

online crack çıktı hocam denediniz mi hiç? ben bazı serverlara giremiyorum sizde de öyle mi?
  • Online oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Korsan oyunda save dosyasına girip para arttırabiliyoruz,aynı olay steam versiyonunda varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

quote:

online crack çıktı hocam denediniz mi hiç? ben bazı serverlara giremiyorum sizde de öyle mi?

Ben online crack olayını hiç duymadım hocam bilmiyorum o yüzden

• Şahsen harama helal dikkat etmeye çalışan birisiyim

Oyunda olsa satılan birşey ve hırsızlık yapmak hak yemektir

Basta sadece bilgisayarım kaldiracakmi diye deneme amaçlı korsan indirdim

Çalışınca da satın aldım

Bütün serverlere 7/24 görebiliyorum

Soran mp krek Felan ugrasmayin illaki giants halleder, bunca satın alan insanı madur etmez

Benim butcem yoktu ogrenciyim, öğle yemeklerimden surdan Burdan kisip gittim satın aldım

Ha bu demek değil ki boş işler için param var hayra Felan param yok

Hayır islerinede tabiki yine imkanimca yetişmeye çalışıyorum

Ne sigara alkol uyuşturucu idda kumar hicbiriyle alakam olmaz

Onun yerine işte fs17 ile uğraşıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar katı gubreyi biogaz tesisine hangi aletle bosaltiyoruz ? paletli sistemi kabul etmiyor.romorkle dokmeyide kabul etmiyor.neyle bosaltıcaz?

edit: satma yolunu buldum arkadaşlar ama husrana ugradım.hiç bulaşmayın katı gübre satma işine .50 ton sattım 1 k para zor verdi.cokda zahmetli.paletler filan satın almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 30 Kasım 2016; 12:23:51 >
  • Hocam bilgisayarınız yapılmış anladığım kadarıyla course play modu için video çekecek misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Hocam bilgisayarınız yapılmış anladığım kadarıyla course play modu için video çekecek misiniz?

Çektim hocam 5 turkce tutorial yaptım Yarın okulda Upload yapacağım : D cunki Şuan sınava giriyorum evdeki İnternetde yavas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 30 Kasım 2016; 11:41:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Şahsen harama helal dikkat etmeye çalışan birisiyim

Oyunda olsa satılan birşey ve hırsızlık yapmak hak yemektir

Basta sadece bilgisayarım kaldiracakmi diye deneme amaçlı korsan indirdim

Çalışınca da satın aldım

Bütün serverlere 7/24 görebiliyorum

Soran mp krek Felan ugrasmayin illaki giants halleder, bunca satın alan insanı madur etmez

Benim butcem yoktu ogrenciyim, öğle yemeklerimden surdan Burdan kisip gittim satın aldım

Ha bu demek değil ki boş işler için param var hayra Felan param yok

Hayır islerinede tabiki yine imkanimca yetişmeye çalışıyorum

Ne sigara alkol uyuşturucu idda kumar hicbiriyle alakam olmaz

Onun yerine işte fs17 ile uğraşıyorum

Benim şuan masaüstü pc olmadığı için almaya gerek duymuyorum kıytırık bir notebookta oynuyorum bu oyunu zaten konunun başında belirtmiştim indirime girerse zaten alacağım diye ama şuanki fiyat bu oyun için çok fazla bence:)

• Arkadaşlar merhaba size kafama takılan bir sorum olacak. Hani saban ile sürülen yerlerin verimi daha iyi olur diyor ya oyun, diyelimki ben yeri önce saban ile sürdüm sonra kültivatör ile tekrar sürdüm o tarlanın verimi daha mı iyi olur yoksa kültivatör verimine mi düşer?

Birde oyundayken genel ayarlarda periyodik saban gereksinimi var onu açınca saban ile sürülen yerlerin daha verimli olmasını sağlıyor ya peki o ayarı kapatsam kütivatör ile sürdüğüm yerler aynı saban ile sürmüş gibi verim mi alacağım yoksa normal kütivatör veriminden biraz daha fazla mı verim alacağım? Biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum:)
  • quote:

Arkadaşlar merhaba size kafama takılan bir sorum olacak. Hani saban ile sürülen yerlerin verimi daha iyi olur diyor ya oyun, diyelimki ben yeri önce saban ile sürdüm sonra kültivatör ile tekrar sürdüm o tarlanın verimi daha mı iyi olur yoksa kültivatör verimine mi düşer?

Birde oyundayken genel ayarlarda periyodik saban gereksinimi var onu açınca saban ile sürülen yerlerin daha verimli olmasını sağlıyor ya peki o ayarı kapatsam kütivatör ile sürdüğüm yerler aynı saban ile sürmüş gibi verim mi alacağım yoksa normal kütivatör veriminden biraz daha fazla mı verim alacağım? Biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum:)

o ayarı kapatırsanız sabana gerek kalmaz sabanla sürmüş gibi verim alırsınız

• günlük gelir ve gideriniz ne kadar arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

quote:

Arkadaşlar merhaba size kafama takılan bir sorum olacak. Hani saban ile sürülen yerlerin verimi daha iyi olur diyor ya oyun, diyelimki ben yeri önce saban ile sürdüm sonra kültivatör ile tekrar sürdüm o tarlanın verimi daha mı iyi olur yoksa kültivatör verimine mi düşer?

Peki saban+kültivatör yapsam nasıl bir verim alırım?

• quote:

quote:

quote:

değerler arasında cok bişey oynamiyor.kapat gitsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

değerler arasında cok bişey oynamiyor.kapat gitsin.

o zaman saban ile uğraşmaya hiç gerek yok:) bu arada az önce kanoları biçtim soya fasulyesi le karşılaştırmak için tonajı bile soya fasulyesinden düşük çıktı yani soya fasulyesi baya baya büyük temiz para bırakıyor insanın eline:)

• arpa nında iyi para bıraktıgını soyleyen var.parası az ama hasatı cok oluyor.depolarınız genişse bolca stok yapabilirsiniz.benim gelirlerim soya fasulyesi,güneş panelleri 25 30 tane var,100 inek 100 koyun .günlük 175 k para aliyorum.
  • hocam bugun yine pc yi formatlamak zorunda kaldım
    oc yapayım dedim ardındna prime95 açtım 1 saat sonra kapadım restart yapınca disk cheking dedi çözülemeyen sorun dedi sinirlendim bastım formatı :/
    hafta sonu videoyu yeniden çekeceğim
    ozamana kadar zaten sanıyorumki sizde çoktan courseplay işini çözersiniz diye düşünüyom en azıdan yeni arkadaşlar olursa bari onlara faydalı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

hocam bugun yine pc yi formatlamak zorunda kaldım
    oc yapayım dedim ardındna prime95 açtım 1 saat sonra kapadım restart yapınca disk cheking dedi çözülemeyen sorun dedi sinirlendim bastım formatı :/
    hafta sonu videoyu yeniden çekeceğim
    ozamana kadar zaten sanıyorumki sizde çoktan courseplay işini çözersiniz diye düşünüyom en azıdan yeni arkadaşlar olursa bari onlara faydalı olsun

Sana tavsiyem C kısmına atıyorum hard diskin 1 tb ise, C kısmına 150-200 gb ayır gerisini D yap. Her dosyanı da oyunlarını da D ye kur ki böyle sıkıntılarla karşılaşmayasın. Video kayıtlarını falan D ye yaptır en azından.

• http://www.farming17mods.com/john-deere-8r-series-beta-v2-beta-ls-17/

John Deere hayranları için çok güzel bir mod. Hatta benim oyunda orijinal traktörlerde vs kabin içinde fps düşerken bu modda hiç düşmedi.

Ayrıca fps demişken de benim kariyer büyüdükçe oynanmaz hale geldi. 15 fps'leri görmeye başladım.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.